Szczotki do włosów

Anwen Travel Hair Brush Mini drewniana szczotka do włosów

Pachnidelko
Bodyland.pl
hairstore.pl

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 9 kwietnia 2024 o 11:09
    Idealna podróżna szczotka istnieje
    ✅️ nie szarpie włosów ✅️ zajmuje bardzo mało miejsca ✅️ można szybko rozczesać nią nawet długie włosy ✅️ dołączony jest lniany woreczek, w którym można ją przechowywać ✅️ porządne wykonanie Najlepsza szczotka w wersji podróżnej, jakiej miałam okazji używać. Naprawdę warto ją kupić. Na promocji często znajdziemy ją w dobrej cenie. Mam włosy bardzo długie i rozjaśniane, śmiało mogę polecić dla długowłosych.
    Zalety:
    • jakość, łatwość rozczesywania włosów
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 18 sierpnia 2023 o 16:57
    Moja ulubiona nowość od Anwen
    Szczotkę od Anwen, kupiłam jak tylko pojawiła się w sprzedaży. Powiem szczerze, że czekałam na coś tak małego, kompaktowego. Szukałam idealnej szczotki do torebki która szybko się nie zniszczy (a o takie naprawdę ciężko). A że mam słabość do drewnianych akcesoriów to… jak tylko zobaczyłam to cudeńko to po prostu musiałam je kupić! Szczotka kosztuje Ok. 45 zł w drogeriach internetowych (nie jestem pewna czy pojawiły się już w sprzedaży stacjonarnej). Jest wykonana bardzo porządnie, z dbałością o każdy szczegół. Dodatkowo posiada woreczek dzięki któremu nie uszkodzimy igiełek (za co kocham mocno, bo woreczek tez skradł moje serducho choć jest bardzo minimalistyczny) Jestem totalnie zakochana w igielkach tej szczotki. To jak delikatnie a zarazem bardzo dokładnie rozczesuje kosmyki to jakiś kosmos. Powiem szczerze, że nie widziałam różnicy miedzy Anwen (mówię teraz o dużej szczotce) a drewnianej BeBeauty z Rossmanna, ale jeśli ta duża wersja ma tak samo świetne igiełki to… No cóż uwielbiam moją szczotkę, ale już znam jej następczynię :D Podsumowując: To idealna szczotka do zabrania w podróż czy do torebki. Jest kompaktowa (i potrafi też wyślizgnąć się z dłoni!), idealnie sunie po włosach, nawet bardzo długich i gęstych. Ja jestem totalnie na tak! Czegoś takiego właśnie mi brakowało :)
    Zalety:
    • piękny design
    • stosunek ceny do jakości
    • idealnie rozczesuje nawet bardzo gęste i długie włosy
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu