WIZAŻ logo
Róże do policzków

Eveline Cosmetics Full HD, Creamy Blush 16 H Kremowy róż do policzków w sztyfcie

4,6 (49)
5 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    15 czerwca 2026 o 18:40
    Super róż!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eveline Cosmetics Full HD Creamy Blush to jeden z najlepszych kremowych róży, jakich używałam. Ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i pięknie wtapia w skórę, dając naturalny efekt zdrowego rumieńca. Produkt jest dobrze napigmentowany, ale jednocześnie łatwy do stopniowania, dzięki czemu można uzyskać zarówno delikatny, jak i bardziej wyrazisty efekt. Utrzymuje się przez wiele godzin i nie tworzy plam podczas aplikacji. Świetnie odświeża makijaż i nadaje cerze promienny wygląd. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Lekka, kremowa konsystencję
    • Dobrze wtapia się w skórę
    • Dobra pigmentacja
  • 25 kwietnia 2026 o 20:27
    Róż z efektem lekkiego naturalnego rumieńca
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Eveline cremy blush HD już po pierwszym użyciu został jednym z moich ulubionych kosmetyków. Daje efekt bardzo naturalnego rumieńca, jest wydajny i idealnie wtapia się w podkład. Jest to produkt bardzo maselkowy, ale bez szans na zrobienie sobie nim krzywdy. Dobrze wygląda również jako baza pod cienie i użyty na nos. Produkt nie ma potrzebny rozgrzania na dłoni, nakładam prosto z opakowania na policzek lub najpierw na pędzel dla bardziej naturalnego efektu. Cena produktu jest bardzo niska w stosunku do jakość jaką daje produkt. Mimo braku nakładania pudru na róż, trzyma on cały dzień bez potrzeby poprawek. Jestem zakochana w tym produkcie i naprwno kupię ponownie. Jedyny minus jaki zauważam to to że opakowanie lubi się brudzić, spowodowane jest to najpewniej konsystencja produktu. Nie jest tłusty, nie lepi się po nałożeniu lekko zastyga. Moja opinia to 9,5/10 chciałabym zobaczyć więcej odcieni w tej formule
    • Naturalny efekt
    • Przyjemna formuła
    • Łatwe blendowanie
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    28 marca 2026 o 21:21
    Zdrowy i bardzo naturalny rumieniec
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten róż w sztyfcie to bardzo wygodny i przyjemny produkt, idealny zwłaszcza do szybkiego, codziennego makijażu. Ma kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i blenduje, niezależnie od tego, czy używa się palców, gąbeczki czy pędzla (ja rozcieram palcami, głównie szybko i w pośpiechu - zawsze wygląda perfekcyjnie). Daje naturalny efekt naprawdę bardzo zdrowego rumieńca, który subtelnie ożywia twarz, nie tworząc sztucznego ani ciężkiego wyglądu. Formuła w sztyfcie sprawia, że aplikacja jest szybka, a kolor można łatwo stopniować od delikatnego do bardziej wyrazistego efektu - w przypadku za obfitego nałożenia produktu też bardzo łatwo go zetrzeć kiedy jeszcze nie zdążył wyschnąć. Na skórze wygląda bardzo rozświetlająco i świeżo, trwałość też jest całkiem dobra, choć przy cerze tłustej może wymagać drobnej poprawki w ciągu dnia, jeżeli nie to znikał będzie z twarzy bardzo subtelnie i równomiernie dając coraz lżejszy efekt. To obowiązkowa pozycja do przetestowania dla osób, które chcą dodać twarzy naturalnego koloru i zdrowego blasku bez większego wysiłku.
