Kremy i maski do stóp

Hudosil Hudsalva Maść do skóry suchej i bardzo suchej

• 9 lutego 2024 o 13:27
    Cudowna intensywnie nawilżająca maść! Polecam!
    Cudowna maść, idealna na wszelkiego rodzaju podrażnienia, przesuszenia i otarcia. Świetnie regeneruje i nawilża skórą, wygładza, zmiękcza i łagodzi. Już po kilku zastosowaniach odczuwa się znaczącą różnicę, skórą zregenerowana, nawilżona, sprężysta i odżywiona. Goją się pęknięcia na skórze. Super maść dla osób z wrażliwą i bardzo suchą skórą. Maść jest ratunkiem dla przesuszonej skóry. Bardzo cieszę się, że kiedyś trafiłam na tę maść. Dla mnie ta maść uniwersalna, używam do wszystkiego, nie tylko do rąk, łokci i stóp, sprawdza się wszędzie, gdzie mam problem z przesuszoną skórą. Bezzapachowa (dla mnie duży atut). Produkt jak najbardziej godny polecenia! Kto raz spróbuje, z pewnością będzie wracać do tej maści. Zaletą jest duże opakowanie, starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • regeneruje
    • intensywnie nawilża
    • goi pęknięcia a skórze
    • nadaje się do całego ciała
    • gęsta i wydajna
    • łagodzi podrażnienia
  • 24 stycznia 2024 o 10:28
    Rewelacyjny produkt, super maść
    Stosuje od wielu wielu lat, ubolewam, że nie jest dostępna w zwykłych drogeriach. Dla mnie ta maść to istne wybawienie na pęknięcia na skórze oraz egzemowe, swędzące i bolące wykwity oraz ostre stany AZS. Jest idealna dla suchej i ekstremalnie suchej skóry. Maść jest fantastyczna, leczy rany, intensywnie nawilża, łagodzi i koi, pęknięcia na skórze szybko się goją, skóra jest nawilżona i zregenerowana. Konsystencja jest bogata, dzięki czemu tak bardzo nawilżą, zawiera glicerynę, alantoinę i lanolinę, wszystkie te składniki są silnie nawilżające, a bisabolol zawarty w maści fantastycznie przyśpiesza gojenie ran. Jestem uzależniona od tej maści. Stosuje nie tylko do rąk, ale również do łokci, kolan, ciała i nawet do twarzy, działa cudownie. Wszyscy którzy borykają się z suchą skórą będą bardzo zadowoleni z Hudosil Hudsalva. W zimie mam bardzo suchą skórę na dłoniach, pomimo że bez rękawiczek na dwór nie wychodzę to i tak skóra jest bardzo sucha i popękana, pęknięcia nie goją się. Ta maść jest dla mnie wybawieniem. Duże opakowanie starcza na 4-5 miesięcy codziennego stosowania, jest wydajna, wystarcza mała ilość maści do aplikacji. Krem ma piękny perłowy kolor. Zapach słabo wyczuwalny. Jest hypoalergiczny, nie uczula. Szczerze polecam, naprawdę wyjątkowy produkt.
    Zalety:
    • Hypoalergiczna, nie uczula
    • Intensywnie nawilża i natłuszcza
    • Bogata konsystencja
    • Regenerujące działanie
    • Goi rany i pęknięcia
    • Uniwersalna: do rąk i całego ciała
    • Dobry bogaty skład
    • Łagodzi podrażnienia
    • Redukuje zaczerwienienia
    • Zmniejsza stany zapalne
    • Niweluje swędzenie
    Wady:
    • Dostępność