Kosmetyki brązujące

Katy123
    30 stycznia 2020 o 15:23
    REWELAWCJA!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jestem zachwycona tym produktem, ślicznie brązuje i ujędrnia ciało. Stosuję na uda i brzuch. Działa bardzo szybko i skutecznie. ZALETY: bardzo wygodne opakowanie z pompką słodki zapach przystępna cena
  • 11 stycznia 2018 o 7:23
    Bardzo fajny
    Używam go już klilka lat. Świetnie nawilża, ładnie pachnie, daje efekt delikatnej opalenizny, schodzi równomiernie, nie zostawia smug. Super jest tylko jedno dosyć spore ale... przez jego dosyć treściwą formułę zapycha się pąpka więc aby wydobyć porodukt trzeba po pewnym czasie otwietać opakowanie, co jest niepraktyczne. Zmieńcie opakowanie i będzie super wręcz ideał.
    Zalety:
    • Jw.
    Wady:
    • Pąpka się zapycha
    Kamlisa
    14 września 2014 o 10:28
    bardzo dobry
    Poprzedniczki właściwie wszystko już napisały, zatem się powtórzę :D Nie jest drogi, wydajności w normie. Higieniczne opakowanie z popmką, dobre dozowanie. Idealna konsystencja - nie jest za gęsty i się nie wylewa. Rozsmarowuje się łatwo, szybko, bez mazania. Wchłania przyzwoicie, może nie błyskawicznie, ale niezle. Nawilza i trochę odzywia skóre, zostawiając leciutki film. Pachnie delikatnie, bez kwaskowatego smrodku typowego dla balsamów z dodatkiem samoopalacza. Nie zostawia smug, schodzi niepostrzeżenie, bez łat. Nie przyciemnia mocno, raczej podtrzymuje opaleniznę i delikatnie złoci. Podsumowując - produkt wart przetestowania. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: konczę 1
    m0nic
    22 kwietnia 2014 o 11:41
    Delikatny efekt
    Skusiłam się na ten balsam, bo był w promocji i skończył mi się samoopalacz, którego własnie uzywałam. + opakowanie z pompką jest bardzo wygodne, nic się nie ślizga i nie wypada z ręki +piękny, słodki zapach po aplikacji, na następny dzień typowy zapach "samoopalaczowy" jest praktycznie niewyczuwalny, co jest dla mnie megapozytywnym zaskoczeniem +przyjemna konsystencja +przystępna cena +nie robi plam i równo schodzi -niestety efekt opalenizny jest bardzo delikatny i subtelny. -trzeba się 3 razy posmarować, żeby zauważyć efekt, a co za tym idzie wydajność nie powala Mimo delikatnego efektu chętnię kupię ten balsam. Nawet jeśli mam się nim co drugi dzień smarować, to brak SMRODU samoopalacza mi to wynagradza:)
  • 8 kwietnia 2014 o 19:10
    Gorąco polecam!
    Używałam wiele balsamów brązujących i prawie na każdym się zawiodłam. Mam jasną karnację i niemal każdy pozostawiał smugi, plamy bądź robił ze mnie \'\'Chinkę\'\' :) Ten kosmetyk natomiast tworzy stopniowo naturalną opaleniznę. Oprócz tego świetnie nawilża skórę oraz ma piękny zapach. Nie znam lepszego balsamu brązującego. Uważam, że każda kobieta będzie bardzo zadowolona z jego działania. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie