Wody toaletowe damskie

Givenchy Dance with Givenchy EDT

• 30 sierpnia 2013 o 12:54
    Krótki taniec
    Niestety to nie mój zapach. Jak dla mnie jest zbyt mydlany, trochę mdły i nijaki. Nie wyczuwam w nim cytrusów, które są w składzie. Ogólne wrażenie nie jest całkowicie złe, bo nie jest to zapach, którego unikałabym jak ognia, ale czegoś mu brakuje. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: miniaturka
  • 15 kwietnia 2013 o 0:39
    Rewelacyjne
    Kupiłam tą wodę niedawno i... jest rewelacyjna. Kupowałam w ciemno - wybrałam, zapłaciłam i bałam się, że będą mdłe. Wręcz przeciwnie - zapach jest naprawdę ładny, czuję w nim coś ostrego, uwodzicielskiego. Nie są mdłe, są na pograniczu słodyczy - przynajmniej mi się tak kojarzą. :) Trwałość bardzo dobra, ale ubrania pachną zdecydowanie dłużej, na skórze kilka godzin, później wyczuwalne jak przytknie się nos do skóry. Opakowanie bardzo ładne, ładnie wygląda na toaletce. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 13 stycznia 2013 o 1:05
    Jestem nimi absolutnie oczarowana
    Perfumy pierwszy raz powąchałam u swojej przyjaciółki, bo jej mama ich używała. To była miłośc od "pierwszego powąchania". Zapach chodził potem za mną miesiącami. Delikatny, niesamowity, bardzo subtelny i jak na wodę toaletową wyjątkowo trwały. Nie mogłam sobie jednak pozwolić na pełnowymiarowym flakon, więc pocieszałam swój nos niewielką próbką, wciąż przy tym rozpaczając, że nigdy te perfumy nie zagoszczą u mnie na stałe. Jedak dostałam je w prezencie na święta i nadal, gdy na nie patrzę nie mogę uwierzyć, że je mam. Zapachu nie potrafię porównać do niczego, bo jest tak oszałamiająco piękny, że aż uzależnia. Wspaniały na dzien, dla mnie na każdą porę roku. Niestety jego wadą na pewno jest cena za niewielką pojemność. Ale staram się o tym nie myśleć, bo zapach jest zniewalający tak samo jak i trwałość. Od kiedy się nim psikam dostają mnóstwo komplementów. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Florame
    20 grudnia 2011 o 15:00
    Bardzo ładne perfumy
    Nigdy nie miałam perfum z Givenchy. Te są pierwsze, ale na pewno nie ostatnie. Bardzo spodobał mi się ten zapach, połączenie słodyczy ze świeżością. Idealne na co dzień, ale na większe okazje też się nadadzą. Zapach utrzymuje się bardzo długo, a to w moim wypadku plus, bo nie noszę przy sobie perfum, tylko psiukam się z rana, więc chcę, żeby perfumy utrzymywały się cały dzień. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: jedno, 50 ml
    qioo
    12 kwietnia 2011 o 22:39
    a miało być tak dobrze
    kupienie perfum to prawie jak randka.. po 2 sekundach wiesz, ze to nie to .. albo że spróbujesz jeszcze raz sie spotkać.. lub że jest to na resztę życia :) tym razem z zapachem Givenchy randka była bardzo krótka.. zapach na mojej skórze absolutnie nie leży i niestety ma długą trwałość.. (nie sądziałam że to może iść w parze :/ duszący, mdły i absolutnie mało ciekawy zapach.. ładne opakowanie, ale to za mało żeby je kupić.. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: miniaturka