Emulsje, esencje i boostery

Ziaja Kozie mleko, Mleczny koncentrat młodości energetyzująco-wygładzający

notino.pl
Ziaja 123ratio KOZIE MLEKO Mleczny koncentrat młodości energetyzująco-wygładzający 50 ml 7073058
Ziaja Kozie Mleko

• 16 stycznia 2025 o 6:08
    Dobry produkt
    Koncentrat do twarzy ja osobiście stosuję jako serum przed nałożeniem kremu. Serum charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz wygodną butelką z pompką. Samo opakowanie jest w jednolitej barwie , wygląda estetycznie. Serum ma lekką konsystencję, łatwo się aplikuje oraz bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając lepkiej i tłustej warstwy. Dobrze nawilża, nadaje się pod makijaż i współgra z różnymi kremami. Produkt wydajny i cena ok.
  • 6 sierpnia 2024 o 0:55
    Produkt jest bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz.
    Od kiedy zaczęłam używać Mlecznego Koncentratu Młodości od Ziaja, zauważyłam ogromną różnicę w kondycji mojej skóry. Koncentrat ma postać kremu-żelu, co jest dla mnie idealnym rozwiązaniem. Jest bardzo lekki i błyskawicznie się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. To sprawia, że świetnie nadaje się pod makijaż – nie zatyka porów ani nie powoduje nieprzyjemnego uczucia ciężkości. Skład produktu jest naprawdę imponujący. Proteiny koziego mleka działają wygładzająco, a pochodna kwasu mannuronowego z brązowych alg wprowadza do pielęgnacji nowy poziom nawilżenia i ochrony. Czuć, że skóra jest głęboko nawilżona i elastyczna, a zmarszczki i nierówności są zdecydowanie mniej widoczne. Koncentrat nie tylko nawilża, ale także aktywnie wspiera młodzieńczą elastyczność skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że skóra wygląda na bardziej napiętą i świeżą. Działa energetyzująco, a oznaki zmęczenia są zdecydowanie mniej widoczne. Ziaja Kozie Mleko, Mleczny Koncentrat Młodości to produkt, który zaskakuje swoją skutecznością. Jego lekka, nawilżająca formuła, wsparta aktywnymi składnikami, przynosi widoczne efekty w krótkim czasie. Jeśli szukasz skutecznego sposobu na wygładzenie, nawilżenie i poprawę elastyczności skóry, ten koncentrat będzie świetnym wyborem. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce zadbać o zdrowy i młody wygląd swojej skóry w codziennej pielęgnacji.
    Polazag
    11 maja 2024 o 13:02
    Lekki krem na dzień
    Krem kupiłam w Rossmannie za ok. 15 złotych. Opakowanie było mniejsze niż spodziewałam się tego po wielkości kartonika. Pompka jest wygodna. Krem ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza. Niestety średnio nawilża. Po kilku godzinach na mojej twarzy widoczne były suche skórki, które przed nałożeniem kremu nie były aż tak widoczne. Nie polecam go osobom , które mają suchą skórę (chyba że chcą go replikować co kilka godzin) Jako nawilżenie na kilka godzin jest fajny
    Zalety:
    • Nie roluje się
    • Dobrze się wchłania
    • Przyjemny zapach
    • Lekka konsystencją
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    • Średnie nawilżenie
  • 2 lutego 2024 o 17:43
    Bardzo lekki i przyjemny
    Produkt totalnie mnie zaskoczył, bo nie spodziewałam się tak dobrego kremu za 15 zł. Bardzo lekka formuła o pięknym zapachu. Świetnie sprawdzi się na lato(na zimę te nawilżenie może być trochę za małe). Szybko się wchłania i nie roluje się.
    Zalety:
    • Lekki, ładny zapach, nawilżający, nie podraznia
    Wady:
    • W opakowaniu zostaje sporo produktu na dnie i trzeba mocno wygrzebywać bo pompka nie dosięga.
  • 14 stycznia 2024 o 11:08
    Zaskakująco dobry produkt
    Serię Ziaja kozie mleko znam i używam od lat,choć głównie skupiałam się na produktach do mycia/nawilżania rąk lub ciała. W moim mieście jest sklep marki,więc zawsze kiedy decyduję się na zakupy stałych, używanych przeze mnie kosmetyków (jak np antyperspirant czy właśnie żel/krem go rąk) sięgam po coś nowego ,bo zwycięża moja ciekawość wypróbowania nowych kosmetyków. W ten sposób trafiłam na serum do szyi i dekoltu. Co ciekawe szata graficzna idealnie komponuje się z żelem do mycia twarzy SKIN:) Koncentrat zamknięty jest w białym opakowaniu z atomizerem,jego kolor jest mlecznobiały a zapach charakterystyczny dla całej serii Kozie mleko, który ja osobiście uwielbiam. Nie ukrywam,że ceny jakie oferuje Ziaja są na tyle atrakcyjne,że nie boję się ryzykować,bo nawet jeśli dany produkt nie przypasuje mi w pielęgnacji do twarzy zużyję go do ciała bez poczucia wyrzuconych pieniędzy. Piszę o tym,bo nie miałam wygórowanych oczekiwań względem koncentratu - tymczasem okazało się, że trafiłam na bardzo dobry kosmetyk. Coś co zaskoczyło mnie najbardziej to fakt że serum nadaje się do cery mieszanej,a taką posiadam. Mogę spokojnie zaaplikować go na dzień,pod krem i nie ma tutaj efektu nieestetycznego świecenia. Dla mnie to bardzo duży plus. Serum błyskawicznie się wchłania, delikatnie nawilża, jest świetną bazą pod krem. Producent nie obiecuje gwiazdki z nieba,ale po prostu codzienna pielęgnację i tutaj wzorowo wywiązuje się z obietnicy. Serum ładnie nawilża, wygładza skórę a zapach umila codzienną rutynę pielęgnacyjną. Ja używam szczególnie często na obszarach szyi i dekoltu (do twarzy na codzień używam mocniejszego zawodnika, niemniej wypróbowałam koncentrat również na tę okolicę) i jestem bardzo zadowolona z efektu.
    Zalety:
    • Dostępność,cena, nawilżenie, regeneracja, zapach, możliwość stosowania dla cery mieszanej
    U konsultantki