Suche szampony

Noble Health Hair Care Panda, Fresh Winner Odświeżający suchy szampon w sprayu do włosów

• 12 lipca 2024 o 14:10
    nie dla mnie
    kupiłam go bo skusiło mnie opakowanie. Małe wygodne do torebki a zarazem takie fikuśne różowe z zabawną pandą. Niestety cena nie była zachwycająca ale co sie nie robi żeby było fajnie i miło. Atomizer wygodny w uzyciu a zapach bardzo ładny - ale na moich włosach powstała taka biała chmura, która było mi ciężko wyczesać a włosy zostały posklejane! Niestety nie dla mnie - nie lubię takich niespodzianek!
    Zalety:
    • ładne opakowanie, ładny zapach, wygodny atomizer
    Wady:
    • skleja włosy, drogi
  • 9 grudnia 2023 o 21:19
    Suchy szampon to mój kosmetyk awaryjny, którego używam w sytuacjach podbramkowych, kiedy nie mam czasu umyć włosów a fryzura musi być świeża, często używam go też dla odświeżenia grzywki, gdyż przy mieszanej skórze twarzy i przetłuszczającej się strefie T moje czoło produkuje więcej sebum , co przekłada się na to, że grzywka szybciej się przetłuszcza i potrzebuje odświeżenia. Marka Haircare Panda była dla mnie nowością, więc ucieszyłam się kiedy koleżanka podarowała mi go w prezencie. Szampon dzięki małemu opakowaniu idealnie sprawdzi się na wyjazdy. Świetnie odświeża, nadaje objętość i niejednokrotnie ratuje mnie w sytuacjach awaryjnych. Opakowanie Opakowanie to mała, aluminiowa butelka z aplikatorem typu spray. Śliczna, słodka grafika z panda i różowy kolor są naprawdę miłe dla oka i cieszą. Z tyłu znajduje się szczegółowy opis produktu. Mąkę opakowanie sprawia, że można je wrzucić do torebki czy walizki na wyjazdy. Szampon Suchy szampon ma ładny, świeży zapach, kwiatowy, który umilą jego stosowanie. Zapach jest długotrwały, na włosach utrzymuje się długie godziny. Szampon jest dozowany w formie przyjemnej mgiełki. Jak każdy dychy szampon bieli, ale wyjątkowo mocno i trudno jest go wyczesać. Ja posiłkuję się szczotką i suszarką. Włosy pozostawia naprawdę ładnie odświeżone, podniesione u nasady, nabierają objętości a fryzura odzyskuje lekkość i świeżość. Z działania jestem naprawdę zadowolona. Mimo małej pojemności jest całkiem wydajny, bo używam go sporadycznie. Jedynym minusem jaki widzę to wysoka cena i mała pojemność (tylko 75 ml). Nie wiem czy kupiłabym go samodzielnie. Plusy Ładnie odświeża Nadaje objętość Odbija od nasady Wydajność Minusy Mała pojemność Wysoka cena Bardzo mocno bieli Trudno go wyczesać
  • 21 maja 2023 o 22:43
    Słodko i skutecznie
    Suchy szampon to must have przy moich, przetłuszczających się włosach. Ten ma fajne, poręczne, nie za duże, nie za małe opakowanie - idealne w podróży. Produkt ma delikatny, słodki zapach. Skład to tylko 8 składników, w tym skrobia ryżu siewnego. Aerozol jest wygodny w użyciu, rozpyla delikatną mgiełkę. Opakowanie jest urocze - kolor i słodka panda przykuwają uwagę :) Jak każdy tego typu produkt pozostawia na ciemnych włosach biały nalot co jest normalne, a nawet pożądane - bo właśnie on odpowiada za odświeżenie i nadanie objętości włosom. Należy tylko pamiętać o tym aby go wyczesać po aplikacji. Nie mam mu nic do zarzucenia, robi co ma robić, odświeża, unosi włosy u nasady, a do tego jest poręczny i przyjemny w użyciu. Minusem jest cena ale jeśli Wam to nie przeszkadza to warto spróbować.
    Zalety:
    • Działanie
    • Poręczne opakowanie
    Wady: