WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pianki do golenia dla kobiet

Isana Cosy Dreams, Shaving Foam Pianka do golenia

• 5 czerwca 2025 o 18:53
    Polecanko
    Ogólnie całkiem okej. Cena super, zapach super. Jak za tą kwotę bardzo fajny produkt. Przyjemne dla skóry, dobrze nawilża, przyjemnie się goli nogi. Nie zostawia tłustego odczucia.
  • 2 czerwca 2025 o 16:21
    Kolejna chmurka!
    Isana Cosy Dreams pianka do golenia to kolejny absolutny hit tej marki! Uwielbiam pianki od Isany, cudownie pachną, co sprawia, że golenie staje się przyjemnością, a nie przymusem. Tym razem zainteresowała mnie wersja z cynamonem i wanilią, ten zapach sprawia, że zapominam dosłownie o wszystkim dookoła i skupiam się na chwili dla siebie. Do tego ta konsystencja to jest jakaś perfekcja po prostu.. lekka, przyjemna, świetnie się goli przy jej pomocy, czuć po goleniu że ta skóra nie jest podrażniona, jest wręcz mięciutka, nawilżona - co jest dla mnie bardzo ważne ponieważ moja skóra jest bardzo sucha i bardzo łatwo można ją niestety podrażnić. Naprawdę pianki od Isany to zdecydowanie moje ulubione produkty do golenia!
    Zalety:
    • świetna do golenia
    • konsystencja mięciutkiej, puszystej chmurki
    • cudny zapach
    • dodatkowe działanie nawilżające
  • 11 maja 2025 o 13:42
    Ogółem całkiem ok
    Jeśli chodzi o pianki do golenia to uważam, że tutaj nie ma sensu przepłacać i często sięgam właśnie po jakąś od Isany- relacja jakość do ceny jest tutaj na naprawdę fajnym poziomie. Tą kupiłam głównie dla zapachu bo jako fanka słodkich waniliowych aromatów nie mogłam się powstrzymać. I w sumie z zapachem nie do końca trafiłam ale właściwości są za to na bardzo wysokim poziomie. Ma bardzo ładne opakowanie zarówno pod względem wizualnym bo i ten lekko beżowy odcień i grafika z wanilią bardzo mi odpowiadają jak i użytkowym- atomizer się nie zacina a sama butelka jest lekka i porządnie wykonana z takim ułatwiającym stosowanie wcięciem w talii. Jeśli chodzi o konsystencję to jest świetna- to taka puchata i bardzo gęsta a co za tym idzie szalenie wydajna pianka która się świetnie rozprowadza po ciele a co najważniejsze nie znika nagle w niewyjaśnionych okolicznościach tylko zostaje na ciele i możemy się ogolić bez żadnego problemu. Co do zapachu to nie jest zły, ale spodziewałam się troszkę czegoś innego- na opakowaniu mamy informację o tym, że będzie to wanilia i cynamon a na naklejce z tyłu jest jeszcze mowa o aromacie waniliowo- cynamonowo- kwiatowym więc można się troszkę pogubić. Sam zapach nie jest słodki ani deserowy. W moim odczuciu to łupina waniliowa połączona z cynamonem. Nie jest to złe ale taką wanilię lubię w perfumach a w kosmetykach wolę tą słodszą- budyniową także zapach nie do końca przypadł mi do gustu. Ale pianka sama w sobie świetna- ułatwia golenie, nie jest oblepiająca i jak już wspomniałam wcześniej jest szalenie wydajna. Zapewnia maszynce odpowiedni poślizg dzięki czemu nie musimy obawiać się o zacięcia czy podrażnienia. A to w sumie najważniejsza cecha pianki- jeśli zmiękcza włoski i usprawnia nam tym proces depilacji to nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Nie żałuję, że kupiłam bo jakbym nie kupiła to by mnie ten zapach gnębił. A tak poznałam i zużyję ale następnym razem sięgnę sobie po jakiś inny wariant.
    Zalety:
    • rozsądna cena
    • wygodne opakowanie
    • świetna wydajność
    • gęsta i puchata konsystencja
    • zmiękcza włoski
    • zapobiega zacięciom
    Wady:
    • zapach nie do końca w moim stylu
  • 11 maja 2025 o 11:01
    Na pewno kupię ją ponownie.
    Pianka do golenia z serii Cosy Dreams to prawdziwy hit wśród kosmetyków do depilacji, na pewno pod względem zapachu, który pokochałam od pierwszego użycia. Wyróżnia się przede wszystkim konsystencją – aksamitna, gęsta pianka, która po nałożeniu na skórę nie spływa, nie znika po chwili, tylko tworzy przyjemną, otulającą warstwę, która przygotowuje skórę do golenia. Opakowanie jest wygodne w użyciu – lekka aluminiowa butelka z dobrze działającym dozownikiem i subtelną grafiką z kwiatami wanilii na beżowym tle sprawia, że całość wygląda bardzo estetycznie i kobieco. Pianka ma piękny zapach – ciepły, relaksujący, z wyczuwalną nutą cynamonu i odrobiną waniliowej słodyczy. To aromat, który sprawia, że pielęgnacja staje się bardziej przyjemnością niż obowiązkiem. Podczas golenia pianka świetnie zmiękcza włoski, maszynka sunie gładko po skórze, bez podrażnień. Skóra po użyciu jest gładka, nawilżona . Nie zauważyłam uczucia ściągnięcia czy pieczenia. Jest wydajna, często można zakupić ją w korzystnej promocji. Na pewno kupię ją ponownie. Plusy: • cudowna, miękka pianka o kremowej konsystencji • piękny, otulający zapach • ułatwia golenie, zapobiega podrażnieniom • delikatna dla skóry • eleganckie opakowanie