Róże do policzków

Sensique Cream Blush Kremowy róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2024 o 18:09
    Ładny efekt
    Kremowy róż do policzków pozwala na uzyskanie naturalnego efektu makijażu, pod warunkiem, że nauczymy się go aplikować. Kremowa formuła różu zapewnia łatwą aplikację i budowanie natężenia koloru. Po wielu próbach aplikacji najwygodniejsza stała się aplikacja gąbką do makijażu. Róż w postaci kremu jest wydajny. Kolorystyka dostępnych kremowych róży jest ładna i można dostosować ją do różnych karnacji. Tubka zapewnia łatwe dozowanie produktu.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • ładna kolorystyka
    • naturalny efekt
    lergie
    16 kwietnia 2024 o 0:14
    Posiadam 01 Sunbather
    Róż w tym odcieniu kupiłam celem konturowania, bo w zasadzie jest to taki bronzer z nutą różu, dla bladziocha wydawał mi się idealny do konturu. Nie myliłam się - fajnie pracuje się nim właśnie w tym sensie. Jest bardzo płynny, ale dobrze napigmentowany - wyważony. Nie mniej największym trudem jest to, że on wręcz samoistnie wydobywa się z tubki, trudno nad tym zapanować, jakby był pod ciśnieniem. Bardzo naturalnie się wtapia i utrzymuje cały dzień. Może skuszę się jeszcze na jakiś typowy róż z tej serii, bo podoba mi się ta konsystencja. Cena super, dostępność w każdej naturze, odcień mega - czego chcieć więcej? :)
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Pigmentacja wyważona, dobra
    • Leciutki
    • Idealnie wtapia się w skórę
    • Można dobudować intensywność
    • Ładny design opakowania
    • Poręczna tubka
    • Cena (plus bywa na promocjach)
    • Dostępność
    • Odcień Sunbather jest idealnym konturującym bronzerem dla bladzioszków
    Wady:
    • Lubi samoistnie wypływać z tubki jakby był pod ciśnieniem - tak jak i z pierwszym użyciem tak i później.
    Weisq
    28 marca 2024 o 12:55
    WSZĘDZIE RÓŻ…
    Róż kupiłam w naturze już dobre pół roku temu. Jest niesamowicie wydajny i mam wrażenie, że się nie kończy. Piękny kolor, bardzo fajna lekka konsystencja, bardzo łatwo się nim pracuje, dobre krycie, mimo to wciąż efekt subtelny, świeży. Właściwie same plusy… ALE jest jeden minus, który przeważa nad ponownym kupnem tego produktu. O ile róż jest naprawdę fajny tak jego opakowanie jest TRAGICZNE, wszystko się z niego wylewa, cały się brudzi, a gdy położymy go razem z innymi produktami w toaletce to wszystko inne będzie tym różem obklejone. Bałagan który robi zdecydowanie zniechęca mnie do ponownego kupna.. a szkoda bo sam róż jest naprawdę super!
    • Kolor
    • Krycie
    Wady:
    • Nieszczelne opakowanie
    • Bałagan
  • 15 marca 2024 o 15:15
    wydajny
    Produktu używałam około rok, jest on bardzo wydajny. Z minusów- kiedy nałożymy go mało to pigmentacja jest bardzo subtelna, prawie go nie widać. Z kolei gdy nałozymy go więcej to na naszym policzku zaczyna się robić plama oraz prześwity. Nie podoba mi się ten efekt więc aplikowałam bardzo małe ilości, a potem jeszcze nakładałam na róż płynny inny róż w kamieniu, dowolnej marki. Plus za kolory róży Senique, są urocze i kobiece. Byłam posiadaczką numeru 1- miał służyc za lekkie konturowanie.
  • 20 listopada 2023 o 14:34
    Lekkie żelowe konturowanie
    Posiadam odcień 01 Sunbather oraz 04 Charm. 01 to delikatny neutralny bronzer, lekko napigmentowany, w lecie ledwo go widać na mojej średniej karnacji. Natomiast róż jest dużo bardziej napigmentowany, rozprowadza się wspaniale nawet palcem! Nie robi plam ani dziur, dobrze się utrzymuje. Lubi się sam wylać z opakowania tuż po otwarciu. Na zdjęciu wrzucam porównanie obu oraz 04 Charm z różem nr 02 z Eveline Wonder Match, bo kolorystycznie wydają mi się bardzo podobne. Z tą różnicą, że Sensique jest bardziej wodnisto żelowy, a Eveline zostawia bardziej lepkie, masełkowe wykończenie.