Toniki i hydrolaty

Mixsoon Centella Asiatica Toner
Mixsoon Centella Asiatica Toner

Shazney
    24 marca 2025 o 15:52
    Dobry wybór przy zaburzonej BHL (lecz nie tylko)
    Bardzo lubię minimalistyczne kosmetyki w pielęgnacji, szczególnie gdy moja cera jest podrażniona, a jej bariera mocno zaburzona. Mixsoon to doskonały wybór, jeśli chodzi o ten stan. Toner Centella Asiatica to lekki, wodnisty produkt, który wchłania się w skórę bezproblemowo, nie tworząc lepkiej, wyczuwalnej warstwy. Dzięki wysokiej zawartości wąkroty azjatyckiej, koi, łagodzi i zmniejsza zaczerwienienia. I tak rzeczywiście jest. Do tego dodałabym doskonałe właściwości nawilżające oraz regenerujące cerę, które są odczuwalne już po pierwszym użyciu. Bardzo dobrze współgra z każdym rodzajem serum i kremem. Zapach jest delikatny, słaby, nie wyczuwam tu konkretnych nut. Nie drażni mnie ani nie odpycha, jest dla mnie neutralny. Produkt ten nakładam w zgłębienie dłoni i delikatnie dociskam do skóry twarzy. Uważam, że sprawdzi się przy każdym typie cery, trądzikowej i wrażliwej również.
  • 1 marca 2025 o 20:33
    Produkt jest niezwykle delikatny, nie wysusza skóry, ale skutecznie ją tonizuje, przygotowując na dalsze kroki pielęgnacji.
    Tonik na bazie wąkroty azjatyckiej (Centella Asiatica) to produkt łagodzący i regenerujący, idealny do stosowania zaraz po oczyszczeniu skóry. Jego formuła jest wodnista i lekka, a wąkrota azjatycka znana jest ze swoich właściwości kojących i nawilżających. Tonik ma pomagać w przywróceniu skórze naturalnej równowagi, łagodząc podrażnienia i wspierając odbudowę naskórka. Po zastosowaniu toniku zauważyłam, że skóra staje się bardziej miękka, a zaczerwienienia są mniej widoczne. Produkt jest niezwykle delikatny i nie zawiera alkoholu, co sprawia, że nie wysusza skóry, ale skutecznie ją tonizuje, przygotowując na dalsze kroki pielęgnacji. Idealnie nadaje się do skóry wrażliwej oraz podatnej na podrażnienia. Plusy: • Łagodzi podrażnienia i nawilża skórę • Nie zawiera alkoholu, jest delikatny dla skóry • Przygotowuje cerę do dalszej pielęgnacji
  • 20 listopada 2024 o 15:12
    Jeden z lepszych jakie używałam
    Tonik ma w swoim składzie wyciąg z wąkroty azjatyckiej, dzięki której działa łagodząco, nawilżająco, daje uczucie ukojenia. Zauważyłam że u mnie zmniejsza zaczerwienienia, złagodził podrażnienie. Genialnie sprawdza mi się do warstwowego nakładania toniku. Uważam że sprawdzi się przy każydm rodzaju skóry. Ma wodnistą lekką konsystencję, bardzo szybko się wchłania. Mam go w pojemności 150ml. Jest po prostu cudowny. Polecam!
    Agafii
    12 listopada 2024 o 0:22
    Niesamowite ukojenie skóry
    Już kilka tygodni stosuje Tonik Centella Asiatica firmy Mixsoon dlatego już mogę Wam, moje drogie Wizażanki, opowiedzieć o tym, jak mi się sprawdza. A sprawdza się ... Super! Jest łagodny dla mojej wrażliwej skóry, idealnie przygotowuje ją do dalszej pielęgnacji. W zasadzie jest bezzapachowy. Pozostawia skórę miękką. Ja osobiście zmieniłam dozownik na atomizer, bo i taką formę lubię najbardziej. Dosyć szybko się wchłania i pozostawia skórę ukojoną. Zawiera 100% ekstraktu z Centella Asiatica, która natychmiastowo nawilża i łagodzi podrażnioną skórę. Jest to świetna propozycja dla każdego rodzaju skóry. Moja ją pokochała. ????
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    • Przygotowuje do dalszej pielęgnacji
    • Świetny skład
    Wady: