Wody toaletowe męskie

Ferrari Black EDT

Ferrari Scuderia Black 125ml woda toaletowa 8002135111974

• 31 października 2020 o 15:12
    Cudo
    Zapach jest cudowny, strasznie kuszący, mogłabym wąchać go bez przerwy. Są wydajne, długo się utrzymują . Cena nie jest jakoś wygórowana, można kupić tanio przez Internet
    Zalety:
    • Długo się utrzymuje
  • 19 maja 2020 o 14:08
    Czarne Ferrari aka Szary Boss
    Nie jest wart swojej ceny,. To kopia Hugo Boss Boss Bottled, znanego szerzej jako Boss No. 6 albo po prostu szary Boss. W cenie dwa razy wyższej mamy oryginał. Jest udanym klonem, ale jest po prostu za drogi. Niepraktyczna butelka - nie widać ile płynu nam zostało. Zapach świetny, trwałość również. Jeżeli chcecie bawić się w klony, to wybierzcie taniego jak barszcz X-Bolta z Lidla.
    Zalety:
    Wady:
    • Butelka
    • Brak oryginalności kompozycji zapachowej
  • 1 kwietnia 2019 o 14:48
    Cudowne!
    Mimo że to męskie perfumy to kocham je jak wariatka. Są po prostu genialne i mega seksowne. Uwielbiam kiedy mój mężczyzna nimi pachnie. Pobudzają zmysły a do tego są w gustownym czarnym flakonie, który stylizowany jest jak dla niegrzecznego faceta. Za taką cenę jakość jest super.
  • 29 listopada 2017 o 21:07
    Bardzo męskie
    Kupiłam te perfumy kiedyś w prezencie mojemu narzeczonemu, pachną wyjątkowo ładnie. Są bardzo męskie, wyraziste, ale nie przytłaczają swoim zapachem. Lubię kiedy ich używa, z przyjemnością wącham wtedy jego szyję, koszulkę, bluzę. Jedyne co jest nie tak, to flakon, niestety "psikacz" szybko się popsuł i teraz jest problem z wydobyciem produktu na zewnątrz. Nie wiem, czy tylko u nas się tak zdarzyło, czy po prostu te buteleczki mają to do siebie. Tak czy siak, bardzo polecam.
  • 1 lutego 2013 o 19:39
    Niebezpiecznie seksowny
    Dostałam próbkę przy zakupach w perfumerii. Jest cudowny!!! Jest zapach bliskiej mi osoby. Zalety: -dostępność -średni cenowo -wydajny -bardzo trwały -mocny zapach o orientalej nucie z domieszką świeżości Wady: -brak