Kosmetyki antycellulitowe

Ziaja Oliwka do Masażu Antycellulitowa 500 ml
E-Glamour.pl

• 24 kwietnia 2024 o 20:57
    Bardzo dobry olejek
    Olejek bardzo dobrze się aplikuje i rozprowadza. Idealny na wieczorny relaks, i masaż, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów antycellulitowych. Olejek długo pozostaje na skórze przez co masaż jest długi beż konieczności dodawania olejku, co zdecydowanie pozytywnie wpływa na jego wydajnośc. Nadaje się też super do używania do aplikacji baniek chińskich. Ma bardzo przyjemny zapach. Jakość do ceny też jest okej, opakowanie jest bardzo duże i starcza na bardzo bardzo długo.
  • 8 września 2023 o 7:53
    Zmiękcza skórę i działa antycellulitowo
    Stosowałam olejek systematycznie do masażu ciała wieczorem. Aplikacja olejku jest przyjemna. Dobrze rozprowadzająca się formuła dodatkowo pięknie pachnie. Skóra już po pierwszym użyciu staje się niesamowicie gładka, jędrna i miekka. Pierwsze efekty zmniejszenia cellulitu zauważyłam po 4 tygodniach. Olejek dziąsła antycellulitowo. Z pewnością sięgnę po niego ponownie.
    hej_ema
    2 marca 2023 o 11:34
    Zdecydowanie przydatna do masażu bańką chińską
    Wiele osób oczekuje od produktu, który ma działanie antycellulitowe - zniwelowania cellulitu. Warto pamiętać o tym, że to jest dodatek do całości i oprócz kosmetyków należy pamiętać o innych ważnych aspektach pozbycia się tego problemu. Oliwka idealnie sprawdzi się do masażu bańką chińską. Dzięki odpowiedniej ilości produktu naniesionego na ciało, ma ono idealne podłoże do masażu i pomaga w efekcie lepszego tarcia, głaskania skóry. Oliwka zdecydowanie ułatwia proces masażu. Jest wydajna i starczy na wiele zabiegów. Ma niską i konkurencyjną cenę i na start jak dla mnie będzie dobrym wyborem. Oliwka mieści się w wygodnym opakowaniu z atomizerem, dzięki któremu z łatwością wydobędziemy odpowiednią ilość produktu.
  • 13 lutego 2023 o 13:05
    Świetny produkt
    Oliwka do masażu - antycellulitowa marki Ziaja to świetny produkt do codziennej pielęgnacji skóry ciała. Oliwka świetnie sprawdza się do masażu ciała, by nadać skórze jędrność i gładkość. Oliwka jest wygodna w aplikacji, ponieważ opakowanie jest wyposażone w dozownik. Produkt jest niesamowicie wydajny. Oliwka nie brudzi ubrań pod warunkiem, że odczekamy chwilę po masażu skóry aż do wchłonięcia się produktu. Stosuję regularnie oliwkę rano i wieczorem. Skóra po aplikacji jest miękka, przyjemnie gładka a przy regularnym stosowaniu odczuwa się namacalną poprawę kondycji skóry w zakresie jej jędrności. Oliwka ma przyjemny zapach. Produkt ma krótki skład oraz aktywne składniki w postaci witaminy E i F oraz ekstraktu z miłorzębu japońskiego.
    Zalety:
    • ujędrnia i wygładza
    • wydajna
    • przystępna cena
    So_Flow
    11 stycznia 2023 o 15:01
    Taka niepozorna, a porządnie uczuliła i zniechęciła do wypróbowania innych produktów tej firmy.
    Z tą oliwką miałam styczność kilka lat temu, kiedy chodziłam na kurs masażu. Ćwiczenia praktyczne wykonywaliśmy właśnie tym konkretnym produktem. Nigdy nie zapomnę, kiedy osobą prowadząca zajęcia spojrzała na moje ciało po masażu i powiedziała, 'Ty masz uczulenie na tę oliwkę!' Pomyślałam, ee tam, pewnie moja skóra zaczerwieniła się od masażu. Ale zaniepokojona zaczęłam się bacznie przyglądać temu, jak moje ciało faktycznie reaguje. W tym samym czasie w domu do ćwiczeń z masażu używałam wersji witaminowej (różowa Ziaja) i nie powodowała ona żadnych reakcji alergicznych. Natomiast po każdych zajęciach z oliwką antycellulitową miałam mega czerwoną i podrażnioną skórę. Parę lat później, kiedy zaczęłam interesować się składem kosmetyków, doszłam do tego, że oliwki do masażu Ziaji nie mają fajnego składu, a olej mineralny na pierwszym miejscu w składzie nie wróży nic dobrego. Wersja antycellulitowa ma długą listę alergenów i będę ją omijać z daleka. Do masaży wybieram produkty naturalne.
    Zalety:
    • odpowiedni poślizg
    Wady:
    • dziwny zapach
    • tłuści ubrania
    • uczuliła mnie - czerwona skóra z krostkami
    • konsystencja - za rzadka, wszędzie chlapie i spływa z dłoni
    • nie wchłania się dobrze
    • nie nawilża - wręcz przeciwnie
    • nie ma dobrego składu
    • na pewno nie robi nic z cellulitem, nie dajcie się nabrać
    • nie widać ile produktu zostało w opakowaniu
    • nieodpowiednia pompka w połączeniu z konsystencją - wszędzie zachlapane