Samoopalacze do twarzy

Tan Expert Exclusive Line The One, Ekskluzywna pianka samoopalająca do twarzy i ciała

• 25 sierpnia 2023 o 16:12
    Bardzo mnie zawiodła :(
    Pianka dotarła do mnie w ładnej paczce, samo opakowanie pianki wygląda porządnie i elegancko. Pompka dozuje odpowiednią ilość produktu i nie zacina się. Za to mam ogromny problem z samą pianką... Bardzo szybko zastyga, dlatego trzeba nakładać ją na małe partie. Nie da się dołożyć drugiej warstwy, na niektóre miejsca takie jak np. kolana nakłada się plamiście, pomimo kolistych ruchów i aplikacji dedykowaną rękawicą. Ma bardzo mocny kolor bazowy, który tak naprawdę się nie wchłania i bardzo brudzi wszystko czego się dotknie. To nie mój pierwszy samoopalacz, a żaden wcześniej aż tak nie brudził. Przez to, że kolor bazowy się nie wchłania, wyciera się z przegubów łokci i pod kolanami przy zginaniu kończyn, zostają tam białe plamy. Jedyny sposób, żeby nie narobić sobie plam na ciele i nie ubrudzić całego domu jest dla mnie taki, żeby nałożyć piankę na siebie obok wiatraka (żeby aby się nie spocić, bo kolor od razu spływa) i leżeć kilka godzin "trupem" na ciemnej pościeli, po czym ją zmyć. Gdyby był to efekt trwały, to myślę, że mogłabym się poświęcić. Niestety, efekt u mnie wytrzymuje maksymalnie 3 dni, mimo, że stosuję się do wszystkich zaleceń i robię peeling przed. Na plus na pewno zapach pianki (delikatny ale przyjemny), skóra posmarowana produktem nie śmierdzi typowym samoopalaczem. Odcień opalenizny za bardzo mi nie odpowiada, jest mocno pomarańczowy. Wolałabym bardziej chłodny odcień. Warto też wspomnieć, że produkt jest dość drogi, w porównaniu do innych samoopalaczy.
    Zalety:
    • Porządne opakowanie
    Wady:
    • Formuła
    • Odcień
    • Aplikacja
  • 3 lipca 2023 o 13:12
    Nie polecam!
    Moja przygoda z samoopalaczami zaczela sie ponad rok temu i trwa do dzisiejszego dnia. Przetestowala.m sporo samoopalaczy w tym i inne wersje z Tan Expert czy mine tan i z reka na sercu moge napisac, ze jest to najgorszy samoopalacz z calej serii i w ogole jaki mialam olazje uzywac , mimo ze mamy do czynienia z podobno udoskonalonym produktem. Jezeli chodzi o aplikacje samoopalaczy, to nie jestem juz laikiem, natomiast aplikacja tego samoopalacza to dramat. Samoopalacz ma sucha, pudrowa, tepa komsystencje, w efekcie trzeba go bardzo szybko nakladac, bo zastyga. Przez tepa konsystencje kosmetyk naklada sie nierownomiernie, nie ma mozliwosci, by dokladac kolejne warstwy. Efekt po wyschnieciu samoopalacza, jest suchy, pudrowy ,duszacy wrecz. Kolejna kwestia - wstepny samoopalacz , ktory ma nam wskazsc gdzie nie nalozylismy produktu - jest bardzo ciemny i pudrowy, do tego niesamowicie brudzi, wszedzie zostawia plamy. Ja z reguly samoopalacza uzywam przed polozeniem sie spac, by rano go zmyc, Tutaj pizama, posciel, wszystko bylo bardzo poplamione , co zdarzylo mi sie pierwzzy raz. Do tego nie wyobrazam sobie uzyc tego ptoduktu w dzien, bo jak die ruszsm, czy cos robie i np. delikstnie sie spoce, to tez wszedzie zostawia plamy. Dla mnie jest to uciazliwe. Kolejna sprawa - odcien. Jak na taki mocny , wstepny samoopalacz, spodziewalam sie ladniejszego, ciemniejszego , pelnego, glebokiego odcienia. Efekt jaki uzyskujemy jest bardzo delikatny. No i jezeli chodzi o trwalosc, to niestety tutaj tez nie ma rewelacji, bo efelt utrzymuje sie do 3 dni, ale to jest przypadlosc wszystkich ssmoopalaczy, zarowno z mine tan jak i Tan expert. Na plus moge zaliczyc jedynie zapach, bo tutaj rzeczywiscie jest on ladny. Cena - mocno wygorowana jak na walory uzytkowe i ostateczny efekt. Podsumowujac ja nie polecam tego produktu. Cena jest bardzo wysoka, natpmiast aplikacja produktu i walory uzytkowe sa bardzp uciazliwe, zas ostateczny efekt j tak nie jest wart tych meczarni. Jedyny plus to zapach, ale nie kupuje sie takich produktow dla zapachu. Ogolnie w kontekscie powyzszego, udoskonalenie tego produktu odbieram jako jakis zart.
    Zalety:
    Wady:
    • Aplikacj, pozostawianie plam, slaby efekt opalenia,cena
  • 12 czerwca 2023 o 9:21
    Najlepszy samoopalacz na rynku, naprawdę warto!
    Tak jego cena zwala z nóg i zastanawiałam się kilka razy zanim zaznaczyłam opcję kup teraz, bo wydać na taki kosmetyk ponad 150zł... Jest to ulepszona wersja standardowej pianki. Nakładam ją rękawicą. Produkt tuż po wydobyciu może nas nieco wystraszyć, gdyż ciemno czekoladowy odcień i mnie wystraszył, ale za to znacznie ułatwił aplikację. Wiedziałam dzięki temu, gdzie jeszcze nie został zaaplikowany. Co ważne - pianka nie śmierdzi standardowym samoopalaczem, co jest wielkim walorem. Produkt natychmiastowo wysycha, można się po nim ubrać, nie jest lepki. Efekt możemy stopniować, niektóre miejsca mocniej rozetrzeć. Po spłukaniu koloru bazowego otrzymujemy orzechową, naturalną opaleniznę bez smug. Efekt finalny uzyskujemy dopiero po 24 godzinach od nałożenia. Jednorazowa aplikacja równa się jednemu opalaniu natryskowemu - zatem warto! Kosmetyk nie uczula i nie podrażnia.
    Zalety:
    • efekt naturalnej opalenizny w ekspresowo krótkim czasie
    • nie śmierdzi opalaczem
    • nie klei się
    • natychmiastowo się wchłania
    • szybki efekt
    • nie brudzi ubrań
    • odcień możemy stopniować
    • nie robi smug