Wody toaletowe damskie

Iceberg Twice for Woman EDT

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 kwietnia 2023 o 23:09
    Nie dziwię się sprzecznym opiniom
    Iceberg Twice dla kobiet teoretycznie powinien być takim dość neutralnym świeżaczkiem na lato i wiosnę, ale nic bardziej mylnego. To mocno określony zapach, który u większości odbiorców wywoła zdecydowane emocje, pozytywne lub negatywne. Innymi słowy, nie dziwię się tak mieszanym opiniom KWC. Mnie się bardzo spodobał od pierwszego powąchania (i wejrzenia, bo butelka odpowiada moim gustom estetycznym, nie trąci tandetą). Natomiast mój TŻ aż odskoczył obwąchawszy moją rękę. Według niego to bardzo ostry, mocny zapach, gdzie ja czuję wprawdzie jego moc, ale obieram go jako przyjemną, słodko-wodną (dla mnie bardziej wodną) woń. Czy jest świeża? Na swój sposób tak, ale bynajmniej nie jest to taka ozonowa, oddychająca świeżość. Zatem jeżeli ktoś przede wszystkim stawia na wiosnę i lato na orzeźwiające wonie, to raczej powinien sobie odpuścić Iceberg Twice. Czy polecam? Tak. Warto sięgnąć po ten niedrogi klasyk z 1995 roku, tym bardziej, że jest dość trwały - na mojej skórze bez problemu kilka godzin.
    Zalety:
    • Zapach złożony, ciekawy, zgodny z opisem producenta
    • Bardzo ładna butelka
    • Świetny stosunek ceny do jakości
    • Dość trwały
  • 11 sierpnia 2018 o 18:37
    Dla mnie to unisex
    Fajny zapach i nie do końca zgodzę się, że tylko dla kobiet. Idealnie też nadaje się jako męski zapach. Wypróbowałam na mężu, który jest bardzo otwarty na eksperymenty. Na mnie Twice pachniał ostro i mdło, na nim szlachetnie i świetliście. No więc mu go oddałam, ku obopólnemu zadowoleniu.
  • 23 marca 2017 o 22:56
    Kobiecy
    Zaczne od tego ze uwielbiam perfumy z lat 90, sa jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne. Iceberg Twice wlasnie taking jest, kobiecy, sexy, swierzy, kwiatowy , DLA kobiety w kazdym wieku. Bardzo podoba sie mezczyznom, ma cos z 5th Avenye Elizabeth Arden, pieknie pachnie wiosns I latem , ma nieziemska trwalosc pomimo ze jest edt. Polecam koneserkom!!
  • 15 lipca 2013 o 16:47
    Nie dla każdego
    Prawdą jest, że perfumy na każdym pachną inaczej. Nie wiem dokładnie, od czego to zależy, ale pewnie ma z tym coś wspólnego pH naszej skóry. No cóż, ten zapach uwielbiam od dłuższego czasu. Miała go moja ciocia, od której podebrałam sobie zlewkę 5 ml ^^ Do tej pory żałuję wyjścia do drogerii, kiedy zamiast Iceberg Twice, kupiłam Iceberg 74... Obydwa zapachy cudowne, ale Twice przebija wszystko. Nie są dla każdego, bo piżmo i ambra są bardzo wyczuwalne. Uważa się je za bardzo duszące i dość.... "fizjologiczne" nuty, ale bez nich zapach byłby zupełnie inny. - za to odejmę pół gwiazdki, bo czasami mam przez niego ból głowy. Dlatego używałam tego zapachu tylko na wyjścia, kiedy nie siedzę w domu bez cyrkulacji powietrza ^^ Jest trwały - na ubraniach wytrzymuje do trzech dni, na skórze do siedmiu godzin. Jak tylko odłożę trochę kaski, popędzę kupić Twice ^^ Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedna próbka
  • 6 lipca 2013 o 2:35
    Bezwonny...
    Psikam....i po chwili niczego nie czuję....zapach w momencie ulatuje.... I choć skład brzmi zachęcająco, to nie moja bajka.... Na mojej skórze znika w momencie i przyznam, że jestem zaskoczona pozytywnymi recenzjami....po przygodzie z Twice for Woman jakoś wszystkie zapachy Iceberg omijam szerokim łukiem.... Zmęczyłam setkę i wystarczy :) Używam tego produktu od: nigdy więcej Ilość zużytych opakowań: 1x100ml