Serum do twarzy

Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew, Ceramidowe serum odbudowująco-regenerujące

Bielenda Professional SupremeLAB Barrier Renew Ceramidowe Serum Odbudowująco-Regenerujące 30ml
Bielenda Professional Barrier Renew Ceramidowe serum odbudowująco-regenerujące 30 ml
Bodyland.pl
BIELENDA PROFESSIONAL SUPREMELAB Barrier Renev Ceramidowe serum odbudowująco-regenerujace, 30ml
hairstore.pl

• 8 kwietnia 2025 o 13:03
    Bez szału
    Zachwycona dobrymi opiniami i tym, że moja skóra miała naruszoną barierę hydrolipidową skusiłam się na ten produkt. Serum jest po prostu okej, nawilżało tak pośrednio, odżywiało również w miarę. Nie zauważyłam żadnego efektu wow.
    Zalety:
    Wady:
    • Nic specjalnego nie robił
  • 29 grudnia 2024 o 22:43
    Regeneracja i nawilżenie z ceramidowym serum Bielenda Professional
    To serum to naprawdę świetny wybór dla osób, które szukają lekkiego, szybko wchłaniającego się produktu do codziennej pielęgnacji skóry. Używam go regularnie pod moją standardową pielęgnację i jestem bardzo zadowolona z efektów. Serum jest bezzapachowe, co jest dla mnie dużym plusem, zwłaszcza gdy nie lubię produktów z intensywnymi zapachami. Jest wyjątkowo lekkie, mniej "lejące" niż większość serum, przez co łatwo się rozprowadza, nie pozostawiając tłustego filmu. Moja skóra po użyciu jest miękka, nawilżona i czuć, że jej bariera ochronna jest wzmocniona. Idealne pod dalszą pielęgnację :)
    Zalety:
    • Dzięki ceramidom, cholesterolowi i fitosfingozynie, serum skutecznie odbudowuje i wzmacnia barierę ochronną skóry
    • Obecność humektantów (gliceryna, trehaloza) oraz kwasów tłuszczowych (kwas linolowy i linolenowy) sprawia, że skóra jest dobrze nawilżona
    • Panthenol, beta-sitosterol oraz kwasy tłuszczowe działają łagodząco, co sprawia, że serum może być stosowane nawet przy skórze wrażliwej
    • Lekka konsystencja - serum szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co sprawia, że jest idealne do stosowania pod inne produkty pielęgnacyjne
    • Produkt bezzapachowy - brak drażniących kompozycji zapachowych
  • 1 grudnia 2024 o 13:46
    Cudowne jest to serum ! Może nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak kremy z tej samej linii, ale i tak je uwielbiam ! Otulająca i pielęgnująca formuła jest zbawienna dla mojej skóry zwłaszcza w okresie zimowym.
    Przepadam za serią SupremeLab od Bielendy i co rusz kupuję coś nowego od nich. Moim pierwszym kosmetykiem był ceramidowy krem na noc, który w 101% spełnił moje oczekiwania. Zważywszy na chłodek i nadciągające mrozy postanowiłam zakupić serum w celu podbicia mojej pielęgnacji. Moja cera klasyfikuje się raczej jako mieszana, ale ostatnio zmierza bardziej w kierunku przesuszenia. Staram się zapewnić jej maksimum nawilżenia i odżywienia. Mam trochę widocznych naczynek i rozszerzonych porów. Opakowanie jest typowe dla serii ceramidowej, czyli przewaga żółtego ze srebrnymi akcentami. Pudełko zawiera masę informacji o kosmetyku. Opakowanie bezpośrednie to szklany, zgrabny flakonik z pompką. Pompka sięga do samego dna, więc nie ma problemu ze zużyciem kosmetyku do samego końca. Szkło jest o dziwo dosyć odporne, mój flakonik miał chyba ze trzy spotkania z podłogą i o dziwo... żyje :D. Serum pachnie podobnie jak krem z tej samej linii, ale mam wrażenie że ten zapach jest tutaj zdecydowanie mniej wyrazisty, a wręcz słabo wyczuwalny. Konsystencja jest lekka, ale jednocześnie otulająca i mocno odżywcza, co bardzo