Sole do kąpieli

Isana Me Time Bath Salt Sól do kąpieli

• 28 lutego 2025 o 20:46
    Bardzo uprzyjemnia kąpiel w wannie
    Sole do kąpieli stosuję zazwyczaj zawsze kiedy kąpię się w wannie. Nie robię tego zbyt często bo jednak na codzień wygrywa prysznic. Oszczędność czasu w tygodniu nie pozwala na pełen relaks ale jak już mogę go sobie zafundować to własnie w wannie! Sól Me time zakupiłam przy okazji zakupów w Rossmannie. Saszetka była w jakieś dużej promocji, do tego wzięłam jeszcze lawendową. Przyciągnęły mnie maliny na opakowaniu i wizja tego zapachu podczas kąpieli. I faktycznie! Już po otwarciu saszetki czuć maliny. Sól szybko się rozpuszcza barwiąc wodę na kolor malinowy nawet podchodzący pod taki trochę burgund. Podczas całej kąpieli czuć ulatniający się zapach co zdecydowanie umilalo ten czas. Po takiej kąpieli relaks gwarantowany. Saszetkę można użyć w sumie na dwa razy bo soli jest dosyć sporo. Ja zużyłam całą. Zdecydowanie będę do niej powracać.
  • 5 stycznia 2025 o 15:04
    Świetna, ale
    Ale jak inna nie utrzymuje efektu na dłużej. Podczas kąpieli jest świetna, relaksująca, odprężająca, zapach jest cudowny przez całą kąpiel, bardzo dobre i szybko rozpuszcza się w wodzie dodatkowo zmiękcza wodę.
  • 19 listopada 2024 o 9:48
    Idealny czasoumilacz
    Sól do kąpieli Isana o zapachu malin i olejku macadamia. Produkt zamknięty w saszetce, którą użyłam na raz. Pięknie barwi wodę na różowo, a zapach unosi się po całej łazience. Dobrze rozpuszcza się w wodzie. Nie zauważyłam właściwości pielęgnacyjnych, lecz z pewnością jest to czasoumilacz.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Szybko rozpuszcza się w wodzie
  • 1 sierpnia 2024 o 9:04
    Mój czas relaksu
    Używa od:próbka
    Bardzo lubię i często stosuje sole do kąpieli także takie do pielęgnacji stóp a saszetkę tej soli zakupiłam drogą internetową w Rossmanie bo była w bardzo korzystnej cenie więc nie zastanawiając się długo zawędrowała ona do mojego koszyka i jestem już po przetestowaniu a wnioski są takie że dobrze działa i pielęgnuje skórę podczas kąpieli, zapach świeżo zerwanych malin aromatyzuje wodę aby skóra była nim otulona i aby była przyjemna i odświeżająca, działanie soli która jest drobnoziarnista i szybko się rozpuszcza pobudza krążenie i zmiękcza naskórek głównie zrogowaciały skóry stóp,detoksykuje i oczyszcza a zawartość olejków macadamia i sezamowego wzbogaca skórę i przyjemnie i skutecznie ją wygładza.Jest to produkt z mojej strony do polecenia.
    Zalety:
    • Dobra jakościowo sól do kąpieli o przyjemnym zapachu, korzystna cenowo.
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 31 maja 2024 o 23:54
    Dobra sól do kąpieli.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Sól do kąpieli zamknięta jest w saszetce o pojemności 80g. Sól drobna, miałka koloru czerwonego. Barwi wodę na intensywny czerwony kolor. Zapach przyjemny owocowy. Sól dostarcza skórze odprężenia i ukojenia po ciężkim dniu, a przyjemny zapach umila kąpiel. Sól zawiera olejek makadamia. Spora pa kąpieli jest przyjemnie miękka w dotyku, gładka i odświeżona. Ogólnie sól jest fajnym urozmaicenie wieczornej kąpieli. Dostarcza odprężenia ciała jednocześnie je pielęgnujący i oczyszczając. Polecam. Zalety: Odświeżenie Oczyszczenie Odprężenie Zapach Kolor Skóra miękka Nie podrażnia i nie wysusza skóry

Zobacz także inne Sole do kąpieli