Cienie do powiek

Bobbi Brown Eyeshadow Pojedynczy cień do powiek

kasinaa
    17 czerwca 2021 o 8:52
    Ulubiony!
    Coen jest genialny. Mam jeden kolor bo ja rzadko łącze kilka kolorów razem , dla mnie dobry cien - jeden - ma zrobić cała robotę na oku. Posiadam odcień camel i jest to przecudowny i mega uniwersalny cien dla każdego . Idealny to zaznaczenia głębi oka . Wyglada przecudnie na każdym kto ode mnie go pożyczał . Nazwa kolory jest dokładnie taka jaka buc powinna , jest to ciepły żółto brązowo beżowy kolor który w opakowaniu wyglada przerażająco ! Spodziewany się ciemnego żółtka na oku a dostajemy przepiękny kolor na powiece. Cień jest idealny bo nie dość ze nie osypujące się i trzyma calutki dzień bez zbierania się na powiece , to jeszcze zależnie od grubości pędzla możemy miec delikatny efekt oraz bardzo mocne smoky eyes. Dodam ze jest to cien do szybkich makijaży bo dosłownie w 10 sekund mamy piekne oko bez problemów z blendowaniem itd. Muszę przyznać ze jest to pierwszy produkt od Bobbi który mnie powalił na kolana bo próbowałam wcześniej kilku kosmetyków i byłam rozczarowana . Np cienie Lux pięknie rozcieramy na ręce a na powiece u mnie było zero efektu . Te matowe pojedyncze cienie są godne polecenia. Kocham tez cienie Burberry ale nie wiem czy ten Bobik nie jest nawet lepszy !
    Zalety:
    • Same po prostu ideał
    Wady:
    • Może cena ale cien ma super jakość i jest bardO bardzo wydajny
    peszy
    30 grudnia 2020 o 15:08
    Bardzo dobre choć drogie
    Nie ma co owijać w bawełnę, cienie się świetne. - bardzo przyjemna konsystencja, ani zbyt mokra ani zbyt sucha. - świetnie się rozcierają, - nie osypują się - mają piękny kolor - są bardzo trwałe - Niestety dla mnie minusem są pojedyncze opakowania. Znacznie bardziej wolę możliwość skomponowania własnej paletki niż kilka mniejszych opakowań, które zajmują miejsce. - Choć cena jest wysoka a jakość bardzo dobra to na rynku obecnie możemy znaleźć conajmniej kilka takich produktów, o cenie znacznie niższej niż Bobbi Brown. Chyba, że ktoś lubi drogie produkty, to z pewnością się nie zawiedzie.
  • 2 stycznia 2017 o 16:32
    dobry, ale drogi
    Mam kolor Bone - biały, matowy, bazowy, odcień kości słoniowej, neutralny, ani chłodny ani ciepły. Napigmentowanie średnie. Trzeba nałożyć kilka warstw, by ładnie utrzymywał się na oku. Cień jest bardzo dobrej jakości. Nie osypuje się. Utrzymuje się około 8 godzin. Nie obciąża powiek. Idealny dla oczu wrażliwych. Tylko cena jak z kosmosu. Płacimy tu za markę niestety. Cienie firm Inglot czy MAC są podobnej jakości. Ja dostałam w prezencie. Zużywam z przyjemnością, ale sama nie kupię.
  • 27 grudnia 2013 o 12:40
    cudowne choc zbyt drogie cienie
    cudowny produkt trwaly wytrzymaly i niezawodny kolory sa piekne ilos porduktu w jednym cieniu zadawalajaca ale jak na te cene uwazam za porazke cena do ilosci jest z kosmosu i za to ogromny minus cienie sie nie osupuja wcale sa jedwabiste cudowne cudowne trwale piekne opakowania klasyczne trwale i niepozorne jestem wyczulona na zapachy i czuje w nim maly zapach kleju nie zapuchaja cienie sa bardzo efektowne nastepnym razem nie wiem czy wydam na nie taka fortune aby uzbierac ich komplet wychodzi fortuna
  • 20 grudnia 2013 o 11:17
    świetne
    Mam dwa kolory matowe i zimne - bardzo ciemy granat oraz bardzo ciemna gorzką czekoladę wpadajacą w grafit. Cienie są idealnie matowe, bardzo mocno napigmentowane więc trzeba delikatnie stopniować aby nie nałozyc za dużo. Pięknie się rozcierają i łacza z innymi kolorami cieni, niezaleznie jakiej sa firmy - a ja używam kilka kolorów na raz , modeluję powiekę i bawię się efektami. \\nKolory są szlachetne , czyste, głebokie, pięknie się prezentują. Dla mnie wazne jest tez , że na bazie trzymaja się praktycznie cały dzień, oczywoiścvie po 8 godzinach leciutko bledną ale naprawde minimalnie. Za to łatwo przyjmują popołudniową poprawkę . Przy aplikacji delikatnie się osypują pod oko, natomiast w opakowaniu nie pylą jak to niektórym się zdarza. Dla mnie maniaczki cieniowej, która ma z kolekcję z co najmniej 50 cieni ( w paletkach i solo) te cienie to ekstraliga, najwyzsza jakosc porównywalna do piątek Diora które uwielbiam. Ogromny wybór kolorów i faktur, przy tych cienach MAC może sie schować. \\n