Samoopalacze do twarzy

hairstore.pl
Bodyland.pl

Orimimi
    31 lipca 2023 o 19:05
    Dobra opcja dla bladych osób
    Nie wierzylam, ze bedzie az taki super. Przeczytalam sporo opinii na ten produkt, sprobowalam i ciesze sie, ze sama moge wystawic pozytywna opinie. Naturalnie jestem blada, a ten produkt mi spelnil marzenia o calorocznym zdrowszym wygladzie mojej skory. Aplikacja jest z rekawiczka do samoopalacza bardzo prosta. Polecam sie smarowac tylko za dziennego swiatla.
  • 20 lipca 2023 o 21:29
    Pewniaczek
    Kiedyś bałam się niesamowicie samoopalaczy, bo uważałam, że to trudne rozprowadzić je równomiernie, że robią się plamy, zacieki, ten kolor jest nierównomierny i nienaturalny... Odkąd używam tych samoopalaczy w musie od ST.MORIZ zapomniałam o takich obawach. Naprawdę praca z tym samoopalaczem przy pomocy rękawicy przeznaczonej do jego nakładania to niemal czysta przyjemność. Zabarwienie musu jest brązowe, więc dokładnie wiemy gdzie go nałożyliśmy, a gdzie nie, gdzie trzeba jeszcze rozetrzeć, a gdzie dodać. Rozprowadza się on błyskawicznie i całkiem szybko wysycha. Oczywiście trzeba go nałożyć na noc i liczyć się z tym, że jak się lekko spocimy, to pobrudzimy ubrania, ale nie jakoś koszmarnie. Natomiast następnego dnia, po lekkim opłukaniu ciała (ja zmywam samoopalacz delikatną pianką do mycia pod prysznic), zostaje nam na ciele przyjemna delikatna opalenizna, którą wiele osób myli z naturalną, wypracowaną na plaży. :) Zmywa się ona też względnie równomiernie i stopniowo, także ten efekt rozmywa się powoli, a nie tak, że jednego dnia chodzimy brązowi, a drugiego biali. Może na lekkie minusy dałabym to, że samoopalacz podkreśla mieszki włosowe po ogoleniu, nawet jeśli robimy to dzień wcześniej przed aplikacją i zrobimy peeling. No i oczywiście zapach jest lekko odczuwalny nawet po zmyciu, ale nie jest to typowo tandetny zapach spalonego kurczaka.
    a_mika
    30 czerwca 2023 o 10:47
    Efekt natychmiastowy
    Nie mam dużego doświadczenia z piankami, ale ta jako pierwsza dała natychmiastowy efekt. Dodam, ze z natury jestem blada, co widać na załączonym zdjęciu. Smarowałam tylko nogi dwukrotnie. Plusy: - efekt natychmiastowy - całkiem spoko kolor, nie jest brzydki pomarańczowy - nakładanie za pomocą rękawicy super, bez zacieków i plam Minusy: - uwydatnia mieszki włosowe, a dzień przed aplikacja zrobiłam peeling i ogoliłam nogi, wiec sądziłam, ze nie będzie takiego efektu :(
  • 19 czerwca 2023 o 23:36
    St.Moriz samoopalacz
    Mój ulubiony samoopalacz, po paru godzinach widać różnice, jest bardzo wydajny kocham! Przed użyciem wykonuje porządny peeling skóry. Nakładam raz w tygodniu efekt utrzymuje się długo. Bardzo polecam, nie ma podjazdu żaden inny
    Zalety:
    • Efekt, cena, trwałość, zapach, łatwe rozprowadzanie
    Wady:
    Drogeria Cocolita.pl
  • 4 kwietnia 2023 o 22:39
    Super
    Najlepszy zamiennik samoopalacza St.tropez, Dzięki zabarwieniu pianki możemy równomiernie go rozłożyć. Nie robi plam, nie przesusza skory, jest wydajny. Jedyne zastrzeżenia to nieprzyjemny zapach ale to ciężkie do pokonania przez producentów samoopalaczy. Nie radzę nakładać na twarz… zapycha ????
    Zalety:
    • Jakość, trwałość, cena, kolor
    Wady: