Eyelinery

Bourjois Liner Pinceau, 16h Liquid Eyeliner Eyeliner w pędzelku

Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner Liner do Oczu 2.5ml

Nasi użytkownicy zostawili 65 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 listopada 2020 o 15:45
    Bardzo trwały!
    Kreskę maluję każdego dnia, to nieodłączny element mojego codziennego makijażu. Eyeliner przetestowałam w różnych sytuacjach - całonocne wesela, łzy, mróz, upał, sport, nawet biegłam z nim maratony 42 km i na mecie nadal był na swoim miejscu :) Zostawia piękną, głęboką, matową czerń. Eyeliner nie jest tani, ale warto zapłacić żeby cieszyć się trwałym efektem. Spokojnie wytrzymuje cały dzień na powiece, nie odbija się, nie kruszy. Przy codziennym stosowaniu wystarcza na ok. pół roku. Polecam!
    • piękna czerń
    • precyzyjny pędzelek
  • 16 marca 2020 o 19:01
    Fajna propozycja z drogerii.
    Jestem mega wymagająca jeśli chodzi o eyelinery. Moje oczy, a w sumie bardziej kąciki zewnętrzne często mi łzawią. Do tego mam opadającą powiekę oraz często się uśmiecham co kończy się odbitym eyelinerem na dolnej powiece... Mało, który eyeliner mnie satysfakcjonuje. Ten był bardzo fajny! Wykończenie nie było matowe jednak mi to totalnie nie przeszkadzało. Kolor fajnie napigmentowany, ładnie czarny. Formuła dosyć płynna i mokra jednak nie rozlewał się na powiece i bardzo ładnie zastygał. Pędzelek był okey chociaż odkąd poznałam eyelinery w pisaku w pędzelku to bym do tego nie wróciła. Był suuper wydajny i myślę, że śmiało używałam go pół roku jak nie dłużej. Trwałość była bardzo dobra, na palcach jednej ręki mogłabym policzyć ile razy zawiodłam się na nim. Nie polecałabym go używać jeśli chcemy iść na basen bo aż tak wytrzymały to on nie jest... Myślę, że śmiało mogę go polecić posiadaczom tak wymagających oczu jak moje. Jeśli tylko taka forma aplikacji nie jest dla ciebie problemem to kupuj śmiało!
    • dobra pigmentacja
    • dobra trwałość
    Wady:
    • pędzelek mógłby być troszeczkę cieńszy
  • 26 grudnia 2019 o 19:51
    Lubię ten aplikator
    Eyeliner ma dość długi pędzelek przez co można szybko zrobić kreski, co jest myślę że ułatwieniem przy nauce malowania eyelinerem. Wytrzymuje cały dzień na oku i nie kruszy się, łatwo się zmywa różowym garnierem nie robiąc przy tym pandy na pół twarzy.
    • aplikator
    • łatwość zmywania
  • 23 sierpnia 2019 o 18:24
    Naprawdę dobry eyeliner!
    Bardzo precyzyjny pędzelek, który na szczęście nie zbiera za dużo produktu. Ładnie maluje, nie zostawia prześwitów i faktycznie trzyma się niezmiennie przez caaaaały dzień!! Bardzo wydajny i wygodny w użytkowaniu, polecam! Mam odcień ultra black i czerń rzeczywiście jest bardzo głęboka <3
    Drogeria Super-Pharm
    ema1252
    13 czerwca 2019 o 11:00
    Świetny eyeliner
    Eyelinera używam od dłuższego czasu. Ma świetny intensywny kolor, długo się utrzymuje, nie odbija się na powiekach. Najlepszy eyeliner jaki spotkałam. Cienki pędzelek pozwala na tworzenie niemalże idealnych kresek.
    Zalety:
    • cienki pędzelek
    • intensywny kolor
    • poręczne opakowanie
    • jakość
    Wady:
    • czasami pojedyncze włoski pędzelka lubią się odginać