Bronzery i pudry brązujące

Ingrid Cosmetics Creamy Bronzer, Kremowy bronzer

• 4 stycznia 2025 o 21:36
    Kremowy, doskonale się rozprowadza i nie tworzy smug.
    Produkt ten zachwyca mnie swoją konsystencją. Jest ona pudrowa, lecz nie wysusza skóry. Doskonale się blenduje, nie tworzy smug. Kolor jest mocno napigmentowany i trwały. Opakowanie wyróżnia się doskonałym zamknięciem na klik. Jest poręczne, idealne do torebki. Zawsze można mieć je pod ręką bez obaw, że coś się rozsypie. Bronzer jest delikatny jak puder, dzięki czemu wtapia się w skórę zapewniając efekt muśniętej słońcem skóry. Wygładza i rozświetla twarz. Posiada satynowe wykończenie bez drobinek.
  • 29 lipca 2024 o 11:19
    Kremowy bronzer o długotrwałej formule
    Bronzer znajduje się w poręcznym opakowaniu otwieranym na klik. Ma kremową, lekką formułę która idealnie rozprowadza się na skórze nie tworząc smug. Łatwo się go blenduje zarówno pędzlem z włosia syntetycznego jak i tym z naturalnego. Aplikacja jest bardzo łatwa. Już niewielka ilość produktu wystarczy, aby nadać skórze promienny wygląd niczym muśniętej słońcem skóry. Można dokładać produkt dla zwiększenia intensywności koloru. Bronzer nie zatyka porów. Używam go do konturowania policzków, nosa i czoła. Jest on wyjątkowo trwały i utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie tracąc na intensywności. Bardzo wydajny - po prawie 3 miesiącach widzę niewielkie zużycie.
  • 27 lipca 2024 o 16:58
    Doskonale rozprowadza się na skórze bez smug
    Codziennie konturuję twarz. Bronzer to moja codzienność. Często zmieniam kosmetyki w poszukiwaniu swoich ideałów. Ten jest bliski ideału. Ma tylko jedną wadę - wysoką cenę. Bronzer jest delikatny jak puder i jednocześnie mięciutki, dzięki czemu wtapia się w skórę zapewniając efekt opalenizny i jedwabistej gładkości. Blenduje się jak masełko. Formuła bronzera dobrze rozprowadza się na skórze. Jest lekka, przyjemną. Opakowanie jest wygodne w użyciu, solidnie wykonane. Bardzo dobra wydajność. Po 2 miesiącach widzę niewielkie zużycie.
  • 26 czerwca 2024 o 23:45
    Mój hicior
    Kupiłam go po tym jak zrobił zamieszanie w internecie. Z początku byłam sceptycznie nastawiona, może dlatego że nie miałam takiej wprawy by pracować na takich produktach kremowych. Jednak gdy dałam mu szansę, okazał się być moim ulubionym bronzerem kremowym. Jego ultra maselkowa formuła pozwala na idealne wyblendowanie go na policzku. W dwóch kolorach do wyboru, ja wybrałam ten cieplejszy, by opalić moją cerę. Bardzo go polubiłam. Na pewno muszę zrobić zapas, jak mi się skończy.
    Zalety:
    • Maselkowa konsystencja
    • Łatwo się blenduje
    • Atrakcyjna cena
    • Ładne opakowanie oraz szata graficzna
  • 16 czerwca 2024 o 2:30
    I D E A L N Y
    Kocham ten bronzer! Kupiłam go kiedyś w drogerii rossman i uważam że jest to najlepszy bronzer jaki miałam. Uwielbiam konturowanie twarzy i nie wyobrażam sobie makijażu bez tego kosmetyku. Blenduje się świetnie! Jest bardzo wydajny, jak masełko.
    Zalety:
    • Jest świetny, blenduje się jak marzenie, nie robi plam