Kosmetyki brązujące

Korana Egipt, Balsam Egiptu do ciała rozświetlająco - brązujący

Natired
    29 lipca 2022 o 14:11
    Rozświetlenie i podbicie opalenizny
    Produkt zakupiłam głównie na obecność drobinek. Na tym mi najbardziej zależało, na rozświetleniu skóry. Efekt jest bardzo subtelny, ale w słońcu pięknie się mieni, nie nachalnie, delikatnie. Jeśli chodzi o efekt brązujący, u mnie podbija opaleniznę. Nie wiem jak zadziała na bardzo jasnej skórze, ale na lekko opalonej, od razu zauważyłam że wygląda na zdecydowanie mocniej opaloną. Nie zostawia smug i plam, całkiem nieźle nawilża . Jedyny minus to zapach.
    Zalety:
    • Subtelny efekt rozświetlenia
    • Podbija opaleniznę
    Wady:
  • 7 września 2014 o 21:54
    Klapa...
    Balsam kupiłam zachęcona, serią oliwkową Korana, która jest świetna. Jednak ten balsam to kompletna klapa i niespełnione obietnice. Po pierwsze balsam kompletnie nie brązuje. Mimo regularnego stosowania balsam nie tworzył kompletnie żadnego efektu brązowienia skóry. Ani razu nie zostały na moim ciele ślady opalenizny nawet na dłoniach! Po drugie balsam koszmarnie pachnie - jak tani samoopalacz sprzed 10 lat. Po trzecie ten kosmetyk nie działa w żadnej sposób. Pomijam już wcześniej opisaną kwestię opalenizny, ale jakiś efekt nawilżenia przynajmniej mógłby być, ale nic z tego. Po czwarte, balsam średnio się wsmarowuje i jest bardzo niewydajny. Mały plus mogę dać za delikatne złote drobinki znajdujące się w balsamie, które dają delikatny efekt rozświetlenia i nie wygląda się, jak po wyjściu z kąpieli w brokacie, ale poza tym niestety już nic. Zdecydowanie nie jest wart swojej ceny i jest kompletnie bezużyteczny. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    naastia
    30 sierpnia 2014 o 12:55
    Zawiodłam się...
    Jakiś rok temu, namówiona przez dobre opinie na tym forum, zamówiłam balsam przez allegro. Ani razu nie zauważyłam efektu. Inne balsamy, smarowane na noc, rano dawały widoczny i zadowalający efekt. Ten nie dał mi niczego. Przez to stoi sobie na półce i czeka chyba na porządki... Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 9 października 2013 o 14:28
    zdrowo wygladająca opalenizna
    to jest to co białe tygryski lubią najbardziej,mam jasną karnację a po 4krotnym nałożeniu mam piękny bursztynowy kolor a skóra taka jakaś miła w dotyku,trochę szkoda,że trzeba często alikować bo szybko schodzi,ale za to bardzo równiutko 1daje delikatny efekt 2nie śmierdzi 3nie wysusza polecam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 9 sierpnia 2013 o 17:45
    piękny:)
    Balsam ma fajny zapach i daje efekt naturalnej opalenizny,delikatnej ,ale naturalnej.Pozatym ładnie nawilża skóre ,która staje sie aksamitna pokryta drobnymi drobinkami.polecam każdemu. Używam tego produktu od: 1rok Ilość zużytych opakowań: 1całe