Maseczki klasyczne

Ziaja Maska regenerująca z glinką brązową

Bodyland.pl
Ziaja Maska regenerująca z glinką brązową 7ml
notino.pl
Ziaja Maska regenerująca z glinką brązową 7ml

BarSzc
    24 października 2024 o 13:35
    TOP 1 maseczek regenerujących
    Co tu dużo pisać. Maseczka dla mnie idealna. Używam od lat i będę używać kolejnymi latami. Super regeneruje, nawilża i łagodzi skórę. Moje niezliczone opakowanie. Brak wad :)
    Zalety:
    • regeneracja
    • nawilżanie
    • łagodzenie
    • dostepność
  • 5 września 2024 o 8:58
    Dobra maseczka w niskiej cenie
    Myślę, że niemal każda z nas sięgnęła kiedykolwiek po maseczki marki ziaja. Na początku zacznę od tego ,że maseczki te są w przystępnej cenie, uważam ,że na każdą kieszeń. A działanie jest równie dobre tak jak i w droższych produktach. Maseczka ma ciemnoszarą barwę, konsystencja w sam raz, ani intensywnie gęsta ani nie rzadka. Zapach lekko kakaowy, czekoladowy, słodki. Produkt jest skuteczny w swoim działaniu i zgodny z obietnicami producenta. Regeneruje, wygładza, pozostawia skórę miękką i gładką. Wszystko jest ok, wszystko jest na plus.
    Sana50
    2 sierpnia 2024 o 16:07
    super
    Uwielbiam maseczki tej serii. Ten konkretny produkt nie tylko regeneruje ale też mam wrażenie, że nawilża i wygładza cerę. Opakowanie typowe dla maseczek. Produkt jest dość wydajny, starczy nawet na 2 użycia na całą twarz. Cena bardzo przystępna. Konsystencja dość gęsta, zastyga na twarzy. Zapach lekko wyczuwalny, jednak nie drażni.
    • efekty i działanie
    • nie uczula
  • 29 lipca 2024 o 10:24
    Super
    Maseczka jest dostępna wszędzie..Ja kupiłam w Rossmanie. Jest za niską cenę. Maseczka daje niesamowite efekty - nawilża, regeneruje, odżywia i wyrównuje koloryt skóry. Jest naprawdę super i warto przetestować
  • 6 lipca 2024 o 14:34
    Działa
    Maseczka znajduje się w niewielkiej, jednorazowej saszetce mieszczącej 7 ml produktu. Opakowanie posiada nacięcia, które wyznaczają miejsce, w którym należy je otworzyć. W tym celu trzeba użyć trochę siły, ale nie ma konieczności sięgania po nożyczki. Maska posiada zapach, który przypomina mi kakao. Jest słodki, ale niestety też trochę chemiczny. Jest dość intensywny i czuć go podczas trzymania produktu na twarzy. Maseczka jest ciemnoszara. Ma kremową, średniej gęstości konsystencję. Bardzo fajnie się rozprowadza. Na jej zmycie trzeba poświęcić trochę czasu - w końcu to maska z glinką - ale nie sprawia większych problemów. Nie zostawia tłustej warstwy, tylko ochronną. Dodam, że mam cerę mieszaną - lekko przetłuszczająca się strefa T oraz suche policzki, a do tego jest wrażliwa, skłonna do zaczerwienień. Skóra po użyciu maseczki jest mega mięciutka i gładka. Cera staje się aksamitna w dotyku. Maseczka daje skórze solidny zastrzyk odżywienia. Produkt zostawia ochronną powłoczkę, ale nie jest ona uciążliwa, a wręcz przeciwnie - mam wrażenie, jakbym miała drugą skórę - nową, lepszą :D Dzięki temu, że maseczka kosztuje grosze, każdy może sobie na nią pozwolić. Szkoda, że nie jest sprzedawana w większych opakowaniach, bo widzę, że ma dużo zwolenniczek, a saszetki na dłuższą metę nie są ani ekonomiczne, ani ekologiczne. Ale ogólnie warto ją wypróbować. Daje bardzo fajne efekty.
    Zalety:
    • odżywia,
    • skóra jest miękka i gładka,
    • przyjemna konsystencja,
    • zostawia nietłustą, komfortową warstwę ochronną,
    • cena.
    Wady:
    • brak.