Balsamy do ciała

Eucerin Balsam nawilżający do ciała pH 5

Eucerin pH5 Balsam nawilżający do ciała 200ml

• 22 marca 2022 o 9:38
    Drogi , ale pomógł mojemu Maluchowi :*
    Większe opakowanie zakupiłam po otrzymaniu próbki kiedy wówczas mój miesięczny Synek miał strasznie suchą skórkę i odchodziła mu na całym ciałku. Dostałam oczywiście od pediatry. Dziś Mój syn ma skończone 5 miesięcy, a my nadal od czasu do czasu powracamy do tego balsamu. Większą butelkę jak wspomniałam zakupiłam po przetestowaniu i tutaj bez koloryzowania powiem Wam wszystkim mamom , jak i osobom które szukają dobrego nawilżenia, że ten kosmetyk jest cudowny. Po używaniu go przez jakiś tydzień skóra mojego malucha była już w stanie idealnym , gładka, pachnąca i nie było śladu po odchodzących skórkach. Sama osobiście też używałam tego balsamu dla siebie i też się fajnie sprawdza czy na buzi, na rękach , na całe ciało . Jest bardzo wydajny , ma przyjemny zapach. Cena patrząc na jego wydajność też nie jest najgorsza. Jedynie z dostępnością jest odrobinkę gorzej . Z racji tego, że mieszkam w małym miasteczku musiałam szukać produktu na Internecie , bo żadna apteka nie posiadała go.
    Zalety:
    • fajna pompka jako dozownik ( dzięki niej nie brudzą się ręce przy nakładaniu )
    • nawilżająca formuła
    • bezpieczne stosowanie już od pierwszych dni życia
  • 2 stycznia 2021 o 12:06
    świetnie nawilża
    Używałam wiele różnych kosmetyków Eucerin do ciała i wszystkie bardzo lubię, bo świetnie nawilżają skórę, dają uczucie długotrwałego komfortu. Ten balsam tez świetnie się sprawdza. Używam go na noc, zwłaszcza w zimie. Skóra rano nie ma już śladu żadnej warstwy, ale czuje się tak, że nie wymaga nakładania żadnych kosmetyków. Znam też dermatolożki, które uważają, że większość z produktów Eucerin przeznaczonych do ciała można też używać do twarzy. Nie wiem tylko dlaczego są one tak kosztowne w Polsce. W USA są dostępne w każdym supermarkecie i nie uchodzą za żadne produkty luksusowe, tylko zwyczajne, które wkładamy do wózka obok ziemniaków, ręczników papierowych i wody gazowanej. Zwykłe produkty powszechnego użytku. Ich składniki też nie należą do kosztownych.
    Zalety:
    • fantastycznie nawilża suchą skórę
    • wydajny
  • 5 lipca 2019 o 9:46
    Jeden z lepszych
    Lubie balsamy które szybko się wchłaniają. Ten właśnie do nich należy. Ma ladny swiezy zapach. Uczucie na skorze po uzyciu nawet niewielkiej ilosci jest niesamowicie jedwabiste i miekkie i utrzymuje sie bardzo dlugo. Zdecydowanie czuc nawilzenie i wygladzenie. Zostawia cieniutki film. Minus za opakowanie - nie da sie wycisnac calego produktu, duzo zostaje na sciankach
    Eli_Eli
    3 kwietnia 2019 o 9:18
    Naprawdę nawilża
    Dobrze nawilża, bardzo lubię ten balsam, poprawia kondycję skóry po zabiegach złuszczających. Nie jest zbyt gęsty, ale też nie rozlewa się. Łatwo rozprowadza się, pozostawiając lekko tłustą warstewkę, która szybciutko się wchłania. Najpierw dostałam próbkę balsamu w aptece, a po tym zdecydowałam się na zakup. Z opakowania wydostaje się tyle produktu, ile chcę. Można go dostać w promocjach, bo regularna cena jest jak dla mnie wysoka.
    Zalety:
    • Opakowanie - poręczne
    • Konsystencja – lekka i dobrze się wchłania
    • Nawilżenie
    Dutchie
    24 czerwca 2018 o 13:20
    Najlepszy balsam jaki kiedykolwiek używałam
    Moja skóra jest bardzo wrażliwa, zmiana wody, klimatu, żelu pod prysznic powoduje u mnie świąd i bardzo suchą skórę. Ten balsam w połączeniu z olejkiem pod prysznic tej samej linii działa jak lekarstwo na moją skórę. Używam co drugi dzień a moja skóra jest miękka w dotyku, dobrze nawilżona i wszystkie problemy z suchą skórą zniknęły.
    • działanie
    • opakowanie z pompką wygodne przy nakładaniu
    • wydajność(kilka kropli tego balsamu nawilża całe moje ciało)
    Wady:
    • cena(troszkę drogo ale jeśli mam zapłacić tą samą kwotę za kilka opakowań tanich i bezskutecznych balsamów to preferuje ten)