Nuty głowy: żywica, włoska cytryna, kardamon
Nuty serca: czarna sól, bylica, kwiat pomarańczy
Nuty bazy: ziarna kakaowe, rum, drzewo gwajakowe
Woda toaletowa Police To Be My.Avatar For Man to zmysłowa, odważna kompozycja, która stawia na intensywne, wyraziste akcenty. Jest jak podróż do świata pełnego energii i namiętności. To świetny wybór dla każdego mężczyzny, który nie boi się patrzeć w głąb swojej duszy i stawiać przed sobą wyzwań. Jego życie to nieustanna podróż, w której nie szuka gotowych odpowiedzi. Jest odważny, bo wie, że prawdziwy rozwój zaczyna się poza strefą komfortu. Nie zatrzymuje się w jednym miejscu – zawsze dąży do tego, by stać się lepszą wersją siebie, przekształcając swoje marzenia w rzeczywistość.
Nuty głowy zapachu Police To Be My Avatar For Man to żywica, włoska cytryna oraz kardamon. Początkowe wrażenie jest intensywne i energetyczne – żywica wprowadza zmysłowy, nieco drzewny akcent, który łączy się z orzeźwiającą cytryną i korzennym kardamonem, tworząc świeży, ale jednocześnie tajemniczy początek zapachu.
W sercu kompozycji Police To Be My Avatar for Man pojawiają się nuty czarnej soli, bylicy i kwiatu pomarańczy. Ich połączenie sprawia, że zapach nabiera głębi i lekkości. Czarna sól nadaje charakterystyczny, nieco męski i surowy akcent, który kontrastuje z delikatną bylicą i subtelnym, kwiatowym akcentem kwiatu pomarańczy. To połączenie pełne kontrastów, które świetnie odzwierciedla wewnętrzną złożoność mężczyzny, który nie boi się balansować pomiędzy różnymi emocjami.
Nuty bazy to ziarna kakaowe, rum i drzewo gwajakowe. Zapach Police To Be My Avatar for Man nabiera ciepła i głębi, z wyrazistym akcentem kakaowego ziarna, które przywołuje skojarzenia z intensywną przyjemnością i luksusem. Rum dodaje zapachowi ciepła i tajemniczości, a drzewo gwajakowe wprowadza wytrawny, dymny, drzewny charakter, który idealnie dopełnia całość kompozycji.
Police To Be My Avatar for Man to zapach, który łączy w sobie energię, zmysłowość i odwagę. Jest idealny dla mężczyzny, który nie boi się wyzwań, który pragnie wyrażać siebie i odkrywać nowe wymiary swojej osobowości. Zapach wywołuje poczucie pewności siebie i pożądania, zostawiając niezatarte wrażenie.
Zapach charakteryzuje się nieoczywistym połączeniem zapachów i bogatym bukietem. W zależności od czasu noszenia są wyczuwalne różne akcenty. Na początku jest intensywny, zielny oraz nieco ostry i mocno zaznaczający swoją obecność. Po dłuższej chwili uwalnia cytrusowy bukiet sfiniszowany nutą kawy. Ten perfum na pewno dobrze ułoży się na każdym mężczyźnie i będzie udanym prezentem. Kupiony w ciemno i bardzo mężowi się podoba. Jego największą zaletą jest nieoczywistość i ogon, który za sobą ciągnie.