Tusze do rzęs

Revitalash Volumizing Mascara Uniwersalny tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2019 o 19:52
    Pasuje mi brązowy kolor (Espresso)
    Kupuję go na allegro jako tester i wychodzi mi niedrogo, około 32 zł. Spodobał mi się ten brązowy kolor, mało jest takich produktów na rynku (brązowy tusz innej firmy mi nie podpasował). Jak dla mnie jest też wydajny, dobrze się też zmywa. Gdybym go miała kupować jednak za pełną cenę rzędu 100 zł to nie wiem czy bym się pokusiła.
    Zalety:
    • Fajny kolor, trwały, wygodny w nakładaniu.
  • 14 sierpnia 2017 o 13:52
    Nie polecam
    Tusz bardzo rozmazuje się. Co prawda nie skleja rzęs ale również ich odpowiednio nie pogrubia ani nie wydłuża. Za dużo mniejszą kwotę można kupić znacznie lepsze produkty.
    Zalety:
    • nie wysycha
    Wady:
    • zbyt wysoka cena w stosunku do jakości
  • 28 marca 2017 o 12:39
    najgorszy tusz EVER!
    NIE NIE i NIE! To jest najgorszy tusz do rzęs, którym przyszło mi się malować. Nie ma żadnych plusów, żadnych! Cena z kosmosu, to tusze z eveline o niebo lepiej się sprawują niż ten badziew. Żadnego efektu wzmocnienia rzęs absolutnie nie zauważyłam. Kruszy się niemiłosiernie. Tusze za 10 zł nawet takiej pandy mi nie robi. Robi się się suchy po kilku tygodniach. Szczoteczka beznadziejna, używam z innej maskary bo tą da się tylko grudki i zlepy zrobić. Słabo wydłuża i słabo podkręca, nie dociera do tych rzęs po stronie powieki (co nigdy mi się wcześniej nie zdarzyło). Absolutne dno, ODRADZAM!
    errola
    13 listopada 2016 o 15:39
    okropny
    Wady: - zbyt prosta szczoteczka, przez co nic ciekawego nie można się spodziewać - zwykły, prosty tusz, jakich pełno na rynku i można je kupić za 5 zł - pogrubienie, wydłużenie jest nieznaczne - okropnie skleja rzęsy - czy on w ogóle wysycha? bo na rzęsach jakoś nie za bardzo mi się wydaje Jak dla mnie same wady i kosmetyk jest zupełnie zbędny
  • 29 lipca 2015 o 22:27
    Prawie ideał
    Tusz dostałam od mamy. Bardzo ładnie podkreśla rzęsy, wydłuża, trochę pogrubia. Niestety obciąża rzęsy (mam proste rzęsy, więc używam zalotki). Nie jest to tusz wodoodporny, ale niestety, pod koniec użytkowania, czasem może nas zaskoczyć efekt pandy. Cena jest trochę wygórowana, ale biorąc pod uwagę, że rzęsy prezentują się pięknie, można mu to wybaczyć. Używam tego produktu od: maj Ilość zużytych opakowań: 1, duże