Wody toaletowe damskie

Hugo Boss Orange Sunset EDT

Hugo Boss Orange Sunset Woman Woda toaletowa 30ml spray

• 28 września 2020 o 11:11
    Letni drink
    Muszę przyznać, że ciężko mi wybrać zapach na lato. Zwykle gustuję w raczej cięższych, waniliowych i piżmowych perfumach a te w lecie się nie sprawdzają. Orange Sunset jest słodki i świeży jednocześnie, ja tutaj czuję lekką słodycz landrynek nieco chemiczną oraz kwiaty cytrusowe, nagrzane w słońcu. Gdy go wącham to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że podczas tworzenia zapachu ktoś się inspirował drinkami z tequili i soku pomarańczowego. Zapach na mojej skórze jest średnio trwały, po kilku godzinach nie czuję go praktycznie wcale. Czy może się podobać? Może i na pewno znajdzie wiele fanek. Dla mnie jest jednak zbyt zwyczajny, nie pozostawia wrażenia wow, gdzieś się gubi wśród tłumu. Wolę jednak zapachy bardziej wyraziste.
    Zalety:
    • ładny flakonik
    • przyjemny wakacyjny zapach
    Wady:
    • brak mu wyjątkowości
    • jest zwykły tak jak wiele zapachów tego typu
    • ma słabą trwałość
    • Flakon
    W perfumerii
  • 25 października 2019 o 7:16
    Bardzo charakterystyczny
    Zapach z kategori tych "wiercących w nosie" - przynajmniej mnie. Niby słodki ale jednak trochę pikantny. Dobrze trzyma się skóry, na ubraniach też jest ok. Testowałam i raczej podziękuje, nie moja bajka, ale warto wypróbować.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • Flakon
  • 6 lutego 2016 o 2:20
    Zachód słońca na który nikt nie czeka...
    Sunset nie zwiastuje spektakularnego zachodu słońca, jest raczej oglądany z ukrycia, zbyt nieśmiały, by spowić niebo. Kwiatowy, lecz świeży, odrobinę słodki, z delikatną owocową nutą w tle. Flakon prosty, aczkolwiek cieszący oko. Używam tego produktu od: 2016 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka o pojemności 2 ml
  • 19 marca 2014 o 16:29
    Skad te zachwyty ?
    Sunset jest banalny do bolu - taka rozmyta, nieokreslona, niekonkretna slodycz - popluczyny po Amor Amor powiedzialabym... Zaryzykowalabym nawet stwierdzeniem, ze pachnie jak tania podrobka tych powyzszych. Zapachy tego typu sa bardzo rozpopularyzowane, podrabiane w tysiacach egzemplarzy, bazarowe ,przez co pachna tanio :/ Sunset jest po prostu nijaki, mdly i nudny. Nic tu sie nie dzieje, nic nie intryguje, nic nie zachwyca, nic nie zaciekawia. Ciagle trwa ta sama, jednostajna,mdlaca nuta. Nie budzi zadnych skojarzen ani emocji... Nie pozostaje w pamieci. Nie robi zadnego wrazenia. Nawet trwalosc i wydajnosc nie moga byc na plus - od samego poczatku ledwo wyczuwalny...Takie zapachy sa dobre dla gimnazjalistek... W o wiele nizszej cenie mozna dostac cos lepszego a w takiej to juz w ogole. No dawno nie trafilam na cos tak bylejakiego. Niejedna mgielka pachnie dluzej i intensywniej. 1,5* za to ze nie odstrasza. (P.S. nie moge sie zgodzic z gryzelda, ze zapach jest z tej samej kategorii co Extraordinary - tamte sa piekne, zlozone i trwale) Używam tego produktu od: od maja tamtego roku Ilość zużytych opakowań: dwie-2 ml probki
  • 17 grudnia 2013 o 20:49
    nie trwały a szkoda
    dostałam je w prezencie i od razu patrząc na buteleczkę zapach skojarzył mi się z latem,słońcem i taki jest ten zapach.energicznie pozytywnie nastrajający. niestety jest to zapach strasznie nietrwały a szkoda.jako że dostałam w prezencie nie mam co narzekać jednak nie kupiłabym go nie jest wart swojej ceny według mnie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: prawie 1 całe