Nie wyobrażam sobie mycia włosów bez Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, Ekspresowej odżywki regeneracyjnej! To zdecydowanie jeden z moich must-have'ów w codziennej pielęgnacji. Od kiedy zaczęłam jej używać, moje włosy przeszły prawdziwą metamorfozę. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że ta odżywka to mój niezastąpiony sprzymierzeniec w walce z niesfornymi, trudnymi do rozczesania kosmykami.
Przede wszystkim, odżywka działa błyskawicznie – wystarczy tylko kilka psiknięć, a moje włosy stają się niesamowicie miękkie, gładkie i o wiele łatwiejsze do rozczesania. Bez niej, gdybym próbowała rozczesać włosy, wyrwałabym chyba wszystkie, a do tego miałabym uczucie, jakbym walczyła z "szatanem". Z nią jednak, rozczesywanie staje się przyjemnością. Włosy naprawdę układają się samodzielnie, nie ciągną się, nie łamią, a ja mogę bez stresu przejść do stylizacji.
Co więcej, odżywka ma przepiękny zapach, który utrzymuje się na włosach przez cały dzień, nadając im świeżości. Nie jest to zapach ani zbyt intensywny, ani zbyt subtelny – idealnie wyważony, przez co codziennie cieszę się, gdy czuję ten delikatny aromat przy każdej fryzurze.
Odżywka ta to prawdziwa perełka, która pomaga moim włosom wyglądać zdrowiej, błyszcząco i pełnymi życia. Zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej elastyczne i wzmocnione, a co za tym idzie, lepiej się układają. Dodatkowo, produkt nie obciąża włosów, co jest dla mnie bardzo ważne, bo mam tendencję do obciążenia włosów przez ciężkie kosmetyki.
Mimo że to ekspresowa odżywka, nie oczekiwałam aż tak spektakularnych efektów w tak krótkim czasie. Już po kilku psikaniach widać ogromną różnicę – włosy są odżywione, zregenerowane, a ja nie muszę poświęcać dużo czasu na ich pielęgnację. W porównaniu do innych odżywek, ta zdecydowanie przebija konkurencję.
Podsumowując, nie mogę już wyobrazić sobie mycia włosów bez tej odżywki. Dzięki niej moje włosy są zdrowsze, lepiej się rozczesują i pięknie pachną. To produkt, który na stałe zagości w mojej łazience, a ja zdecydowanie będę go polecać każdemu, kto chce poprawić kondycję swoich włosów w szybki i łatwy sposób. Dla mnie to absolutna rewolucja w pielęgnacji!
Zalety:
- Poręczna łatwa aplikacja zapach ułatwia rozczesywanie