Wody toaletowe damskie

Mexx Magnetic Woman Woda toaletowa 30ml

• 24 grudnia 2019 o 8:27
    Hit!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfum jest słodki a zarazem bardzo delikatny. Jest trwały jak na cenę. Niestety ostatnio jest coraz mniej dostępny :( Polecam osobom, które lubią bardzo dziewczęce zapachy. Idealnie nadaje się na wiosenne dni.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • mała dostępność
    • Flakon
    W perfumerii
  • 18 października 2016 o 21:54
    Ma to coś
    Powąchałam z ciekawości i jakoś od razu skojarzył mi się z moją największą zapachową miłością mexx woman. Mają ze sobą coś wspólnego. Ten zapach jest bardzo przyjemny, lubię go wdychać, ale jednak nie jest to z mojej strony tak wielka miłość jak do w/w mexx'a. Kupiłam z ciekawości i nie żałuję mimo wszystko, bo jest świeży, lekki i niczego mu nie brakuje. Uwielbiam świeże zapachy i dobrze się z nim na sobie czuję. Nie mam czegoś takiego, że używam zapachów w zależności od pór roku czy pory dnia, ale wydaje mi się, że jest idealny na co dzień, chociaż ja używam także na wieczorne wyjścia. Musi być po prostu świeżo, a nie ciężko i mdląco. Flakonik prosty i skromny, co bardzo przypada mi do gustu.
    • Flakon
    W perfumerii
    agateq
    28 kwietnia 2014 o 20:25
    kobieta z jabłkiem, konwalią pachnąca.
    Jabłko i pieprz. W idealnej kompozycji. Już od samego początku poczujemy ten duet, doskonale dobrany, doskonale odnajdujący się na kobiecej skórze. Lekko drażniący i ostry, ale tylko lekko! w sam raz, żeby zaakcentować swoją obecność i dać zachętę do oczekiwania kolejnych odsłon tych perfum. Później już tylko cudna konwalia z peonią, niczym kolorowy bukiet stojący na stoliku, przy którym czytacie ulubioną książkę. Zapach lekki, dzienny i kobiecy. I chociaż nie jestem zwolenniczką - i tego nie robię - dzielenia zapachów na dzień-noc czy lato-zima, to gwoli ścisłości i bardziej klarownej recenzji mogę napisać, że dla większości z Was będzie to właśnie towarzysz wiosny i lata. A dla mnie? Towarzysz na dowolną okazję, ponieważ z biegiem czasu Magnetic staje się ciut cięższy. Jakby przygasić światła w pokoju, podpalić kominek i wciąż spędzać wieczór w towarzystwie konwaliowego bukietu i filiżanki niezłej herbaty... :-) Używam tego produktu od: kilku lat. Ilość zużytych opakowań: uzbierałoby się ok. 80 ml.
  • 21 maja 2013 o 22:36
    Przyjemny i nienachalny.
    Dostałam ten zapach na święta... Osobiście wolę Fly High, jednak ten też przypadł mi do gustu. Nie jest to mój ideał i zapach nie utrzymuje się tak długo jakbym sobie tego życzyła, dlatego odjęłam jedną gwiazdkę. Druga odjęta gwiazdka: Ostatnio była promocja w rossmanie 15ml w cenie 27-28 pln. Skusiłam się.. i bardzo żałuje. Nie wie czym to się ma, po popsikaniu się przez jakieś 10 minut wyczuwalny jest strasznie alkohol, przez następne 10 minut perfumy, a potem? A potem nic... Nie wiem co o tym sądzić. Może wrzucili na promocję,bo jakaś marna seria się trafiła? Jednym zdaniem. Gdybym pierwsze doświadczenia z tym zapachem miała z ostatnim flakonem nigdy w życiu bym do tego zapachu nie wróciła, jednak mam na tyle miłe wspomnienia z pierwszym flakonem,że na pewno zastanowię się nad kupnem kolejnych.
    mgd_
    19 sierpnia 2012 o 15:01
    przyjemny
    Zapach przyjemny, nienachalny i raczej delikatny, jednak można w nim wyczuć odważniejszą drzewną nutę. Jest ciepły, dobrze przyjmowany przez otoczenie. Niestety ma jedną ogromną wadę: dość szybko się ulatnia i przestaję go czuć wokół siebie, za co ma u mnie porządnego minusiora. Ale i tak jest jednym z ulubionych :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1