Szampony do włosów

CHI Magnified Volume, Shampoo Szampon zwiększający objętość włosów

Farouk CHI Magnified Volume Shampoo, szampon zwiększający objętość włosów, 350ml

ratanka
    16 października 2012 o 13:10
    Na 4 z plusem
    Szampon nie należy do tanich, ale jest wart swej ceny. Jest gęsty i wydajny. Włosy są po nim gładkie, dobrze się układają i lśnią. Nie zauważyłam natomiast spektakularnego, obiecanego efektu zwiększającego objętość włosów. Może trochę więcej obiecywałam sobie po profesjonalnym szamponie CHI. Natomiast zapach jest cudny !!!!!!! Podsumowując - POLECAM !!! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę 1 opakowanie 300 ml
    anika64
    24 września 2012 o 20:59
    super !!!
    kupuję go od paru lat z przerwą na kerastase ale niestety nie spełniajacą nic wyżej w porównaniu z np.chi wlasnie. delikatny szpmon spokojnie do cienkich wlosów lub zniszczonych. Wydajny. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
    iwonet
    4 czerwca 2012 o 21:55
    jest świetny, ale drogi
    Jest to naprawdę dobry szampon, dla osób które lubią drogie kosmetyki. Ma rzeczywiście mnóstwo zalet i naprawdę spełnia obietnice producenta. Zalety: -widocznie zwiększa objętość włosów (moje włosy nie są już tak płaskie) -ma wspaniałą konsystencje -bardzo przyjemny zapach -moje włosy są miękkie i gładkie(nie mogę stwierdzić do końca czy to zasługa szamponu, czy raczej odżywek jakie używam) Wady: - jest drogi, Myślę, że można byłoby uzyskać podobny efekt, tańszym kosztem.
  • 16 września 2011 o 20:08
    Mój szampon numer 1
    PLUSY - nie plącze - ma cudowny zapach, a włosy po nim tak słodziutko pachną - pozostawia moje włosy gładkie, nienapuszone, błyszczące - mam wrażenie, że gdy go stosuję włosy są sprężyste i ładnie się układają - wydajny - poprawia stan włosów MINUSY - brak. Stosowanie tego szamponu to czysta przyjemność. Używam tego produktu od: sierpień 2011 Ilość zużytych opakowań: jedno
    misiaq
    12 lipca 2011 o 22:58
    Póki co jest to mój nr 1 wśród szamponów do włosów bez objętości.
    CHI Magnified Volume nie był pierwszym szamponem z serii profesjonalnej, który testowałam. Niejmniej okazał się być lepszy od swoich poprzedników (Loreal Volume Expant, Matrix i Biolage). Muszę jednak zaznaczyć, że nie oczekiwałam cudów - z tego wyleczyłam się już dawno temu. PLUSY + nie plącze i nie przesusza włosów +moje włosy są po nim wyraźnie "odbite" od skóry (jeden z nielicznych szamponów po których nie wyglądam jak zmokła kura) + przy dłuższym używaniu widać wyraźną poprawę kondycji włosów + wydajny +obficie się pieni i dobrze spłukuje +cudowny, bananowy zapach Minusów póki co nie stwierdziłam. Zastrzegam, że od 2ch miesięcy używam tego produktu bez stosowania żadnych odżywek, a mimo tego zauważyłam, że włosy są mocniejsze, końcówki nie rozdwajają się już w takim tempie jak dawniej. Używam tego produktu od: 5 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1x 300 ml i 950 ml w trakcie zużywania