Farby do włosów

Wella Wellaton w piance

Nasi użytkownicy zostawili 217 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2015 o 10:04
    może byc tylko ten zapach odstrasza
    witajcie, jako kobietka lubiąca zmiany postanowiłam zmienić kolor włosków, wczoraj je sobie skróciłam, dziś malowalam pianką, czytałam Wasze recenzje i wiedziłam co mnie czeka, malowałam kolorem wulkaniczna czerwień, i jak u wielu z Was kolor nie wyszedł taki jak na opakowaniu, ciut ciemniejszy ale mi to wcale nie przeszkadza.. \\naplikacja nawet dobrze mi szła ale momenty kiedy brakowało tchu i piekło w oczy to nie należą do zbyt miłych, piekło mnie od samego początku, robila sie skorupa z pianki, a na sam koniec zdjęłam t a niby pompke czy to jak to się zwie i wystukiwałam reszte pianki na włosy, zapach straszny, ostrzegam zbiera się na wymioty, lepiej nie jeść przed tym zabiegiem. kolor z szyi czoła czy uszu dało sie zmyc nawet nawilżanymi chusteczkami ale trezba to od razu zrobić, potem moze byc cięzko, \\nchyba tyle na temat tego produktu \\nkupiłam go w promocji w Ross.., lubię zmieniać kolor ale za takie extra doświadczenia to chyba więcej nie zrobię tego z ta pianką. \\n a i zapomniałam dodać, po koloryzacji uzyłam serum, potem wymyłam włosy szamponem Syoss z keratyną, nałozyłam odzywke tez Syossa z keratyną a na sam koniec olejek, włosy są dośc sztywne po tym
  • 24 lutego 2015 o 19:39
    Gdyby nie dozowanie to nawet by uszła...
    Na użycie tej farby skusiłam się jeden raz i z pewnością będzie on ostatni. Za regularną cenę nie kupiłabym jej nigdy, ale z Rossmanie była w promocji za 10 zł. Mój odcień to był ciemny brąz, numer 4.0. Wydobycie farby z tego czegość (nie jest to pompka) to dramat! Cześci w ogóle nie da się wycisnąc. Po kilku minutach krew mnie zalała i odkręciłam ten dozownik. Dalej nakładałam wylewając na rękawiczkę, a to raczej nie o to chodzi w tej farbie. Zalety: - nie podrażnia skóry (przynajmniej w moim przypadku, a często farby mnie podrażniają). - spory wybór odcieni - nie śmierdzi amoniakiem - jest wydajna, na moje włosy do ramion spokojnie wystarczyłoby pół opakowania, ale mam rzadkie włosy więc to nie do końca dobry wyznacznik - odżywka dodawana do farby bardzo na plus przez piękny zapach i nawilżające, wygładzające właściwości. Niestety obciąża i szybko przetłuszcza włosy Wady: - nieszczęsne opakowanie - aplilacja tego "cuda" to istny koszmar, zniechęca do używania w 100% - ciężko wycisnąć piankę, cześć w ogóle nie chce wyjść - kolor wyszedł ciemniejszy niż na opakowaniu, a trzymałam zgodnie z instrukcją - kolor zmywał się do kilku myć, teraz już włosy "nie puszczają" - odcień wyglada nienaturalnie - jakbym miała perukę na głowie - po trzech tygodniach od farbowania kolor się sprał,a myję włosy co 2-3 dzień - wysusza włosy, u mnie akurat to dobrze bo są lekko przetłuszczające się, ale dla innych to może być duży problem - cena zbyt wysoka za tak słaby produkt Podsumowując, na pewno drugi raz jej nie kupię, nawet za 10zł w promocji. Za tą samą kwotę w cenie regularnej mogę mieć lepszą farbę, któa się u mnie sprawdza.
