Szampony do włosów

so!flow Peelingujący szampon przedłużający świeżość włosów

So!flow Peelingujący Szampon Przedłużający Świeżość Włosów 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

anko91
    16 kwietnia 2025 o 12:15
    Rewelacyjny!
    To zdecydowanie mój ulubiony szampon, świetnie się pieni, super pachnie, faktycznie dobrze oczyszcza skórę głowy. Normalnie na drugi dzień moje włosy nadawały się do mycia, od kilku dobrych miesięcy stosuję ten produkt i myję włosy co 3 dni. Myję skórę głowy dwukrotnie, końcówki samą pianą. Spłukuje się na "tępo", co znaczy, że nie obciąża ani skóry, ani włosów. Jak dla mnie - rewelacja.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • świetnie się spłukuje
    • ładnie pachnie
    • bardzo wydajny
    • fajna konsystencja
    • włosy są świeże znacznie dłużej
    • ładne opakowanie
    Wady:
  • 27 marca 2025 o 10:04
    Bardzo fajny!
    Szampon zostal Zamknięty w prostej, pastelowej butelce. O delikatnym kolorze. Produkt bardzo dobrze się pieni, delikatnie peelingujac skórę głowy, co jest bardzo przyjemnym uczuciem. Po każdym użyciu, czuje na głowie mega oczyszczenie i świeżość, jak po żadnym innym produkcie ! ????Skutecznie i delikatnie peelinguje skórę głowy, także nadaje się też do wrażliwych skór ????Ma bardzo przyjemny, delikatny zapach ????Ma żelowa konsystencję, która dobrze się rozprowadza i dobrze się pieni ????Dogłębnie oczyszcza i odświeża włosy i skórę głowy ???? Mam wrażenie że dodaje objętości włosom ????Jest wydajny ????Bardzo często dostępny jest w fajnych promocjach Na pewno kupię go ponownie.
  • 8 marca 2025 o 10:35
    Świetny dla wrażliwej skóry głowy
    Szampon zamknięty w plastycznej butelce, wygodnie się go używa. To co od razu zwraca uwagę to przyjemny brzoskwiniowy zapach. Sam szampon jest dość gęsty i wydajny. Ja używałam go spieniające i spisywał się świetnie w mojej pielęgnacji. To co najważniejsze nie podrażniał bardzo wrażliwej skóry głowy i świetnie mył. Bardzo dobrze też się pienił.
  • 4 lutego 2025 o 20:16
    Bardzo lubię tę markę!
    Już miałam szampon z tej marki - bodajże zielony i sprawdzał się rewelacyjnie. Jeśli chodzi o ten, nie mam żadnych zastrzeżeń. Aczkolwiek - po myciu (myje za każdym razem dwa razy skórę glowy), włosy są w dotyku szosrtkie i tępe, więc trzeba zastosować odżywkę. Opcja peelingu, nie wiem czy jest tu potrzebna, ale na pewno nie podowoduje podrażnień, łupiezu czy suchej skóry głowy. Włosy mniej się przetłuszczają, są oczyszczone. Zapach jest owocowy, tropikalny ale delikatny. Zdecydowanie kiedyś wrócę do niego, z racji tego, że lubię testować szampony (ale wracam do tych które już miałam regularnie), to dam mu przerwę.
  • 4 lutego 2025 o 10:48
    Uwielbiam go !
    Jest to jeden z lepszych szamponów jakie miałam. Nie podrażnia skóry głowy. Dobrze doczyszczą. Włosy są odbite od nasady dobrze umyte. Lubię go używać na codzień.