Jedwab do włosów

Marion Natura Silk, Jedwab w sprayu

Marion, Natura Silk, Jedwab w sprayu do włosów 130ml

Nasi użytkownicy zostawili 77 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Gonia1
    1 lipca 2024 o 12:29
    Zbyt wodnista
    Mam włosy przetłuszczające się przy skórze głowy, ale z suchymi końcówkami i właśnie dlatego uważam, że odżywka jest zbyt wodnista do suchych włosów. Praktycznie od razu się wchłania a końcówki pozostają suche i trudne do rozczesania. Próbowałam zaaplikować odżywkę kilka razy, ale efekt był ten sam, dlatego uważam, że jest to wina zbyt wodnistej konsystencji. Nałożona natomiast na włosy bliżej głowy, czyli tam, gdzie są mniej zniszczone, dobrze się spisuje. Producent jednak stworzył ten produkt dla włosów problematycznych, a w przypadku takich włosów produkt nie spełnia swojej funkcji. Na plus zapach i wydajność.
    Drogeria Natura
  • 7 kwietnia 2022 o 18:01
    lekko nawilża, głównie pomaga w rozczesywaniu włosów
    Produkt kupiłam w drogerii i kosztował on wtedy nie całe 10zł. Jedwab znajduje się w małej poręcznej buteleczce. Przez opakowanie nie widać ile jeszcze produktu zostało w środku. Butelka ma atomizer, który znacznie ułatwia aplikację produktu. Atomizer jest zabezpieczony bezbarwną skuwką. Jedwab po naciśnięciu atomizera wydostaje się w postaci gęstej mgiełki. Produkt stosowałam zarówno na mokre jak i suche włosy. Nie należy go nakładać zbyt wiele bo wtedy obciąża włosy i wyglądają one na tłuste. Jedwab bardzo delikatnie nawilża włosy, żadnego odżywienia tu nie zauważyłam. Stosuję go głównie dlatego bo pomaga mi rozczesywać moje plączące się włosy. Włosy wyglądają na zadbane i zostają lśniące. Produkt jest bardzo wydajny, tą buteleczkę używam już trzeci miesiąc. Spray ma przyjemny zapach, który zostaje na włosach.
    Zalety:
    • atomizer
    • zostawia lśniące włosy
    • ułatwia rozczesywanie
    • wydajny
    • tani
    Wady:
    • nie odżywia
    • bardzo słabo nawilża
  • 22 czerwca 2021 o 21:50
    Polecam
    Ekspresowe wygładzenie włosów. To idealny kosmetyk dla zabieganych kobiet, można go używać po myciu na wilgotne włosy, a także na następny dzień. Włosy po tym jedwabiu wyglądają zdrowo , nie puszą się , są jakby bardziej proste i gładkie. Daje super efekt , jest tanie , dlatego nie warto przepłacać i szukać droższych produktów. Dodam także , produkt jest wydajny i starcza na wieeele użyć.
    Zalety:
    • Pojemność
    • Działanie
  • 16 maja 2021 o 18:28
    Może być
    Poręczne opakowanie z atomizerem, który rozprowadza mgiełkę produktu. Kosmetyk posiada delikatny, ale przyjemny zapach. Jest taki kwiatowo-orzeźwiający. Jeśli chodzi o odżywki w spray'u to używam ich głównie po to, aby rozczesać włosy po umyciu. Zawsze aplikuję na mokre włosy. Ten jedwab nawet sobie radzi. Ułatwia rozczesanie włosów. Dodatkowo włosy po użyciu są miękkie i wyglądają na zdrowsze. Nie zauważyłam, aby chroniła przed wysoką temperaturą, aczkolwiek przed użyciem prostownicy czy suszarki stosuję spray przeznaczony do termoochrony włosów. Nie zauważyłam też by moje włosy stały się odżywione, nawilżone czy sprężyste. Nic takiego nie ma miejsca. Plusem na pewno jest niska cena i wydajność produktu. Poza tym bardzo ładnie da się rozczesać włosy po użyciu, a na tym mi głównie zależy w tego typu kosmetykach. Może być.
    Ann9555
    8 grudnia 2020 o 13:07
    Nie zachwyca
    Dla mnie to przeciętna odżywka. Fajne opakowanie i cena. Przyjemny zapach. Łatwa aplikacja. Co do działania, to ułatwia rozczesywanie ale nic poza tym nie zauważyłam.
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • działanie

Zobacz także inne Jedwab do włosów