Olejki do ust

Bodyland.pl
Yope Lana V Glow up!, odżywczy olejek do ust, 10ml

• 17 kwietnia 2025 o 1:13
    Odżywienie i nawilżenie
    Odżywczy olejek marki Yope . Nawilża i odżywia przesuszone usta. Olejek jest lekki więc używam też jako błyszczyk ochronny na dzień. Olejek ma ciekawy aplikator.
    Zalety:
    • Odżywia i nawilża
    • Ciekawy aplikator
    • Lekki
    • Można stosować jako błyszczyk
    Wady:
    • Dla niektórych może być za lekki
  • 10 kwietnia 2025 o 14:36
    Prócz zapachu całkowite rozczarowanie
    Produkt bardzo rzadki, w ogóle nie nawilża, w moment znika. Prócz pięknego zapachu nie robi absolutnie nic. Po zastosowaniu usta wręcz wysuszone. To jeden z nielicznych kosmetyków który wyrzuciłam
    Zalety:
    Wady:
    • Konsystencja
    • Wysusza
  • 23 marca 2025 o 0:32
    Wyjątkowy zawód
    Uwielbiam testować produkty do ust, dlatego oczywistym był zakup produktów Yope na promocji w Rossmanie. Bardzo spodobało mi się opakowanie, olejek wygląda jak poziomica i ma podobny kolor xD Niestety, nie mogę nic powiedzieć dobrego o tym produkcie. Olejek jest nijaki, zostaje na ustach dosłownie sekundę, blasku pozostawia również na taką samą ilość czasu. Do tego po czasie zaczyna pachnieć bardziej olejową bazą, którą zawiera, a nie sztucznym zapachem bananowym. Natomiast, najgorszy jest tu marketing! Ogromny opis zalet olejku na opakowaniu, a tych zalet nie zauważyłam podczas stosowania! Niestety, taki produkt jest dla mnie nie do przyjęcia. Zdecydowanie za dużo dosyć poważnych obietnic na opakowaniu, jak bardzo naturalny skład, pada słowo odżywczy, nawilżenie i regeneracja, lśniące usta, odżywione i optycznie pełniejsze. Nie zauważyłam nic z rzeczy tu opisanych, a olejek nie był za 5 zł. Jestem mocno rozczarowana.
  • 1 marca 2025 o 15:15
    Słaby olejek do ust o chemicznym bananowym zapachu.
    Z lubością do marki Yope kupiłam cały zestaw do pielęgnacji skóry ust gdy tylko pojawiła się w sklepie. Niestety odżywczy olejek do ust bardzo mnie rozczarował :( Zachęcona nowością kupiłam odżywczy olejek do ust ze względu na naturalny skład w 98%, produkt przebadany dermatologicznie, odpowiedni dla wegan nie testowany na zwierzętach, o zapachu banana, energetyczna szata graficzna opakowania w rażącym żółtym kolorze. Pojemność 10 ml, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. No cóż skład olejku zacny: * olej z pestek granatu - wspiera nawilżenie skóry *olej z lnu - koi i regeneruje *olej z dzikiej róży - ma silne właściwości odbudowujące *olej ryżowy - ujędrnia i odżywia usta oraz nadaje im piękny wygląd Opakowanie zawiera kulkę która spłukujemy olejek na usta, niestety zapach jest sztuczny/chemiczny banan. Błysk na ustach pozostaje przez sekundę...olejek nie robi praktycznie nic... wydajność kiepska ponieważ co chwilę potrzeba jest kolejną porcja aby usta cokolwiek z nawilżenia mogły odczuć. Kolejna wadą jest opakowanie przez które widać zużycie olejku, niestety w kosmetyczce/torebce wylewa się i brudzi wszystko dookoła... Oj... Yope stać cię na więcej... opakowanie stoi w szafce i czeka na nie wiadomo co...choć dziś doczekało się recenzji ;)
  • 22 grudnia 2024 o 19:20
    Nieporozumienie
    Nie mam dużego doświadczenia z olejkami do ust, ale tu skusiła mnie promocja i ładny skład. Na tym niestety zalety się skończyły, bo olejek nie robi praktycznie nic. Faktycznie daje efekt mokrych ust, który może się podobać, ale znika on dosłownie po 10 minutach, bez jedzenia ani picia. Nie odczułam żadnego nawilżenia, a wręcz przeciwnie – mam wrażenie, że przy regularnym stosowaniu olejek przesuszył mi usta. Jego bananowy zapach jest mocno sztuczny. Z początku mi nie przeszkadzał, ale po jakimś czasie zaczął męczyć. Buteleczka ma też kiepski aplikator. Tak naprawdę olejek należałoby przechowywać do góry nogami, tak żeby ciągle spływał, w przeciwnym razie będziemy jeździć sobie po wargach suchą plastikową kulką. Próbowałam polubić się z tym produktem, ale nie dało rady. Nie przebrnęłam nawet przez połowę opakowania, a już wiedziałam, że moje usta z niego nie skorzystają. Resztę zużyłam na kostki na dłoniach, które zimą mam suche i pękające. Nawet do tego celu (pomimo teoretycznie bogatego składu) sprawdził się średnio. Jedyne, czego nie można mu odmówić, to wydajność.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża ust
    • daje bardzo krótkotrwały efekt
    • słaby aplikator
    • sztuczny zapach

Zobacz także inne Olejki do ust