Róże do policzków

The Balm Down Boy Róż do policzków

The Balm Down Boy Róż Do Policzków 9,9g

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Pani_D
    1 kwietnia 2022 o 14:27
    Odcień NIE dla każdego
    Jestem wielką fanką róży do policzków. Kocham je za to że ożywiają cerę i dają jej młodzieńczego i świeżego wyglądu. Po prostu nie wyobrażam sobie bez różu mojego makijażu. Długo zastanawiałam się nad różem z The Balm wybór padł na odcień Down Boy. Odcień różu jest chłodny. Bardzo chłodny dlatego uważam że nie będzie pasował każdej z nas, myślę że bardziej po niego powinny sięgnąć jasne i chłodne dziewczyny. Róż nie jest typowo matowy, bardziej satynowy - pod światłem widać w nim delikatnie drobinki, na pewno nie jest to żaden nachalny błysk. Dobrze się go nakłada, rozciera. Nie robi żadnych problemów przy aplikacji. Podsumowujac : Uważam że ten odcień nie jest dla każdego do tego w drogeriach znajdziemy o wiele tańsze i tak samo dobre róże ( a nawet i lepsze ) dlatego ja nie kupię kolejnego opakowania. Dodam że bardzo podobają mi się opakowania kosmetyków The Balm są bardzo urocze i dziewczęce.
  • 26 lipca 2020 o 20:21
    Nie warto
    Obecnie jest tyle cudownych róży o różnorodnym wykończeniu i dających piękniejszy efekt, że w ten nie warto inwestować. Daje płaski efekt, pyli, trudno uzyskać i wycisnąć ten kolor, który u mnie momentalnie blednie zostawiając brzydką matową smugę. Tańsze róże z Hean, Sensique, Bell czy Eveline są o niebo lepsze.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • jakość
  • 15 marca 2020 o 9:40
    Dobry ale nie mój kolor
    O tym różu mówiła chyba każda blogerka i youtuberka.. pięknie wyglądający, super się nakladający , miał pasować każdemu . no po prostu marzenie.. które w końcu się spełniło. Wszystko się zgadzało poza tym.ostatnim. Niestety ten kolor nie pasuje każdemu A na pewno nie mi... takie zalety robienia zakupów przez Internet, bez obejrzenia wcześniej produktu :-)
    Gaabs
    20 sierpnia 2018 o 16:11
    Intensywny
    Jestem osobą robiącą raczej delikatny, naturalny makijaż. Dlatego możliwe, że róż ten jest trochę zbyt intensywny tylko dla mnie. Tym bardziej, że nakladany na goły policzek jego intenstywność jest w sam raz - problem pojawia się przy nakładaniu na inne produkty (podkład z pudrem)
    Zalety:
    • ładny kolor
    • wydajny
    • dobrze zbity kamień, upadł mi kilka razy i nic mi się nie stało
    Wady:
    • zbyt intensywny
    Ayume
    29 stycznia 2018 o 15:48
    Cudo!
    To mój zdecydowany hit pośród różów. Piękny kolor, super pasuje do bladych cer, nie schodzi pomimo wielu godzin, a do tego ciężko z nim przesadzić. Mega trwały, po roku regularnego używania końca nie widać.