Błyszczyki

Jane Iredale Lip Fixation Pomadka z błyszczykiem

• 9 marca 2017 o 14:38
    perfekcyjne usta
    Kolor na ustach utrzymuję się cały wieczór :) można je dodatkowo nabłyszczyć . Naturalne składniki. Piękna paleta koloru. Ja wybrałam carving ( bardzo naturalny) wydajny.
    True88
    28 lutego 2014 o 22:52
    Świetny zakup !
    Moja ulubiona <3 olejek z jojoba super nawilża usta na długo :) polecam , aby najpierw zaaplikować ciemniejszy kolor błyszczyku a po chwili pokryć jaśniejszym - wtedy efekt bedzie trwalszy ;) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: Cztery opakowania
    Finka2L
    3 października 2011 o 19:24
    super!
    Swietna pomadka! Utrzymuje sie caly dzien, a przy tym nie wysusza ust. Mam odcien Craving, taki cielisty i swietnie komponuje sie z odcieniem naturalnym moich ust,a przy tym optycznie je powieksza. Pachnie jakby wanilia. Naprawde warta polecenia. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 czerwca 2011 o 11:41
    Rewelacja!! Trwałość błyszczyka nawet cały dzień
    Mam małe, wąskie usta, ciągle spierzchnięte, a dodatkowo od czasu do czasu je obgryzam. Przez to wszystko nie używam błyszczyków i pomadek, gdyż po pierwsze szybko schodzą, źle się trzymają na ustach i ich nie nawilżają. Jestem osobą aktywną i w ciągu dnia nie mam czasu na to, aby poprawić sobie makijaż. Lip Fixation (Pomadka z błyszczykiem) Jane Iredale, polecił mi wizażysta. Sezon ślubny przede mną, więc wypadało by maznąć usta. Wizażysta dał mi parę rad i dobrał konturówkę Spice. Lip Fixation to pomadka i błyszczyk. Po nałożeniu pomadki na usta należy odczekać około 60 sekund aż całkowicie wyschnie. Dopiero potem nakładamy przezroczysty błyszczyk, bądź nie - do wyboru. Pomadkę można stosować samą. Po zastosowaniu Lip Fixation nie zobaczymy śladów na kubku do kawy, nie zostanie rozmazana w trakcie jedzenia. Pomadka jest tak trwała, że naprawdę się zdziwiłam. Cały dzień nie zeszła z ust. Dodatkowo, posiada piękny waniliowy zapach, ładnie rozprowadza się na ustach, nie tworzy skorupy. Jest jak farbka do ust. Dla mnie to jest rewelacja. Błyszczyki dostępne są w 3 naturalnych kolorach. Żałuje że nie ma ich więcej. A cena? No może nie jest to najtańszy błyszczyk, ale jak dla mnie najlepszy i warty swojej ceny. Dodatkowo, bardzo wydajny. Polecam wszystkim Paniom. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/5