Serum do twarzy

Isana Love Your Skin, Glycerin Serum Serum z gliceryną

• 30 marca 2025 o 18:41
    mój zimowy ratunek dla dłoni
    Kupiłam to serum głównie z myślą o twarzy i czasem faktycznie tam je nakładam, ale ostatecznie stało się moim ulubionym kosmetykiem do rąk. Moje dłonie zimą potrafią być naprawdę przesuszone, a ten produkt świetnie je nawilża i wygładza. Wchłania się błyskawicznie, nie zostawia lepkiej warstwy, więc mogę go używać w ciągu dnia bez uczucia dyskomfortu. Największy plus? Jest niesamowicie wydajne! Wystarczy odrobina, żeby skóra stała się miękka i elastyczna. Używam go regularnie i mam wrażenie, że faktycznie poprawia kondycję moich dłoni, zamiast działać tylko doraźnie. Czasem nakładam je na twarz, ale raczej traktuję je jako dodatek, bo mam inne ulubione kosmetyki do pielęgnacji cery. Do tego opakowanie z pompką jest super wygodne, a cena jak na takie działanie naprawdę niska. Jeśli szukasz czegoś lekkiego, co szybko się wchłania i dobrze nawilża, to może być fajna opcja!
    Zalety:
    • Świetnie nawilża i wygładza dłonie
    • Lekka, żelowa konsystencja, która nie zostawia tłustej warstwy
    • Wydajne – wystarczy kropla
    • Wygodne opakowanie z pompką
    • Dobra cena
    Wady:
    • Na twarz używam sporadycznie, bo wolę inne formuły
  • 21 marca 2025 o 13:05
    Poprawny produkt
    Serum ma lekką, delikatną konsystencję, która łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Gliceryna w składzie jest znana ze swoich właściwości nawilżających, dlatego jest to dobry wybór dla osób z suchą/odwodnioną skórą ale nie zauważyłam żadnych spektakularnych efektów,zwykłe poprawne serum do twarzy.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Atrakcyjna cena
    Wady:
    • Brak dodatkowych składników aktywnych
  • 26 października 2024 o 20:59
    Świetne serum
    Serum jest ogółem bardzo dobre. Dobrze nawilża skórę. Idealnie nadaje się do odbudowy bariery hydrolipidowej. Według mnie uniwersalne serum, ktore nadaje się do każdego typu skóry. Po dłuższym stosowaniu widoczna poprawa stanu skóry. Widoczne nawilżenie i wygładzenie
  • 30 sierpnia 2024 o 8:23
    Świetne serum
    Jakiś czas temu moja skóra była przesuszona i szukałam czegoś co pomoże mi ją nawilżyć. Używałam różnych kremów nawilżających, jednak nie przynosiły one oczekiwanych rezultatów. Pewnego dnia przeglądając produkty w Rossmanie trafiłam właśnie na to serum. Zachęciło mnie swoim opisem i ceną, bo za cenę ok. 20 złotych. Stwierdziłam więc, że spróbuję i przetestuję. Na początku nie polubiłam się z nim. Stosowałam go kilka razy w tygodniu, ale zauważyłam, że moja cera po jego używaniu się bardzo pogorszyła. Zdecydowałam więc zrobić sobie krótką przerwę. Czytałam gdzieś, że na początku używania tego serum, mogą być problemy z cerą. Po jakimś czasie postanowiłam do niego wrócić i zmienić trochę swoją pielęgnację. I udało się. Moja cera zdecydowanie się poprawiła, była bardzo dobrze nawilżona. Zaczęłam używać serum codziennie wieczorem, nakładając 3 krople. Skóra po nim jest bardzo dobrze nawilżona, miękka i przyjemna w dotyku. Zmniejszył się też problem wyprysków. Dodatkowo używam zwykły krem nawilżający i to wystarczy. Jestem naprawdę bardzo miło zaskoczona, że za tak niewielką cenę można kupić tak dobry i wydajny produkt. Od maja do sierpnia zużyłam jedno opakowanie przy codziennym użytkowaniu.
    • Bardzo dobre nawilżenie
    Wady:
    • Nie ma
    Cherine
    25 sierpnia 2024 o 8:54
    Najlepsze serum
    Zużyłam już jedno, teraz używam drugie opakowanie. (Używam już prawie 3 miesiące tego serum). Zdecydowanie nawilża tak jak obiecuje producent. Duży plus za prosty i krótki skład bo rzadko można natrafić na taki produkt. Fajne składniki - gliceryna, betaina i aminokwasy. Mam cerę trądzikową, suchą i nigdy nie miałam tak świetnego serum, nie szczypie, nie podrażnia, wycisza pryszcze. Producent mówi o odbudowie bariery hydrolipidowej, zgaduję że ten produkt rzeczywiście to robi bo widzę różnicę, że jest bardziej nawilżona i odżywiona. Plusem dla mnie jest też to, że nie ma olejków w składzie i substancji potencjalnie zapychających pory. Nadaje się pod makijaż. Poleciłabym każdemu to serum !!

Zobacz także inne Serum do twarzy