Szczotki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 31 marca 2025 o 17:32
    Bradzo dobry produkt
    Włosy po użyciu są nie tylko oczyszczone, ale też niezwykle gładkie i przyjemne w dotyku. Szczególnie polecam ją do masażu skóry głowy – wypustki przyjemnie masują skórę, co wpływa na poprawę krążenia. Używam jej regularnie i zauważyłam, że moje włosy stały się mniej podatne na przetłuszczanie, a sama skóra głowy jest odświeżona i zrelaksowana.
    Zalety:
    • ergonomiczny kształt
    • wytrzymały
    • łatwy do dezynfekcji
    Wady:
  • 24 lutego 2025 o 12:18
    dla mnie jest ok
    skusiła mnie cena i nie ukrywam, że oglądałam filmik na tik toku jak dziewczyna ja używa. Bardzo ładnie wygląda bo różowa - mój kolor. Produkt dla drogerii Hebe więc dostępna tylko w tej sieciówce. Stosuję ją podczas mycia włosów do masażu.Bardzo dobrze pobudza skórę i fajnie pobudza krążenie krwi. Super sprawdza się podczas używania wcierki. Jest łatwa w utrzymaniu czystości.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, tania, praktyczna - dobrze masuje skórę głowy, łatwo zadbać o jej higienę
  • 13 lutego 2024 o 23:14
    Dobry masażer za nieduże pieniądze.
    Od jakiegoś czasu stosuję coraz więcej wcierek. Dla ułatwienia aplikacji postanowiłam zainwestować w masażer. Wybór padł na ten od Hebe bo akurat tam robiłam zakupy :) Masażer w kolorze różu zapakowany jest w pudełko z okienkiem więc widać co kupujemy. Co prawda nie wyciągałam i nie sprawdzałam bo pudełko było zaklejone ale to nawet dobrze bo powinno to tak wyglądać. W domu otworzyłam i pierwsze co pomyślałam to o matko jakie to twarde ???? ale jak zaczęłam masować głowę to wcale takie twarde nie były. 'Kolce' są silikonowe ale mocne, dosyć sztywne, dopasowują się do masowanej skóry. Masażer jest łatwy w utrzymaniu bo po użyciu można przepłukać wodą i zmyć pozostałości. Zaczęłam używać również do wmasowywania szamponu. Polecam :)
    Zalety:
    • dobrze masuje,
    • stabilne mocne 'kolce',
    • łatwy w utrzymaniu,
  • 1 stycznia 2024 o 13:20
    Bierzcie ją w ciemno
    Zakupiłam tą szczotkę w Hebe za kilkanaście złotych około pół roku temu, i szczerze przyznam, że nie rozstaję się z nią ani na jeden dzień. Szczotka służy mi głównie do codziennego masażu skóry głowy i do rozprowadzania wcierek. Czasami używam jej także do mycia skóry głowy, ale tylko sporadycznie. Szczotka jest na tyle twarda, żeby masaż był skuteczny i wyczuwalny, ale również na tyle miękka aby nie podrażniać skalpu. Używanie jej porównuję do małego spa, bo kocham ten moment. Szczotka doskonale trzyma się w dłoni, a kolce nie odkształcają się. Dzięki niej szybciej zapuścimy zdrowe i gęste włosy. Moim zdaniem, warto ją mieć i do tego kosztuje dosłownie kilkanaście złotych. Wybrałam dla siebie cudny miętowy kolor, ale są i inne. Polecam!
    Zalety:
    • Dobra rączka
    • Dobrej jakości materiał
    • Nie odkształca się
    • Nie podrażnia skalpu
  • 11 grudnia 2023 o 11:18
    bardzo fajny produkt
    Od dłuższego czasu chodziła mi po głowie taka szczotka do mycia włosów i w końcu trafiłam w Hebe na promocję i kupiłam. Przy pierwszym wrażeniu byłam trochę przerażona twardością tych kolców, ale przerażenie szybko ustąpiło na rzecz uczucia błogiego relaksu jaki dają one skórze głowy. Wspaniale masuje skalp, mam wrażenie, że tego mi właśnie przez całe życie brakowało :D szczotka jest bardzo pomocna przy oczyszczaniu i masowaniu skóry głowy, doskonale sprawdza mi się podczas mycia. Wykonanie produktu uważam za zadowalające, mimo częstego użytkowania nic się póki co złego nie zadziało. Dobry produkt za niewielką cenę - na promocji można dostać ją za mniej niż 10 zł.