  • 20 lutego 2015 o 17:41
    nigdy jej nie kupujcie!!!
    dawno nie byłam tak zła na jakiś produkt, więc mogę się porządnie rozpisać! wrrrrrr oczywiście jak to ja, skusiłam się na promocję, 10 zł w rossmanie . . . i to był mój błąd. jako że mam włosy w kolorze jasnego brązu, zdecydowałam się na kolor ciemnego blondu bo chciałam o ton rozjaśnić włosy. oczywiście już na początku pojawiły się problemy, zamiast pianki poleciała ciekła farbowana woda . . . przeczekałam, popompowałam trochę, ok zaczęła lecieć pianka, fakt jest wydajna, bo jedno opakowanie zużyłam na całe długie włosy, ale kto wymyślił takie opakowanie??? bez pompki? żeby ściskać opakowanie? zwłaszcza jak ma się mokre rękawiczki z farby i gdy się samemu farbuje włosy jest bardzo nie poręcznie, ze dwa razy butelka wyleciała mi z ręki przy tym ściskaniu- totalne dno! podczas nakładania, nie od razu, pewnie wtedy bym jej nie nakładała, pojawił się smród!!! nie był to zapach amoniaku, raczej czegoś zepsutego, dopiero po 3 myciach włosy przestaly mi smierdziec tym badziewiem. Co do koloru... hmmm oby zszedł jak najszybciej! mając włosy jasny brąz, farbując farbą w ciemnym blondzie, ku mojemu ździwieniu wyszedł kolor baaaardzo ciemny brąz- kolejna klapa. Na szczęście przy każdym myciu widzę , że farba się cały czas wypłukuje więc uchowaj Boże mnie następnym razem przez takim zakupem. Jestem wściekła! nikomu tej farby nie polecam! doda jeszcze że włosy po zmyciu farby były nie do rozczesania!!! porażka i dno, jak dla mnie powinna być wycofana. Używam tego produktu od: jeden raz Ilość zużytych opakowań: jedno
    ewelkka
    8 lutego 2015 o 15:10
    porażka!
    jak większość tutaj się wyopwiadających orzypadkiem trafilam na promocje tej farby w rossmanie, dopiero pozniej zobaczylam mnostwo tych negatywnych opini, jako ze zadna DOBRA, DROGA farba na wlosach mi się nie trzyma, postanowilam zaryzykowac, kupilam 3,0 ciemny brąz, z racji, ze chcialam przyciemnic wlosy od dluzszego czasu, wyszedl 100% CZARNY.. podobno szybko się spłukuje.... OBYYYY! do czerni sie juz kiedys przyzwyczailam (3;ata nosilam ją na głowie), więc tragedii nie ma, lecz to nie zmienia faktu ze mial byc ciemny brąz... którego chyba nigdy nie uzyskam.... Używam tego produktu od: 1 op Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    Nikaadi
    2 listopada 2014 o 16:58
    calkiem dobra farba
    Chcac wrocic po dekoloryzaji z czarnego do naturalnego wybralam sredni popielaty blond 7.1. Recenzje przeczytalam niestety juz po zakupie farby wiec przerazona opiniami przestudiowalam dokladnie ulotke i trafilam na rekomendacje producenta by przeprowadzic koniecznie test pasemkowy ,poniewaz czas dzialania farby moze sie roznic w zaleznosci od koloru i stanu wlosow( czego chyba zadna z was nie zrobila) i tak sie okazalo ze moj czas to 15min - kolor wyszedl idealnie jak na opakowaniu, zakryl zolty efekt dekoloryzacji . Czy wysusza ? - niewiem poniewaz wysuszyla je dekoloryzaja. Ogolnie dobra farba , szybka i latwa w nakladaniu. Zalety: -ladny kolor pzy odpowiednio dobranym czasie -latwa i przyjemna w rozprowadzaniu na wlosach Wady: -duszacy , szczypiacy w oczy zapach -nie wygodna w uzyciu butelka Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Farby do włosów