Farby do włosów

Avon Advance Techniques Farba do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2025 o 8:58
    Ładny kolor
    Farba do włosów ogólnie ma piękny kolor, jest wydajna, fajnie pokrywa odrost , nie uczula skóry głowy, jest dość nie droga. Opakowanie jest piękne, wygląda super. Jedna z lepszych farb które miałam.
  • 27 grudnia 2022 o 12:31
    Całkiem dobra
    Używam tych farb od dobrych kilku lat, wybierając zawsze coś z odcieni blond. Podoba mi się forma aplikacji - nie muszę używać miseczki i pędzelka, tylko nakładam farbę prosto z pojemnika z dość cienką końcówką. Dość dobrze kryje siwe włosy, uzyskany kolor jest naturalny. Wypłukuje się w podobnym tempie do innych farb. Ma specyficzny zapach, ale akurat mnie on jakoś specjalnie nie przeszkadza. Co ważne - nie swędzi mnie od niej skóra. Na pewno kupię ponownie.
  • 23 października 2020 o 17:26
    Na ok
    Kupiłam nie tak dawno dwa opakowania tej farby- dla siebie i mamy. To już trzeci tego typu produkt, który testuję, i trzeci raz farbuję włosy domowo, więc nie mam jakiegoś niewiarygodnego pola porównawczego, ale ta farba wypada dla mnie przeciętnie. Produkt dostępny w każdym katalogu. Tutaj cena to 29 złotych, ale w katalogu to chyba mniej niż 20. Całkiem przyzwoicie. Dla mnie te farby jedną mają trochę ubogą paletę barw, same takie podstawowe, nic na wow. Gdyby interesowały mnie blondy i brązy raczej wybrałabym coś innego. Aplikacja nie sprawia większego problemy. U mnie krycie na plus, ale przy siwych włosach wypada już nie tak świetnie. Nie powiedziałabym jednak, że noszenie tej farby na głowie to sama przyjemność. Może nie swędzi, nie wywołuje większego podrażnienia, ale śmierdzi nadludzko, aż gryzie w oczy. Dla mnie to była prawdziwa mordęga. Same kolory na włosach wyglądają nieźle- mają głębie, blask. U mamy ten brąz wyglądał faktycznie na zbliżony do pokazanego na opakowaniu. Trwałość przy mojej czerni dobra, przy brązie dosyć szybko się wypłukał. Zauważyłam za to wzmożone wypadanie włosów, więc widocznie jednak nie przepadają za nią. Zachwycona nią nie jestem. Użyłam raz i raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • W miarę przyzwoita cena katalogowa.
    • Dostępność w każdym katalogu.
    • Łatwa aplikacja.
    • Dobra trwałość przy czerni.
    Wady:
    • Wysoka cena regularna.
    • Uboga paleta.
    • Słabe krycie siwych włosów.
    • Paskudny zapach.
    • Przeciętna trwałość przy brązach.
    • Wzmożone wypadanie włosów.
  • 12 marca 2020 o 14:42
    Dla mnie super sprawa
    U mnie ta farba wypada naprawdę dobrze, ma trochę drażniący zapach ale nie na tyle, że dusi. U mnie reakcji alergicznych również nie wywołuje. Dodatkowo to łatwa aplikacja w trzech krokach. Po użyciu jej włosy są miękkie, kolor jest bardzo naturalny. Dobrze rozjaśnia (decyduję się na blondy) Nie zauważyłam by włosy w późniejszym czasie były bardziej zniszczone niż przed koloryzacją. Minusem jest cena. Jak dla mnie dosyć wysoka jak na taki produkt. Za to dużym plusem jest wydajność - jedno opakowanie bez problemu wystarcza na moje włosy do pasa.
    Zalety:
    • Aplikacja
    • nie podrażnia
    • nie dusi
    • naturalne odcienie
    • nie niszczy włosów
    Wady:
  • 14 listopada 2019 o 13:39
    Byłam zadowolona z tych farb
    Testowałam kilka odcieni a każdy wydawał się po koloryzacji bardzo naturalny za co sobie bardzo cenię te farby . Niestety cena nie zachęca do kupna. Póki co mam zapas farb innych firm ale do tych na pewno wrócę właśnie ze względu na naturalny efekt. W opakowaniu znajdziemy rękawiczki,instrukcję,emulsję przygotowującą do włosów,odżywkę, farbę do wymieszania z substancją utleniającą.
    Zalety:
    • naturalne odcienie
    • mam wrażenie że te farby mniej niszczyły mi włosy
    U konsultantki

Zobacz także inne Farby do włosów