Podkłady

Bourjois Healthy Mix, Serum Gel Foundation Podkład w żelu

Nasi użytkownicy zostawili 251 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 sierpnia 2023 o 11:30
    Lekka, żelowa formuła, dość trudna w aplikacji
    Ten podkład zauroczył mnie swoją lekką, żelową formułą. Jednak małe rozczarowanie przyszło podczas aplikacji. Gąbka nie radziła sobie zupełnie pochłania zbyt dużą ilość produktu. Pędzel go nieestetycznie rozmazuje. Pozostaje mi tylko aplikacja palcami. Palcami dobrze się rozprowadza. Po chwili od aplikacji jest praktycznie niewyczuwalny. Zapewnia lekkie krycie. Podkład znajduje się w szklanej butelce. Wydajność jest dobra.
  • 16 czerwca 2023 o 13:11
    Straszny
    Ten podkład jest po prostu straszny. Konsystencja żelowa w ogóle nie dopowiada mi , ciężko nakłada się go palcami gąbka w ogóle nie mogłam go nałożyć, jak już nałożyłam to schodził płatami po kilku godzinach zostawiajac dziure w makijażu. Generalnie konsystencja straszna chociaż zapach dość przyjemny, jeżeli chodzi o kolor to wybrałam najjaśniejszy i był ok nie ciemnial ale sama konsystencja podkładu to dno u wodorosty.
    • Kolor
    Wady:
    • Konsystencja
    Emsig
    4 kwietnia 2023 o 10:37
    Szkoda że tak niedostępny
    Pamiętam że kupiłam ten podkład i byłam w nim zakochana.. Ale zaraz po tym zniknął z półek sklepowych, online też praktycznie nie do zdobycia... A wielka szkoda, do tej pory pamiętam jego cudowny zapach i przyjemną żelową konsystencję. Krycie było zadowalające. Chętnie bym go kupiła ponownie
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • średnie krycie
    • cudowny zapach
    • ładna wysoka buteleczka z pompką
    • dobrze się trzymał na skórze
    Wady:
    • niedostępny - ubolewam nad tym od lat.
  • 1 sierpnia 2022 o 19:53
    Nie dla mnie
    Na wstępie zaznaczę, że mam tłustą cerę, którą zawsze porządnie nawilżam, więc ciężko znaleźć mi podkład, który dobrze się trzyma. Ten nie stanowi wyjątku. Z pozytywów - jest wydajny. Oczywiście, nie maluję się codzinnie, ale i tak posłużył mi na naprawdę długo (wyrzuciłam go po blisko 2 latach i wciąż było sporo produktu). Opakowanie też było przyzwoite, Owszem, część napisów się starła, ale i tak prezentowało się nieźle. Niestety, nie utrzymywał się zbyt dobrze, ciężko było zbudować krycie, więc nie używałam go, jeśli potrzebowałam czegoś trwałego.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • szybkie ścieranie/znikanie
    • nie można zbudować krycia
    • wyświeca się
    idlla
    25 kwietnia 2022 o 13:19
    Lekki, odżywczy podkład na co dzień
    Mniej znana wersja popularnego Healthy Mix to bardzo lekki, żelowy podkład od Bourjois, który stanowi doskonałą propozycję na co dzień. Wzbogacony o witaminy B5, C, E oraz ekstrakty z owoców liczi, goji i granatu, pielęgnuje cerę i pozostawia ją nawilżoną przez cały dzień. Jest to podkład raczej o delikatnym kryciu, maksymalnie można uzyskać przy nim krycie średnie. Dużym plusem jest to, że podkład nie zapycha. Ma przyjemny zapach, ładnie się rozprowadza i wygląda bardzo naturalnie. Nie zauważyłam też aby widocznie się utleniał. Jedynym minusem jest jego trwałość, która przy cerze mieszanej/ tłustej może nie być zadowalająca. Na co dzień idealny, na większe wyjścia raczej nie. Jeśli chodzi o jego dostępność, to niestety nie widziałam go w żadnej stacjonarnej drogerii. Natomiast łatwo można go kupić w jednej z internetowych drogerii.
    Zalety:
    • zawartość witamin
    • przyjemny zapach
    • nie zapycha
    • jest lekki
    • pięknie stapia się ze skórą
    Wady:
    • niezbyt trwały
    • dostępny tylko w drogeriach internetowych