Kredki do oczu

Brush Up by Maxineczka Gel Crayon Eyeliner Wodoodporna kredka do Oczu

Brush Up! By Maxineczka Żelowa Kredka do Oczu 06 Aubergine

• 28 stycznia 2025 o 22:47
    Genialna
    Kredkę do oczu od Maxineczki miałam już chęć przetestować jak tylko się pojawiła i żałuję, że tak późno po nią sięgnęłam. Kredkę wybrałam w odcieniu 02 Bronze, bo spodobał mi się metaliczny odcień czekoladowego brązu. Kredka jest miękka, z łatwością sunie po powiece i linii wodnej. Trzeba uważać żeby jej jedynie nie złamać, bo jest delikatna. Aplikacja kredki jest szybka i prosta, można z łatwością narysować kreskę, czy zagęścić linię rzęs. Byłam pozytywnie zaskoczona jej trwałością na linii wodnej, bo moje oczy lubią łzawić, a okazało się, że kredka świetnie się na niej utrzymuje. Pigmentacja i trwałość genialna. Na plus też opakowanie ze skuwką, co ułatwia jej szybkie naostrzenie. To chyba najlepsza kredka do oczu, jaką testowałam do tej pory. Mam nadzieję, że z czasem pojawi się jeszcze więcej odcieni. ZALETY Miękka Super trwałość Pigmentacja Odcień 02 Szybka i łatwa aplikacja Idealna do kreski i na linię wodną Temperówka WADY Brak
    Ganette
    2 listopada 2024 o 14:58
    Piękny trwały efekt...
    Kredke kupiłam w Rossmannie po dłuższych poszukiwaniach, ponieważ ciągle była niedostępna. W końcu się udało, miałam swój wyczekany odcień brzoskwiniowy, chyba najjasniejszy z wszystkich wtedy dostepnych(pierwsza premiera, marmurkowe opakowania). Kredka jest bardzo miękka przez co idealnie się nakłada na linie wodną, ale niestety jest przez to trochę mniej wydajna, choć dla takiego efektu jestem skłonna jej wybaczyć szybsze zużycie. Trwałość jak na tak kremowy produkt jest niesamowita, spokojnie kilka godzin trzyma się nienaruszona na linii wodnej bez żadnych poprawek. Pięknie otwiera oko, przy moich piwnych oczach daje super efekty. Polecam ze względu na trwałość i super kolory.
    Zalety:
    • Trwałość, kremowosc.
  • 16 sierpnia 2024 o 19:52
    Jedna z lepszych kredek do oczu
    Kredkę do oczu od Brush Up by Maxineczka zakupiłam w Rossmannie chwilę po pojawieniu się kolekcji w sklepach. Wybrałam odcień 03 Dark Brown. Jest to ciemny brąz - na swatchu wygląda na bardzo ciemny, chłodny odcień, na linii wodnej oka wygląda jaśniej i cieplej (przynajmniej przy moich zielonych oczach). Opakowanie kredki jest białe i wygląda elegancko. Co ważne - jest ona automatyczna, dzięki czemu nie musimy jej temperować. Bez problemu można zrobić kreskę na powiece i rozetrzeć - z cieniami czy bez. Jest bardzo dobrze napigmentowana. Na linii wodnej utrzymuje się dość długo bez żadnych poprawek. Do jesiennych makijaży będzie jak znalazł.
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowana
    • Jest trwała
    • Bez problemu się ją roziera
    • Jest automatyczna
    • Niska cena
    Wady:
    SandriQ
    28 maja 2024 o 17:40
    Gorące brawa dla twórcy
    Jest to moje pierwsze spotkanie z marką Brush Up,która wprowadziła na rynek malowidła oraz lakiery hybrydowe. Opisywany przeze mnie produkt razem z innymi kosmetykami do wykonania pełnego makijażu wydano we współpracy z jedną z najpopularniejszych na YT wizażystek -Maxineczką. W moim codziennym mkijażu głównie skupiam się na ozdobieniu i podkreśleniu oka oraz zminimalizowaniu asymetrii,a linia wodna oka jest najbardziej problematycznym miejscem,ponieważ kolor nie trzyma się tam za długo oraz łatwo rozmazuje. Kosmetyk jest strikte przeznaczony na linię wodną ,dostępny w trzech odcieniach-01 jest to beż, 02-jasny brąz, 03 -ciemny brąz. Wybrałam nr 02 ze względu na ciepły typ urody i zielone oczy. Kredka zapakowana jest w kartonik w metalicznym,jasnym odcieniu. Posiada znacznikiem koloru z boku oraz pokryta jest opisami o różnej wielkości czcionce. Znajdziemy też tam PAO oraz skład,który jak na malowidło jest całkiem spoko. Nie ma daty ważności ani pojemności. Kredka jest automatyczna,czyli nie musimy jej temperować. Pokryta białą emalią ze świetlistymi,pasującymi do reszty napisami, chroniona zatyczką. Posiada ukrytą mini temperówkę ,ale jest ona dla mnie bezużyteczna. Kosmetyku łatwo się używa,wystarczy przekręcić końcówkę ,żeby wkład wyszedł. Jest on bardzo cienki ,ale używając go w odpowiedni sposób i nie wykręcając za dużo, nie ma ryzyka jego połamania. Ma piękny kolor jest to metaliczny,jasny, ciepły brąz tworzący idealny duet z zieloną teczówką.Coś wspaniałego. Kredka jest żelowa przez co mega sunie po skórze,jest wyjątkowo miękka ,nie trzeba jej dociskać do tej wrażliwej okolicy,a kolor jest głęboki,pokrywa w 100 procentach i nie trzeba dokonywać poprawek. Pomimo ,że nie ma oznaczenia 'wodoodporna' to u mnie trzyma się miejsca cały dzień,nawet gdy łzawią mi czasem przez wiatr oczy. Jest bezzapachowa. Kosmetyk ma dużo zalet,ale ze względu względu na formułę jest mało wydajny,bo szybko się go zużywa,pomimo tego i tak nie żałuję ,że go poznałam. Dostępny w każdym Rossmannie ,choć szybko wysprzedawany. Z trudem kupiłam swój egzemplarz,ale na szczęście udało się stacjonarnie. Bez promocji ma cenę do przyjęcia,a dostajemy super trwałość i prześwietny kolor. Ja jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Design❤️
    • Kolor❤️
    • Trwałość❤️
    • Dostępność❤️
    • Cena❤️
    Wady:
    • Wydajność ????
  • 22 maja 2024 o 10:37
    Trwała i ładna.
    Bardzo dobry produkt. Recenzuję odcień bronze. Kredka jest wysuwana. Ma ładne opakowanie. Stosowana zarówno na linię wodną jak i na powiekę jest bardzo trwała. Dobrze się rozciera, po chwili jest nie do ruszenia. Z chęcią kupię beżowy odcień. Ten brąz z drobinkami pięknie rozświetla oko. Idealny do letniego makijażu. Cena kredki jest dobra. Szkoda że są problemy z dostępnością.