Bazy pod makijaż

Gosh Velvet Touch, Line Perfector Baza pod makijaż wypełniająca linie mimiczne

• 11 listopada 2013 o 20:14
    działa
    Używam tej bazy pod oczy oraz wokół ust,w celu wypełnienia zmarszczek i sprawdza się do tych zadań znakomicie.Przed dużym wyjściem nakładam na całą twarz. -wypełnia zmarszczki -nie muszę gruntować korektora pod oczami pudrem,bo dzięki tej bazie zmarszczki są tak wypełnione,że nic w nie nie wchodzi -efekt widoczny cały dzień -poręczne opakowanie -przyjemna konsystencja -bezzapachowa -nie zatyka -jest wydajna,bo trzeba jej bardzo niewiele Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
  • 20 maja 2012 o 20:21
    OK
    Kupilam z ciekawosci jakis czas temu... + nie mam po niej zadnej reakcji alergicznej, nic mi nie wysusza na szczescie +fajna konsystencja, latwa do rozprowadzania +pozostawia skore baaardzo mila i aksamitna w dotyku +przyzwoicie utrwala makijaz ale bez szalenstw +nie zatyka mnie +wydajna -efekt milej i aksamitnej skory nie utrzymuje sie za dlugo -cena jest dosc wysoka -malo higieniczna forma sloiczka Ogolnie produkt w miare fajny choc cena troszke za wysoka. Nie jest to jednak kosmetyk ktory MUSZE miec zawsze w lazience. Używam tego produktu od: jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 września 2011 o 21:17
    Dobry
    Sama użyłam tego kosmetyku kilka razy, kupiłam go mojej mamie, która ma 45 lat i zmarszczki ją martwą. Ma świetną konsystencje w której się zakochałam, skóra po niej jest przyjemna w dotyku. Jest biały, ale po roztarciu na skórze staję się przezroczysty. Moja mama używa tego kosmetyku na cała twarz, ładnie wypełnia delikatne, ale już liczne zmarszczki na policzkach, te głębokie wokół oczu i na czole już słabiej, ale efekt wciąż jest widoczny. Ja używałam go kilka razy. Nałożyłam wokół oczu (korektor nareszcie nie odkłada się w zmarszczkach) i na powieki (cienie nie rolują się ani trochę, nie odkładają się w zagłębieniu powieki i wytrzymują bardzo długo). Pół gwiazdki odejmuję za pojemniczek. Przy długich paznokciach używanie produktu jest nieprzyjemne. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecałe 1 opakowanie
  • 19 marca 2011 o 22:33
    Ja trochę pomarudze
    Osobiście to uważam iż bardziej się płaci za logo Gosh niż ich faktyczną jakość ... no ale nie ma marki która pod pasowała by każdej osobie A więc baza dobrze się rozprowadza aczkolwiek radze omijać pory ,u mnie bardziej je uwidacznia, dobrze rozprowadza się nań podkład itd , nie nadaje się jednak jak w innych bazach np Vichy na nałożony już wcześniej fluid/korektor ponieważ robi taką ciapate głównie w okolicach oczu miejscami korektor się zdzierała a w innych zostaje. Makijaż utrzymuję się kilka godz , łączne z matem . Nie wypycha zmarszczek, ale stanowczo pomaga w tym iż korektory /podkłady się w nich nie gromadzą a więc plusik.Nie zapychał mnie za co kolejny plus. Podsumowując nie jest zła lecz bez większych rewelacji chociażby z trwałością,spokojnie można go zastąpić tańszym odpowiednikiem . No i nie ma tu mowy bynajmniej u Pań po 30 r życia aby zakamuflował te wstręciuchy zmarszczki ;) a więc poniekąd nie spełnia obietnicy producenta Fajny poręczny słoiczek , można go potem wykorzystać na inny produkt;) Natomiast po odkryciu jak długo może utrzymywać się makijaż plus mat nałożony na serum z Avonu , praktycznie cały dzień bez poprawek, wytrzymał nawet siłownię i rowerek pod ciśnieniem <wow> będę się troszku tu czepiać i obniżać punktacje typowo produktom do tej roli stworzonych... Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    gavra
    10 marca 2011 o 21:11
    Całkiem fajna, ale...
    + brak wyraźnego zapachu + biała barwa uwydatnia miejsca, w których baza została niepotrzebnie przesadnie nałożona lub źle rozprowadzona + prawdziwie jedwabista konsystencja + wypełnienie zmarszczek! baza chroni je przez znacznym zbijaniem się w nich podkładu + iście naturalna, nie przekombinowana gładkość skóry + podtrzymanie trwałości i intensyfikacja koloru cieni do powiek (ot!) + nie zatyka ani nie rozszerza porów +/- szybko \'wchłanialna\' konsystencja - po chwili nie czuć już gładkości bazy na skórze choć wiadomo, że ciągle tam jest ;) (zależy jak kto lubi, ale wg mnie to plus w kierunku utrzymania naturalności cery) - słabe przedłużenie trwałości koloru podkładu i/lub korektora - baza na tyle mocno \'przyczepia\' do siebie struktury nałożonych kosmetyków, że po 15 minutach niemożne jest poprawienie np przyschniętego korektora. Dlatego trzeba przez chwilę stale kontrolować czy fluid lub korektor nie zbija się w grudki w okolicach załamań. - krótki okres trwałości (po 6 miesiącach baza przestaje być gładka i, jakby nie trzyma się skóry, roluje się) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Bazy pod makijaż