Olejki do ust

Hebe Professional, Sheer Glow Lip Oil Olejek do ust

Hebe Professional Sheer Glow Lip Oil

• 23 lutego 2025 o 17:43
    Świetny olejek do ust z pięknym blaskiem!
    Hebe Professional Sheer Glow Lip Oil to świetny produkt, który naprawdę nawilża usta i daje im piękny blask. Aplikacja jest łatwa dzięki wygodnemu opakowaniu, a konsystencja jest lekka i przyjemna. Jedyne, co mi przeszkadza, to to, że trwałość mogłaby być lepsza, bo muszę go często reaplikować. Mimo to, uważam, że warto go mieć w kosmetyczce, szczególnie za tę cenę!
    Zalety:
    • Nawilżenie - skutecznie nawilża usta.
    • Piękny blask - nadaje ustom zdrowy, promienny wygląd.
    • Lekka konsystencja - przyjemny w noszeniu.
    • Estetyczne opakowanie - ładne i praktyczne.
    • Łatwa aplikacja - wygodny aplikator.
    Wady:
    • Mniejsza trwałość - trzeba go często reaplikować.
    • Aplikator nie zawsze precyzyjny - czasami trudno go dobrze nałożyć.
    • Może być trochę lepki - czasem niekomfortowo się nosi.
    Miroku
    16 stycznia 2025 o 0:10
    Ale to dobre, będzie odkrycie!
    Najlepszą oraz najkrótszą recenzją tego produktu niech będzie fakt, że to był mój jedyny kosmetyk do ust jakiego używałam podczas niedawnego urlopu w górach. Spisał się na mroźnym wietrze, otulił wargi przed śniegiem padającym prosto na twarz, czułam cały czas jego ochronną pielęgnację na ustach przez kilka godzin górskich wędrówek, a do tego ładnie wyglądał podczas wieczornych wypadów na miasto. I pachnie obłędnie jakimś słodkim ciasteczkiem :3 Jakoś przypadkiem trafiłam na serię tych olejków w Hebe i przepadłam-wybór kolorów całkiem fajny oraz spory, ciężko było wybrać gdy mogłam kupić tylko jeden(od roku prowadzę kosmetyczny projekt pan i w kwestii błyszczyków mam zasadę, że kupię jeden nowy jak zużyję dwa już posiadane :D ). Ostatecznie wybór padł na Candy(jeżeli mnie pamięć nie myli), to coś na pograniczu malinowej czerwieni oraz różu w stonowanym wydaniu z mnóstwem drobin. Kolor nie jest mocno widoczny, to bardziej podbicie naturalnej czerwieni wargowej z soczystym połyskiem, czyli efekt jaki bardzo lubię w makijażu ust, o to mi chodziło. Efekt i wykończenie-super, idealny element dopełniający każdy makijaż. Właściwości pielęgnacyjne także świetne. Wprawdzie nie jest to typowy gęsty olejek, a bardziej błyszczyk, ale jaki komfortowy w noszeniu-lekki, klejący się w stopniu umiarkowanym(bo jednak swobodnie latającym włosom nie odpuści), a jednocześnie otulający jak dobry balsam. Świetnie izoluje od niekorzystnych czynników zewnętrznych, długo się trzyma-nawet po dwóch godzinach wciąż czuję zmiękczającą warstewkę produktu, która utrzymuje usta w dobrym stanie i chroni przed wysuszeniem. Do tego nawilża, odżywia, daje sobie radę ze spierzchnięciami, nie podkreśla suchych skórek, a wręcz je wygładza oraz pomaga je zmiękczyć, koi, ogólnie jak na kolorowe mazidło do ust to jest super. Jedyną wadą jest opakowanie, strasznie liche, bo już mi pękło na nakrętce, a nie używałam wobec niego siły czy przemocy, a w mojej torebce ma swoją własną wygodną przegródkę :D Do tego ta uszczelka zbierająca nadmiar produktu z aplikatora przed jego wyjęciem, lubi się rozszczelniać oraz luzować-trzeba patrzeć czy nie zluzowała się za bardzo, inaczej kosmetyk będzie tam wyciekał i brudził wszystko dookoła. Aplikator jest bardzo mały i zbyt zbity, nabiera bardzo małą ilość produktu i trzeba się nim namachać. No i poza tym ten olejek obłędnie pachnie jakimś słodkim ciasteczkiem :3
  • 5 grudnia 2024 o 17:53
    02 Biscuit
    Czy nazwałabym ten produkt olejkiem do ust? Wydaje mi się że to bardziej błyszczyk, ale wygrałam go w konkursie hebe, więc nie zawiodłam się bo nie miałam oczekiwań że to olejek. Kolor ten który mam jest jasny, mysalam ze da jakis kolor widoczny na ustach, ale nie daje. Ale pomimo tego jest to jeden z lepszych produktów do ust. Bardzo przyjemny jest na ustach. Aktualnie mój ulubiony produkt, po nałożeniu konturówki daje ten olejek i fajnie wygląda to. Czy kupiłabym ponownie? sama nie wiem możliwe że jakby na promocji był to tak, ale w produktach do ust nie jestem stała i lubię testować różne nowości.
    kaskaw8
    28 października 2024 o 20:55
    Jest wiele lepszych olejków
    Używałam olejku o numerze 01 - Crystal Sugar. Jest to bezbarwny olejek, bez drobinek. Lubię takie olejki, które nie nadają koloru i są transparentne. Ten taki był i w zasadzie kończą się na tym plusy. Trochę się zawiodłam... Olejek z Hebe należy do tych troszkę gęstszych, bardziej klejących. Jego trwałość na ustach, nawet jak na olejek, jest średnia. Szybko „wyparowuje”. Ładnie wygląda; nadaje ustom pełny wygląd. Nawilżenie raczej słabiutkie. Opakowanie tego produktu trochę mnie zawiodło — olejek w torebce lub leżąc na płaskiej powierzchni, wylewał się i niestety spowodowało to, że nie mogłam nosić go przy sobie. W domu też musiał albo stać, albo leżeć np. na chusteczce. Utrudniało to jego używanie. Jego cena też nie należy do najtańszych, a efekt jest nie w pełni zadowalający, więc chyba już sobie podziękuję inne kolory tego olejku.
    Zalety:
    • Ładnie wygląda;
    • Łatwo dostępny.
    Wady:
    • Opakowanie;
    • Szybko znika z ust;
    • Słabe nawilżenie.
  • 17 września 2024 o 12:40
    Takie mehh..
    Wybrałam kolor 03 Praline, myśląc, że na ustach będzie to piękny, nudziakowy odcień. Niestety, moje dość wyraziste usta nie zostały nim pokryte, a błyszczyk praktycznie nie zostawił koloru. Konsystencja jest przyjemna, zgodnie z opisem, dzięki olejkowi w składzie, ale zapach zupełnie mnie rozczarował. Kojarzy mi się z zapachem starych pomadek – niezbyt przyjemny i dość męczący. Trwałość też nie powala; błyszczyk nie utrzymuje się zbyt długo na ustach. Muszę przyznać, że dobrze, że zdobyłam go w konkursie za symboliczny grosz. Gdybym miała za niego zapłacić nawet 20 zł, byłoby mi szkoda pieniędzy, bo na rynku są lepsze produkty.

Zobacz także inne Olejki do ust