Preparaty punktowe

The Beauty Dept. Your Absence is Required, Spot Patches Plastry punktowe na wypryski

• 6 stycznia 2025 o 15:31
    O dziwo działają
    Szczerze mówiąc, nie wierzyłam w tego typu plasterki. Jednak niska cena zachęciła mnie do przetestowania tego produktu. Kształty są dość ciekawe i mało standardowe, to trzeba przyznać. Plasterki dobrze się trzymają na "nieprzyjacielu" zakładam zawsze na noc. O dziwo rano budzę się ze zmniejszoną zmianą! Ja będę do nich wracać - kosztują grosze a na mojej skórze potrafią wiele zdziałać. Polecam.
    Zalety:
  • 27 listopada 2024 o 0:48
    Niestandardowe. Nietuzinkowy design
    Kupiłam plasterki z czystej ciekawości i oczywiście samego faktu, że to nowość. Faktycznie to nowość począwszy od nietuzinkowego designu w przeróżnych kształtach. Kosztowały 5 złotych. W opakowaniu jest 36 sztuk. Więc przeliczając koszt każdego znikomy. Przykleiam tylko na noc, kiedy skóra twarzy odpoczywa. Plasterki, a raczej mini kształty, są na mini wypryski i niechciane, niespodziewane niedoskonałości. Chcę, abyście mieli świadomość przed ich zakupem, że naprawdę są tyci, na malusie wypryski. Aplikowanie to łatwizna. Po prostu, jak każde podobne tego typu trzeba nakleić na gagatka, który nie chce opuścić Waszej cery i gotowe. Rano najczęściej spotykam te plasterki na poduszce, natomiast zauważyłam, że kiedy moja cera jest przesuszona wówczas plasterek trzyma się całą noc na swoim miejscu. Piszę plasterek jednak są to kształty, 36 sztuk kształtów. Na babski wieczór, czy pidżama ploteczki całonocne fajnie jest mieć je na twarzy, bo w niczym nie przeszkadzają, a wykwit, bądź pryszcz ewidentnie się zmniejsza. Zupełnie inna alternatywa dla tradycyjnych plastrów. Jednak służą tylko i wyłącznie na mikro mini pryszcze,aby bezpośrednio pryszcza namierzyć i nałożyć dowolnie wybrany kształt. Na pewno nie kupię ich ponownie, ale dla odmiany od zwykłych i chęci wypróbowania warto było kupić. Dostępne są w sklepach Action
    Zalety:
    • Ilość 36
    • Dostępność
    • Zawartość olejku
    • Wydajny
  • 4 listopada 2024 o 13:27
    Raz nie, raz tak
    Plasterki używam na noc i przy pierwszym użyciu na drugi dzień pryszcz znikł, byłam zachwycona, niestety przy kolejnym razie już tego efektu nie było. I tak trwał brak zachwytu, a że ja nie lubię marnować rzeczy czy kosmetyków, zawsze próbuje wykończyć i na kilka ostatnich plasterków znowu był efekt wow. Czy kupię ponownie nie wiem, na ten moment nie, szukam innych i lepszych.
  • 21 kwietnia 2024 o 14:13
    Szkoda nawet tych 5 złotych
    Te plastry to masakra jakaś. Nie wiem kto wpada na pomysły robienia niebieskich plasterków o dziwnych kształtach. Zacznę od tego że mam 41 lat i raz po raz wyskakuje mi jakaś niedoskonałość. Używam wtedy punktowych żeli ale lubię też nakleić na noc plasterek. Moimi ulubionymi od lat są te z Isany. W moim odczuciu faktycznie działają . Ale nie o nich teraz. Recenzowane plasterki na niedoskonałości kupiłam w Action za 5zł. W opakowaniu mamy 36 sztuk. Zapowiada się dobrze. Producent zaznacza że zawierają kwas salicylowy i olejek herbaciany więc też spoko bo są to składniki przeciwbakteryjne, delikatnie złuszczające i wysuszające . Pierwsze co mnie w nich denerwuje to kolor-niebieski. Dla mnie plasterki powinny być niewidoczne a te nawet w domowym zaciszu wyglądają komicznie. Jeżeli ktoś ma kilka pryszczy i naklei sobie gwiazdki to efekt nocnego nieba gwarantowany. Sorry ale nawet gdybym miała naście lat to nie chciałabym chodzić tak oblepiona. Po drugie kształty. Gdzie się podziały zwykłe standardowe plasterki w kształcie kółka . Tu mamy chmurki, gwiazdki, księżyce. Po co? Chmurki jeszcze ujdą bo są dość duże ale wąski księżyc na co mam przykleić . On nawet nie obejmie całego pryszcza . Nieporozumienie. Po trzecie-bardzo słabo trzymają się skóry. Naklejone wieczorem samoistnie odklejają się w trakcie snu. Z Isaną nie mam takiego problemu- całą noc działają i rano sama je odklejam ze skóry. Po czwarte-brak jakiegokolwiek działania. Kompletny bubel. Nie zmniejszają nawet zaczerwienień wokół wyprysku. Jeśli jakimś cudem utrzymają się kilka godzin na skórze to i tak nie widzę nawet minimalnego działania. Wiadomo że pryszcz nie zniknie w jedną noc ale zazwyczaj jest on delikatnie wyciszony, wysuszony a tutaj nic. Kupiłam dwa opakowania i na prawdę żałuję każdej złotówki. Bubel roku.
    Wady:
    • kolory i kształty mało praktyczne
    • brak działania
    • słaby klej