spasowało mojej skórze. Serum wchłania się szybko, pozostawia twarz miękką w dotyku, gotową na kolejne etapy pielęgnacji. Kosmetyk nie 'gryzie się' z produktami do makijażu, więc nadaje się zarówno na dzień jak i na noc. W składzie znajdziemy: - kompleks ceramidów, który wzmacnia barierę skórną, wspomaga nawilżenie i odżywienie - fitosfingozynę, która pomaga w regeneracji i odbudowie bariery hydrolipidowej - cholesterol, który wspiera barierę ochronną skóry, zmiękcza ją, odżywia i nawilża - olej jojoba, który pomaga w odbudowie bariery hydrolipidowej, odżywia i regeneruje skórę Producent obiecuje nam nawilżenie, ochronę przed czynnikami zewnętrznymi, odżywienie. Stosuję ten produkt zarówno rano jak i wieczorem, z tą różnicą że wieczorem nakładam jeszcze krem ceramidowy. Serum świetnie spełnia swoją rolę! Moja skóra jest nawilżona, odżywiona, ukojona, wygląda zdrowo i promiennie. Świetnie współpracuje z kremem na noc, podbijając efekt pielęgnacyjny. Serum nie podrażnia skóry, nie zapycha porów. Przy regularnym stosowaniu zużyłam serum w ciągu 1,5 miesiąca, co jest dla mnie bardzo dobrym wynikiem. Cena regularna to około 70 złotych, ale praktycznie zawsze są gdzieś na niego promocje, które pozwalają mi kupić go za około 25- 30 złotych. Mimo wszystko uważam, że cena regularna jest uczciwa biorąc pod uwagę działanie tego produktu. Moja skóra jest bardzo zadowolona, na pewno sięgnę po tę perełkę jeszcze nie raz! Polecam !
    Zalety:
    • przyjemna, otulająca konsystencja
    • wydajny
    • świetnie współpracuje z kremami z tej samej linii
    • mocno odżywia skórę, bez obciążenia czy zapchania
    • wspiera i pomaga odbudować barierę hydrolipidową
    • opakowanie praktyczne i przyjemne dla oka
    • bardzo często są na niego atrakcyjne promocje
    Wady:
    • nie widzę :)
  • 11 września 2024 o 9:55
    Serum ceramidowe
    Seria pielęgnacyjna Bielendy SuperemeLab jest naprawdę warta uwagi. Kupiłam z linii ceramidowej krem i serum, z obydwu jestem zadowolona i na pewno będę dalej testować kosmetyki do twarzy Bielendy. -dostępne online i w popularnych drogeriach Rossmann -tworzy dobry duet z kremem z tej serii -szybko się wchłania -wygodne opakowanie z pompką -nie roluje się -przyjemny zapach -atrakcyjna cena -nawilża -nie zapycha
  • 6 września 2024 o 8:58
    Świetny
    Kolejny produkt z mojej ukochanej serii Bielendy, który musiałam sprawdzić. Uwielbiam to serum. Po pierwsze za formułę. Mam naprawdę wielką słabość do mlecznych formuł. Głupio to brzmi ale naprawdę jakoś zawsze najprzyjemniej mi się z nich korzysta i tu nie było inaczej. Mam suchą skórę która świetnie reaguje na takie rzadkie emulsje. Sera na bazie samej wody potrafią mnie jeszcze bardziej wysuszyć, nawet stosowane pod krem, z kolei olejowych nie lubię ze względów praktycznych, ale też nie widzę po nich nigdy efektów. Ten produkt daje bardzo komfortowe odczucie na skórze, właściwie od razu wydaje się ukojona, promienna, taka pełna życia. Genialnie współpracuje z resztą pielęgnacji i z makijażem. Używane codziennie zauważalnie poprawiło mi nawilżenie i miękkość skóry. Jedyny mały minus dla mnie to wydajność, ale może to dlatego że dosłownie oblewałam się tym serum, używałam kilku pompek na raz i zeszło mi w jakieś 3 tygodnie. Tak już mam z tymi mlecznymi formułami że zawsze przesadzam z ilością bo po prostu są dla mnie bardzo przyjemne w użyciu. Chciałoby się mieć więcej mililitrów w tej cenie (no tak z 50 chociaż), ale to tylko takie moje cebulactwo.