Róże do policzków

Catrice Cheek Flirt Face Stick 010 5,5g
Catrice Cheek Flirt Róż w Sztyfcie 010 R'n'Peach

• 3 listopada 2024 o 13:10
    Fajny róż
    Jego zaletą jest wygodna forma sztyftu, która ułatwia aplikację. Kolor Techno Pink jest żywy i wyrazisty, co może być atutem dla osób, które lubią mocny akcent na policzkach. Osobiście polecam stopniowe nakładanie, aby uzyskać naturalny efekt. Konsystencja sztyftu jest przyjemna i kremowa, co sprawia, że produkt łatwo się rozprowadza. Po nałożeniu utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, co czyni go dobrym wyborem na co dzień. Bez drobinek brokatu. Cena produktu jest przystępna, co czyni go atrakcyjną opcją dla osób poszukujących jakości wa przystępnej cenie
  • 22 kwietnia 2024 o 12:48
    Zbyt twardy
    Kupiłam ten róż w sztyfcie, ponieważ mam rozświetlacz i pasuje mi taka forma. Jednak ten róż jest zbyt twardy i zbity, ciężko mi go ładnie rozprowadzić. Co prawda po ciężkich bojach finalnie uda się uzyskać ładny efekt, ale za dużo jest z tym zabawy. Zdecydowanie preferuję bardziej 'miękkie' kosmetyki tego typu.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 9 marca 2023 o 8:31
    Przyjemny w użyciu.
    Kupiłam, bo lubię wygodne konturowanie. Co prawda, produkt jest przyjemny w użyciu, kolor wyglada ślicznie, ale efekt na twarzy już jakoś nie jest efektem wow. Niby kolor widać, prezentuje się w porządku, ale trzeba trochę go nałożyć. Może po prostu na mojej twarzy nie wyglada tak jakbym chciała. Myślę, ze dam mu jeszcze szanse żeby się polubić ;)
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Ładny kolor
    • Przyjemna formuła
    Wady:
    • Średni pigment