Maseczki klasyczne

La Prairie Swiss Specialists Peeling 3 Minutowy 40 ml

alinu
    15 września 2014 o 19:09
    Rewelacja w 3 minutki :)
    Maska zabójczo droga,ale za to działa cuda. Buzia oczyszczona i wygładzona jak pupa niemowlaka. Po nałożeniu cera lekko szczypie (lekkie mrowienie ale znośne,dla mnie wręcz przyjemne bo wiem że działa),po zmyciu buzia czerwona jak po wyjsciu od kosmetyczki po zabiegu z kwasami. Odjęłam pół gwiazdki za zaporową cenę,jednak napewno kupię ponownie. W miejscu gdzie mieszkam tyle kosztuje wizyta u kosmetyczki więc przy tej masce mogę powiedzieć że oszczędzam gdyż starcza na długo.... Polecam z ręką na sercu. Używam tego produktu od: kwiecień 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 16 lutego 2012 o 18:20
    świetna!!!
    Maseczka ma bardzo intensywne działanie, oczyszcza (z zaskórnikami sobie nie radzi), wygładza, podczas nakładania szczypie, po zmyciu rownież, ale po zastosowaniu toniku i kremu wszystko wraca do normy. Idealna konsystencja, dość gęsta i super pędzelek, ktory można wpiąć w specjalny uchwyt na słoiczku z maską. Zdecydowanie bardzo dobry produkt. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilka
    uzunia
    9 lutego 2012 o 23:58
    Genialna!
    Świetny kosmetyk! Jako posiadaczka cery trądzikowej stosuje tylko peelingi enzymatyczne, najbardziej kocham Kanebo,ale testować trzeba wszystko! W zeszłym roku natrafiłam na tą 3 minutową maskę i zakochałam się! Produkt La prairie działa nieco jak kwasy, usuwa obumarły naskórek i pozostawia twarz gładką , rozświetloną i lekko ściągnięta . Po 3 minutach moja skóra jest delikatnie zaczerwieniona i rozgrzana,ale to sprawia ,że wiem iż ta maska działa, tak samo zachowuje się bowiem po kwasach! Jedynie cena jest troche zaporowa,bo kosmetyk nie jest aż tak wydajny jak inne hity marki. Pomimo to polecam,bo daje efekt jak o zabiegu a nie trzeba marnować czasu na latanie po salonie. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2 ( jedno i w trakcie 2)
  • 9 października 2011 o 16:35
    Swietny
    Jest to właściwie maseczka 3 minutowa, ale dla mnie przypomina bardziej peeling migdałowy. PO pierwsze wygoda, nakładamy na 3 minuty, zmywamy i cera jest czysta,gładka, nawilżona. Napisałam nie wiem czy kupię ponownie ze względu na wysoka cenę. Jednak produkt jest świetny. Używam tego produktu od: m-ca Ilość zużytych opakowań: próbka i pierwsze opakowanie