Kremy uniwersalne

Phlov by Anna Lewandowska Renew Pro, Anti-gravity Cream Krem remodelujący

Kija85
    1 maja 2024 o 13:04
    Rewelacyjny Krem Anny Lewandowskiej
    Bardzo polecam Skóra jest napięta i elastyczna. Zapewnia długotrwałe nawilżenia, skóra jest miękka i delikatna w dotyku a przy tym bardzo ładnie pachnie. Krem jest doskonały do skóry wrażliwej.
  • 18 kwietnia 2024 o 10:44
    Boski!
    Test kosmetyków Phlov był jednocześnie moim pierwszym spotkaniem z tą marką - nigdy przedtem nie miałam okazji używać tych produktów z dlatego ogromnie ucieszyłam się, gdy dowiedziałam się, że będę miała przyjemność stosować ten zestaw. Ten krem to kolejna, obok genialnego serum z ceramidami, perełka spod szyldu Phlov - i gdyby tylko był tańszy, to przysięgam, że smarowałabym się nim od stóp do głów! Jaki jest krem Renew Pro? Zamknięty w eleganckim, minimalistycznym słoiczku - szkło jest grube i ciężkie, tak, jak lubię. Dodatkowo otrzymujemy szpatułkę do aplikacji i małą przyssawkę, by owa szpatułka była zawsze na swoim miejscu - ja przyczepiłam ją do zakrętki ;). Renew Pro zachwyca mnie swoją formułą - jest lekki, nieco zawiesisty, ale genialnie się rozprowadza i szybko wchłania. Nadaje się pod makijaż, lubi się z SPFem i serami. Nie obciąża i nie zapycha, nie wywołuje też żadnych niepożądanych skutków typu uczulenie/podrażnienie. Luksusowy zapach zdecydowanie uprzyjemnia aplikację - jest bogaty, kwiatowy i kobiecy, tak jak lubię. Skład również jest wzorowy, naturalny i pełen dobroci - kompleks Agefinity, ekstrakt z jagód goji, kwas hialuronowy, peptydy, witaminy - idealny i ukierunkowany na to, by rzeczywiście wpływać na stan skóry! Działanie Renew Pro jest na najwyższym poziomie - i nie przesadzam. Stosuję go regularnie i jestem w szoku - aż wyjść z niego nie mogę ;). Cera wygląda bosko, po prostu - jednolita, zbita, jędrna i nawilżona. Odżywiona, sprężysta, pełna blasku. Bez podrażnień i suchych skórek. Idealna, taka, jak chciałam i jakiej oczekiwałam. Pomimo permanentnego zmęczenia, niedosypiania, stresu - nie widać tego po mnie. W duecie z serum ceramidowym jest kosmos - mogę bez problemu chodzić bez makijażu, co zresztą bardzo chętnie robię. Renew Pro to dla mnie totalnie nowy wymiar pielęgnacji, na równi z tym, co oferuje mi pielęgnacja selektywna. Minusy? Cena - tylko tyle i aż tyle. 400 zł za krem to DUŻO, nie oszukujmy się... Jednak warto, serio dziewczyny - bo to inwestycja w przyszłość, a prewencja to nasza tajna broń w walce z upływem czasu. Podsumowując - jestem oczarowana i zakochana. Aż żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia PRZED, bo do teraz zbieram szczękę z podłogi na swój widok w lustrze - za to mam zdjęcie PO, bez grama podkładu - bo go nie potrzebuję, po prostu! Buzia piękna, zregenerowana, promienna i bez niedoskonałości. Serdecznie polecam - WARTO, po stokroć! ♥️
    DariaGm
    15 kwietnia 2024 o 17:41
    Polecam!
    Jestem posiadaczką cery mieszanej ze skłonnościami do niedoskonałości. Krem bardzo mi przypadł do gustu, spodobało mi się jego działanie. Długotrwale nawilża i odżywia skórę a, dodatkowo pięknie pachnie. Zdecydowanie polecam.
  • 15 kwietnia 2024 o 1:00
    Renew Pro Anti-gravity cream
    Doskonałej jakości krem do twarzy. Pięknie nawilża skórę, rozświetla ją i przywraca jej zdrowy blask. Idealna lekka jak chmurka konsystencja, doskonale się wchłania i przynosi skórze ukojenie. Nie pozostawia tłustej smugi po sobie, całkowicie się wchłania. Krem must-have każdej kobiety! Duży plus za aplikator i to urocze zapiątko mocujące do kremu. Wygląd opakowania też bardzo miłe dla oka.
  • 14 kwietnia 2024 o 22:11
    Jestem na tak
    Jestem zadowolona z kremu, skóra po jego użyciu jest bardzo miękka i delikatna, moja skóra jest raczej odwodniona, potrzebująca nawilżenia i ten krem fajnie ja odżywia. Zapach kosmetyku jest bardzo delikatny i przyjemny. Z mojej obserwacji: krem fajnie modeluje owal twarzy, zmarszczki na czole są wypłycone. Jest on bardzo wydajny, jego konsystencja pozwala na wykonanie masażu twarzy, przyjemny ????