    Zalety:
    • ożywienie, blask, glow, nawilżenie,zdrowy rumieniec
    Wady:
    • trwałość mogłaby być nieco dłuższa
  • 6 lutego 2026 o 19:44
    Zachwyt pierwszym różem w sticku
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Propozycja od marki Eveline Cosmetics to pierwszy róż w sztyfcie jaki stosowałam w życiu. Początkowo nie wiedziałam czy taka forma będzie dla mnie odpowiednia, ale po przeprowadzonym teście stwierdzam, że wypadła w pełni pozytywnie. Ten kosmetyk wyparł całą konkurencje z tej kategorii, której wcześniej używałam i stał się dla mnie numerem 1. Konsystencja jest kremowa, niezastygająca, bardzo łatwo można ją blendować i rozcierać na policzkach. Aplikacja jest błyskawiczna, a co najważniejsze zawsze udana, ponieważ plastyczna formuła idealnie stapia się ze skórą. Na samym początku zrobiłam sobie próbkę na dłoni i wtedy nieco się przejęłam, że ten odcień będzie zbyt neonowy. W praktyce nic takiego się nie wydarzyło, za to dosłownie uwielbiam efekt upiększenia jaki gwarantuje. Nałożony na mokry podkład daje wyrazistą, soczystą barwę, która zapewnia cerze żywy rumieniec. Pigmentacja jest wysoka, ale mimo to formuła jest tak aksamitna, że ja nigdy nie przesadziłam ze zbyt mocnym konturowaniem. Do wyboru były 4 warianty kolorystyczne, ja zdecydowałam się na numer 02, czyli odcień najbardziej brzoskwiniowy. Jest to ciepła barwa, która sprawia, że buzia wygląda zdrowo i promiennie. Wykończenie jest matowe, ale absolutnie nie jest płaskie, tylko nowoczesne i aksamitne. Sztyft jest mięciutki, dosłownie rozpływa się pod wpływem kontaktu z palcami, więc jest to jedna z możliwych metod aplikacji. Ja najbardziej preferuję nakładać róż gąbeczką do makijażu, ponieważ daje mi gładki efekt, którego intensywność można budować od średniej do mocnej. Kontrolowanie nasycenia kolorystycznego jest bardzo proste i dzieje się praktycznie automatycznie. Asortyment nie sprawia żadnych problemów, nie tworzy plam, a za to świetnie łączy się z innymi kosmetykami. Producent obiecuje trwałość do 16 h i szczerze jestem pełna podziwu, że wyrób utrzymuje się na dedykowanym obszarze przez cały dzień, aż do momentu demakijażu. Zapach jest subtelny, nienachalny, ale jego woń jest bardzo przyjemna. Głównie wyczuwam tutaj pielęgnacyjne nuty słodyczy, które skomponowane zostały z delikatnie perfumowanym aromatem. Zaistniała w tym przypadku pełna zgodność opisu na stronie internetowej z rzeczywistymi rezultatami. Jakość jedwabistej zawartości sztyftu jest jak z najwyższej półki i cudownie ożywia moją urodę. Stick z wykręcaną zawartością pojmuje 5 g wsadu do modelowania twarzy. Zużycie jest zauważalne po kilku miesiącach eksploatacji, więc wydajność oceniam standardowo. Opakowanie jest wygodne, mechanizm ułatwiający dozowanie działa bez zarzutu. Czarna szata graficzna wzbogacona o złote napisy wygląda bardzo elegancko i cieszy moje oczy. Skuwka, która zabezpiecza wnętrze jest w odcieniu odpowiadającym numerowi wkładu. Szkoda, że niektóre istotne informacje znajdują się na folii ochronnej, którą wyrzuca się po otwarciu. Moja drobna sugestia jest taka, że lepiej byłoby umieścić potrzebne dane na denku lub korku. Reasumując jest to róż, który spełnia wszystkie moje oczekiwania i jest dla mnie perełką, której cena jest naprawdę niska.
    Zalety:
    • jedwabista konsystencja,
    • ożywia moją buzię,
    • efekt upiększenia,
    • twarzowe kolory,
    • nie blednie w ciągu dnia,
    • świetnie łączy się z innymi kosmetykami,
    • wysoka jakość,
    • naturalne wykończenie,
    • zgodność z opisem producenta,
    • przyjemny zapach,
    • łatwo się rozciera,
    • błyskawiczna aplikacja,
    • dobra pigmentacja,
    • kompaktowa forma podania,
    • elegancka szata graficzna,
    • wydajność w normie,
    • niska cena.
    Wady:
    • informacje dla klienta umieszczone na jednorazowej osłonce.
  • 7 grudnia 2025 o 20:01
    Bardzo fajny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Róż ma ładne kolory, jest miękki, ładnie się rozciera, ciężko sobie narobić plam. Dla mnie na minus brak możliwości budowania pigmentu, jest raczej delikatny.
    Zalety:
    • kolory
    • łatwość w rozcieraniu
    Wady:
    • nie da się budować pigmentu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj