Olejki do ciała

Bielenda Luxury Body Oils, Olejek 3w1 do ciała, twarzy i włosów awokado + arganowy + jojoba

Bielenda Luxury Body Oils
HOBB
Bielenda Drogocenne olejki: AWOKADO + ARGANOWY + JOJOBA, 3w1 ciało, twarz i włosy
Bielenda Luxury Body Oil Olejek Awokado 3w1 Regeneracja 150ml

MaleUfo
    14 października 2024 o 21:58
    Zadziwiająco dobry produkt.
    Z początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona, bo przecież produkt 3 w 1 mało kiedy jest dobry. Olejek ma piękny zapach- od perfum więc może uczulić, ale no jest boski, świeży i przyjemny. Na twarz: Nie zatyka mi buzi, a o to dość łatwo. Nie podrażnia. Fajnie natłuszcza i odżywia skórę. Skóra po nim jest mięciutka. Na włosy: Nie przeciąża włosów. Dodaje blasku. Fajny do olejowania przed myciem. Na ciało: Ciałko jest aksamitne i przyjemne. Zostawia tłusty film, ale łatwo się on ściera.
    Sana50
    26 września 2024 o 11:20
    Ulubieniec
    Bielenda Luxury Body Oils, Olejek 3w1 to prawdziwy hit w mojej pielęgnacyjnej rutynie! Uwielbiam multifunkcyjne produkty, które mogę wykorzystać na różne sposoby, a ten olejek do ciała, twarzy i włosów to absolutny must-have. Jego bogata formuła, zawierająca olej arganowy, jojoba i z awokado, działa jak prawdziwy eliksir upiększający, który przynosi niesamowite rezultaty. Zacznijmy od włosów – olejek rewelacyjnie sprawdza się na końcówki! Moje włosy są naturalnie suche i mają tendencję do rozdwajania się, ale odkąd zaczęłam używać tego olejku, zauważyłam ogromną poprawę. Końcówki są wyraźnie wygładzone, a co najważniejsze – mniej podatne na rozdwajanie. Kilka kropel wystarcza, by nadać włosom blask i miękkość, bez uczucia obciążenia. Stosuję go regularnie po umyciu włosów i jestem zachwycona tym, jak świetnie nawilża i zabezpiecza włosy przed uszkodzeniami. Kolejną rzeczą, za którą uwielbiam ten produkt, jest jego wszechstronność w pielęgnacji twarzy. Używam go zarówno do codziennego masażu twarzy, jak i do masażu kamieniem gua sha. Olejek ma idealną konsystencję – nie jest zbyt tłusty, więc dobrze się rozprowadza, ale jednocześnie zapewnia wystarczający poślizg, żeby masaż był naprawdę relaksujący i efektywny. Skóra po takim rytuale jest widocznie bardziej promienna i ujędrniona, a dodatkowo świetnie nawilżona. Uwielbiam to uczucie luksusu, które daje ten olejek, a subtelny połysk, jaki zostawia, dodaje mojej twarzy zdrowego, promiennego wyglądu. Olejek 3w1 jest też moim ratunkiem na suchą skórę. Czasami, szczególnie w zimie, moja skóra staje się odwodniona i szorstka, a wtedy ten produkt działa jak kompres nawilżający. Nakładam go na ciało zaraz po kąpieli, kiedy skóra jest jeszcze lekko wilgotna, co pomaga zatrzymać wilgoć i wzmocnić efekt nawilżenia. Efekt? Skóra jest miękka, elastyczna i przyjemnie gładka przez długi czas. Uwielbiam, że przy tym wszystkim olejek nadaje skórze subtelny blask, który wygląda zdrowo i naturalnie. Dodatkowym atutem jest opakowanie z atomizerem, które ułatwia aplikację i precyzyjne dozowanie. Nie muszę martwić się o rozlewanie czy marnowanie produktu – wystarczy jedno lub dwa psiknięcia, aby pokryć większe partie skóry lub włosów. Podsumowując, Bielenda Luxury Body Oils, Olejek 3w1 to wszechstronny produkt, który mogę polecić każdemu. Sprawdził się u mnie zarówno w pielęgnacji włosów, twarzy, jak i ciała, a efekty są widoczne już po kilku użyciach. Dzięki niemu moja skóra i włosy są odżywione, nawilżone i pełne blasku, a ja czuję się promienna i zadbana na co dzień. To prawdziwy kosmetyczny luksus w mojej codziennej rutynie!
    Zalety:
    • nawilża
    • nadaje się do masażu
    • nie podrażnia
    • nadaje się do włosów
    • nawilża
  • 6 sierpnia 2024 o 7:33
    wyjątkowy!
    Olejek kupiłam bo lubię produkty marki Bielenda. Cena za 2 dyszki to dobra cena. Ma ładne opakowanie i wygodną pompkę. Konsystencja jest tak oleista bo w końcu olejek. Zapach cudowny - awokado - uwielbiam! Uzywam go do masażu nóg - bardzo ładnie rozprowadza się na skórze i bardzo fajnie nawilża i natłuszcza skórę - jest taka gładka i miękka a do tego cudownie pachnie! Jak dla mnie produkt wart swojej uwagi.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, wygodna pompka, ładny zapach, fajnie odzywia i nawilża skórę
    kialacm
    30 czerwca 2024 o 19:36
    Bardzo dobry do włosów
    Zakupiłam go z myślą o stosowaniu na włosy . Jest dostępny w drogerii Rossmann. Produkt ten jest zamknięty w plastikowym opakowaniu w kolorze lekko pomarańczowym. Ma wygodny aplikator, który nie zacina się, dozuje bardzo dobrą ilość produktu. Kosmetyk można stosować na wiele sposobów: 1. do twarzy 2. do ciała 3 do włosów W swojej formule zawiera olejek awokado, arganowy i jojoba Produkt ten stosuje głównie na włosy i czasami do masażu twarzy- wymiennie z różową wersją Mam już wersję różową i jest bardzo dobra. Dlatego zdecydowałam się na zakup 2 wersji. Przy wieczornej pielęgnacji nakładam ten kosmetyk od ucha w dół. Następnie związuje w warkocz i rano zmywam. Włosy po nim są wyjątkowo miękkie, lśniące i gładkie Dodatkowo pięknie pchnie. Olejku używam na warz Tylko do masażu bańkami i kamieniem gua sha Olejek jest lekki, przywraca zdrowy blask oraz właściwą kondycję skóry twarzy oraz włosów. Posiada on 150 ml, jest bardzo wydajny. Czasami jedna pompka wystarczy by użyć go na włosy. Moim zdaniem jest on warty zakupu, jest dosyć tani i łatwo dostępny. Polecam☺️
    • działanie
    • wydajny