Kremy uniwersalne

Bergamo Specialist Red Ginseng Wrinkle Face Cream Przeciwzmarszczkowy krem do twarzy z czerwonym żeń-szeniem

Bergamo Red Ginseng

Ejsiap
    10 lutego 2025 o 15:10
    Przyjemny
    Krem u mnie się sprawdził. Mam 26 lat, leciutkie zmarszczki mimiczne na czole i dość suchą cerę, ze względu na AZS. Krem stosowałam zarówno na dzień jak i na noc, pięknie wyrównał mi koloryt cery, a miałam kilka przebarwień. Ponadto naprawdę dobrze nawilżał. Na moje drobne zmarszczki nie wpłynął więc tutaj minus. Krem faktycznie ma lekko warzywny zapach, aczkolwiek według mnie szybko się on ulatnia. Ogólnie polecam!
    Zalety:
    • dobre nawilżenie
    • szybko się wchłania
    • wyrównuje koloryt
    Wady:
    • nie spłyca zmarszczek
    • dość wysoka cena
  • 11 sierpnia 2024 o 15:08
    Bogaty krem o lekkiej konsystencji
    Skusiłam się w końcu na kosmetyki koreańskie i patrząc na ten produkt, chętnie spróbuję innych kremów z tej marki i serii oraz skupię się na kosmetykach z tego wymienionego regionu. Krem ma bardzo lekką konsystencje, nadaje się pod makijaż (również ten mocny), bardzo szybko się wchłania, nie trzeba go masować przez wiele minut i nie zostawia smug, które wymagają chwili aż wsiąkną w skórę. Po miesięcznym stosowaniu zauważyłam nawilżenie cery oraz lepszy koloryt. Bardzo mi zależało na poprawie nawilżenia i tutaj nie mam uwag. Krem również mnie nie zapchał. Opakowanie jest bardzo konkretne i dobrze zabezpieczone. Produkt nie zawiera dużo składników aktywnych, jest to super mazidło do zamykania pielęgnacji.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Uniwersalność
    • Rzeczowy skład
    • Szybkość wchłaniania
    Wady:
  • 1 stycznia 2024 o 19:55
    Krem pachnący żeń - szeniem
    Krem zamknięty w pięknym eleganckim słoiczku. Pojemność 50 ml, bardzo przyjemna konsystencja. Cudownie rozprowadza się na twarzy i szybko wchłania. Pozostawia skórę widocznie nawilżoną i jędrną. Jedyny minus to dość intensywny zapach który nie każdemu przypadnie do gustu. Produkt bardzo wydajny .
  • 25 maja 2023 o 9:10
    Azjatycka pielęgnacja w zasięgu ręki
    Jest to moje pierwsze spotkanie z marką Bergamo ale za to bardzo udane :) *krem zamknięty jest w dość fikuśnym, szklanym słoiczku + kartonik z potrzebnymi informacjami *konsystencja jest bardzo przyjemna, raczej lekka. Przyjemnie się aplikuje i bardzo dobrze wchłania. Krem nie zostawia lepkiej czy tłustej warstwy i nie "roluje" się. *skóra jest nawilżona, miękka, odżywiona i zregenerowana *nie podrażnia, nie uczula i nie blokuje porów *zapach jest delikatny i raczej nie drażniący ale muszę to powiedzieć - pachnie mi lekko warzywnie:) *moim zdaniem sprawdzi się do każdego typu cery