Olejki do ust

Pachnidelko
beBIO Olejek do Ust Coconut Gloss 10ml

millane
    29 maja 2025 o 17:02
    Nie jest żelowy i nie jest olejkiem
    Produkt do ust, który ani nie jest żelowy, ani nie jest olejkiem. Zwykły balsamik do ust w płynnej formie. Dosyć płynny, lubi się wylewać z opakowania. Zapach taki sobie, czuć tutaj trochę kokosa, ale nie ma szału. Ładnie wygląda na ustach, jak błyszczyk. W ogóle nie nawilża, daje powłoczkę na ustach, która szybko znika. Nie pielęgnuje, nie nawilża, nie regeneruje. Bardzo szybko się zjada. U mnie przesuszył usta.
  • 13 kwietnia 2025 o 13:59
    Sredniaczek
    Olejek bardzo rzadki, wypływający wręcz z opakowania szczególnie przy wysokiej temperaturze otoczenia. W mojej opinii słabo nawilża, wylewa się poza wargi. Plus to przyjemny zapach, nie wrócę na pewno.
    Zalety:
    Wady:
    • Konsystencja
    • Słabe właściwości pielęgnujące
  • 4 stycznia 2025 o 14:49
    Mega super piękny zapach utrzymujący się bardzo dugo
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    beBIO Glazed Lips Nutri Honey to naturalny żelowy olejek do ust, który oferuje kompleksową pielęgnację i ochronę. Dzięki swojej formule łączy w sobie właściwości odżywcze, nawilżające oraz regenerujące, zapewniając ustom zdrowy i naturalny wygląd. Działanie produktu: 1. Intensywne nawilżenie: Formuła oparta na naturalnych składnikach skutecznie nawadnia i zatrzymuje wilgoć w skórze, eliminując uczucie suchości i spierzchnięcia. 2. Odżywienie: Bogactwo składników aktywnych, takich jak olejki i miód, odżywia delikatną skórę ust, dostarczając jej niezbędnych witamin i minerałów. 3. Regeneracja: Żelowy olejek wspomaga proces regeneracji naskórka, odbudowując strukturę skóry
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    P_atk_a
    23 grudnia 2024 o 21:32
    Lepszy niż miodowa wersja
    Produkt testowałam w ramach testów wizaż.pl. W ramach testów sprawdzałam wszystkie trzy wersje smakowe. Wersję coconut testowałam jako ostatnią. Zapach bardziej mi odpowiada niż pozostałe wersje ale mimo wszystko jest on dość chemiczny m. Ta wersja również jest lejąca i lekka jak dwie pozostałe. Usta po nałożeniu są optycznie wygładzone, jest to spowodowane oleistą konsystencją. Niestety olejek przy dłuższym używaniu wysusza usta. Bardzo szybko znika z ust i efekt tafli znika. Trzeba często reaplikować, po każdym piciu/jedzeniu. Konsystencja jest zbyt lejąca, nie ma nic wspólnego z żelową konststencją, której się spodziewałam przed testami. Opakowanie ładne, różowe ale bardzo miękkie więc łatwo można wycisnąć za duzą ilość.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Fajny efekt tafli po nałożeniu
    Wady:
    • Wysusza przy dłuższym stosowaniu
    • Sztuczny zapach
    • Zbyt lejąca konsystencja
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 26 listopada 2024 o 23:09
    Olejek do ust Coconut Gloss to moja nowa pielęgnacyjna perełka!
    Kokosowy smak jest naprawdę przyjemny, delikatny i nieprzesadzony – idealny na co dzień. Uwielbiam, jak olejek nawilża i wygładza usta, nie zostawiając przy tym lepkiej warstwy. Używam go solo, ale też pod pomadkę, i w każdej wersji sprawdza się świetnie. Usta wyglądają zdrowo, błyszczą delikatnie i są naprawdę dobrze wypielęgnowane. To jeden z tych kosmetyków, który zawsze mam w torebce – prosty, naturalny i skuteczny. Polecam każdemu, kto lubi kokos i chce zadbać o swoje usta!
    Zalety:
    • Wspaniały smak, naturalny skład, piękny blask

Zobacz także inne Olejki do ust