Odżywki do włosów

Gliss Ekspresowa Odżywka do włosów w Sprayu Ultimate Repair 200 ml
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Odżywka do Włosów Bardzo Zniszczonych 200ml
notino.pl
Schwarzkopf GLISS KUR ULTIMATE REPAIR - Odżywka ekspresowa 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 444 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 maja 2025 o 8:24
    Dobra jako dodatek
    Ekspresowa odżywka regeneracyjna Ultimate Repair to fajna opcja jako uzupełnienie pielęgnacji, zwłaszcza w letnich warunkach. Sprawdza się dobrze na suchych włosach, dodając im miękkości i ułatwiając rozczesywanie. Jej lekka formuła nie obciąża, co czyni ją idealną na wakacyjne wyjazdy. Działa szybko i nie wymaga spłukiwania, więc jest wygodna w użyciu. Nie daje spektakularnych efektów, ale jako szybkie wsparcie spisuje się solidnie. To praktyczny dodatek, który warto mieć pod ręką w podróży.
    • Nawilża
    Wady:
    • Wydajność - włosy suche ale grube to kwestia 3tyg
  • 7 maja 2025 o 14:09
    Mój ulubiony psikacz
    Jestem fanką tej odżywki. Używam od lat, niezmiennie do niej wracam. Psikam na wilgotne włosy i super wtedy mi się rozczesują. Ja mam włosy plączące się i ten produkt naprawdę daje radę.
  • 28 kwietnia 2025 o 18:29
    odzywka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Odżywka Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Ekspresowa Regeneracja to skuteczny produkt dla osób z mocno zniszczonymi i suchymi włosami. Jej szybka aplikacja i widoczne efekty regeneracji sprawiają, że jest to dobry wybór dla osób poszukujących efektywnej pielęgnacji w krótkim czasie
  • 2 kwietnia 2025 o 18:32
    Od ponad roku zawsze go wybieram
    Regularnie stosuję ten produkt, łatwa aplikacja, piękny zapach to coś co uwielbiam. Ale nie tylko o to tu chodzi uważam, że naprawdę działa przy moich długich włosach to naprawdę strzał w 10, po użyciu odżywki nie mam problemu z rozczesaniem włosów, po umyciu włosów zawsze je suszę więc dodatkowym atutem produktu jest termo ochrona co sprawia, że produkt jest jeszcze bardziej wartościowy. Cena w porównaniu do efektów plus wydajności produktów, jest naprawdę okej ale i tak staram się polować na produkty kiedy są jakieś promocje myślę że jakby obniżyli delikatnie cenę za produkt to byłaby idealna. Zapach na włosach utrzymuje mi się nawet po wysuszeniu, więc dodatkowo włosy pięknie pachną. Bardzo polecam ten produkt.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Daje efekt
    • Ładny zapach
    • Łatwa aplikacja
  • 26 marca 2025 o 18:12
    Fajny produkt
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Ekspresowa odżywka regeneracyjna to produkt, który naprawdę robi różnicę w pielęgnacji włosów. Dzięki zawartości płynnej keratyny i ekstraktu z czarnej perły odżywka skutecznie regeneruje nawet mocno zniszczone włosy, przywracając im zdrowy wygląd i blask. Uwielbiam to, że ułatwia rozczesywanie i nie obciąża włosów, co jest dla mnie bardzo ważne. Dodatkowo, jej piękny zapach utrzymuje się przez cały dzień, co sprawia, że używanie jej to czysta przyjemność. To idealny wybór dla osób, które chcą szybko i skutecznie zadbać o swoje włosy.
    • Lekkość