Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Si Intense 2023 EDP

Giorgio Armani Si Intense 2023, Woda Perfumowana, 30ml
Sephora
Armani - Si Intense - Woda Perfumowana - Si Intense Refillable Edp 30ml - Dla Kobiet

• 9 lutego 2025 o 15:37
    przepiękny zapach
    Moim ukochanym zapachem z rodziny Si jest Si Intense w wersji z 2021 roku. Kupując pierwszy flakon z 2023 roku pożegnałam się z nim ponieważ nie spodobał mi się. Po kilku miesiącach gdy ponownie go powąchałam wiedziałam,że flakon musi znaleźć się w mojej kolekcji i tak też się stało. Kompozycja jest podobna do klasycznego Si oraz Si Intense z 2021 roku ale została dosłodzona sporą ilością wanilii. Jest jej znacznie więcej niż w klasycznej wersji Si. Całościowo otrzymujemy piękny zapach, w którym wyczuwalne są nuty porzeczki ale nie tak upojne jak w wersji z 2021 roku, za które pokochałam ten zapach tak bardzo. Trwałość jest całodzienna, na ubraniach zapach czuć jeszcze kolejnego dnia. Pozostawia za sobą ogon i pięknie projektuje.
    Zalety:
    • piękny flakon
    • zapach pozostawia za sobą ogon
    • utrzymuje się cały dzień
    Wady:
  • 9 lutego 2025 o 15:35
    Najładniejszy z kolekcji Si
    Armani Sì Intense to zdecydowanie najładniejszy zapach w całej mojej kolekcji perfum Si. Zanim odkryłam tę wersję, przez długi czas używałam klasycznej wody perfumowanej. To zapach, który naprawdę przyciąga uwagę i wzbudza emocje. Pierwsze nuty to czarna porzeczka i czarna herbata - soczyste, ale z nutką głębi, która od razu przyciąga do siebie. Z czasem otwierają się delikatne akordy róży damasceńskiej, osmanthusa i davany, które dodają zapachowi kwiatowego charakteru. Jest w nim coś niezwykle kobiecego, ale zarazem zmysłowego. Baza z Bourbon wanilią i paczulą nadaje zapachowi ciepło i elegancję. Uwielbiam zapach paczuli, zazwyczaj wybieram produkty z tą rośliną. Jest to nieco bardziej intensywna wersja klasycznego Armani Sì, ale nieprzesadzona - zachowuje subtelność, choć zyskuje na wyrazistości. To zapach, który wyraża pewność siebie, ale w sposób elegancki i pełen klasy. Sì Intense jest idealny na co dzień, ale również doskonale sprawdza się na wieczorne wyjścia. To zapach ponadczasowy, który nigdy się nie nudzi i zawsze dodaje uroku. Jestem zakochana w tej wersji, bo ma wszystko, czego szukam w zapachu - jest elegancki, zmysłowy i na swój sposób odważny. To zapach, który podkreśla moją osobowość i sprawia, że czuję się pewnie i kobieco.
  • 16 grudnia 2024 o 14:20
    Przepiekny
    Szklana masywna butelka z napisem nazwa marki zlote si czarna nakretka. Ja akurat mialam 30 ml ale sa wieksze wersje i oczywiscie tez tzw napelnialne. Zapach otulajacy slodki ale nie przeslodzony,wyrazisty mocny no ja wyczuwam wanilie i nuty alkoholu tutaj akurat mamy burbon Nuty kwiatowo-owocowe Dla mnie rewelacyjny na wieczorne wyjścia oraz na czas jesieni i zimy . Dodam że bardzo kobiecy. I dość długo utrzymuje się na skórze na włosach i ubraniach jeszcze dłużej. Glowa czarna porzeczka i czarna herbata Serce róża damasceńska i czarna herbata Podstawa burbon, wanilia, paczuli
    Violsaa
    21 maja 2024 o 8:58
    zdecydowanie tak!
    Od wielu lat byłam fanką 'zwykłej' wersji, w tym roku całkiem przypadkiem zetknęłam się z wersją Intense! Dla mnie rewelacja! Piękna butelka! Zapach ciężki, rozgrzewający, raczej na jesień lub zimę. Ciężko mi zestawić te zapachy, jednak kocham ten ogon chyba jeszcze bardziej niż pierwotny zapach. Dymny aromatyczny zapach czarnej porzeczki przeplatający się z herbatą! Uwielbiam
    Zalety:
    • cudowny zapach
    agi1234
    4 stycznia 2024 o 11:34
    Mówię Tak
    Jestem fanką każdej odsłony Si Armaniego. Jedne kocham bardziej, inne mniej, jednak każde są wg mnie interesujące. Najnowsza odsłona to faktycznie wariant bardziej intensywny, zmysłowy i trwały. Zapach nadal ma w składzie paczulę, różę oraz porzeczkę, jednak dosypano nuty delikatnie ziołowe, herbaciane, absyntowe. Wszystko zanurzono w słodkości wanilii. Perfumy otulają, przenikają powietrze, zostawiają ślad. Trwałość bardzo dobra. Flakon charakterystyczny dla Si, ciężki, masywny, przezroczyste szkło, które spowija złoto.
    Zalety:
    • Kompozycja
    • Duża dawka wanilii
    • Projekcja
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie